Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Jaunākās aukstās plazmas ozona dušas pinnes skaistumu plazmas pildspalvu sejas ādas lifts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€333.38

-23%

€438.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

2019 Plazmas ozona duša pinnes ārstēšanas rieva noņemšanas plakstiņa pacēlāju pārdošana

Kas ir Ozons Plazmas dušā?Plazmas ir ne ar lāzera, ne radio frekvenci, ne ultraskaņu, ne fotonu.Plazmas ir ceturtais nosacījums, kas ir atšķirīgs no cietas vielas, šķidrumi un gāzes.Tā ir gāze, kas ir ļoti atdalīt.Ozons iedarbojas uz šūnu membrānas no baktērijas, kas izraisa kaitējumu membrānu komponenti, iznīcinot lipoproteīnu un lipopolysaccharides membrāna, mainot šūnu līzes un nāvi, tādējādi nogalinot baktēriju sēnes un laputīm ļoti īsā laika periodā, un kavē iekaisumu, un sekas pinnes ir skaidrs. ozons samazina skābekļa pēc sterilizācijas, nav atlikumu vai sekundāro piesārņojumu, kas ir nesasniedzamam jebkura ķīmiska sistēma.

Funkcijas un Funkcijas:

Funkcijas: 1. Ozona plazmas efektīvu iekļūšanu Ultrafine plazmas uzreiz aktivizē epidermas šūnām, ādu, palielina hydrophilicity ādu, un palīdz citiem molekulas saistās lai palīdzētu aktīvās sastāvdaļas barības vielu šķīdums ir pilnīgi uzsūcas, uzlabot ādu un padara ādu vairāk spožs. 2. Uzlabo ādas elastību un anti-novecošanās šūnas ir membrānas potenciāls, iekšējā membrāna ir negatīvi uzlādēts, un ārējā membrāna ir pozitīvi uzlādēts.Kā ādas vecumu, izplatīšanas maksas gar filma nav vienādi, tādējādi mainot spriegumu no filmas.Membrānas potenciāls ietekmē kālija jonus ar nātrija joniem.Kālija joni viegli iziet cauri, un tas ir grūti nātrija joni mainīt membrānas potenciāls caur ozona plazmas, tāpēc, ka visu veidu joni viegli iziet cauri membrānai un līdzsvara potenciālu, tādējādi paaugstinot membrānu. 3. Pinnes, hemoroīdi ādas pīlinga efektu, ko ražo ozonu plazmas ir nozīmīga ietekme uz miris glijas šūnas, nogalinot 75% no pinnes izraisa baktērijas un pinnes vulgaris, it īpaši iekaisuma pinnes.Tas ir efekts, kas kavē sebum sekrēcijas un novērstu to atkārtošanos, pinnes 4. Antibakteriāls pretiekaisuma 1) aktīvā skābekļa atomiem, skābekļa molekulas un starojuma radītās plazmas satur ozona plazmas iznīcina baktēriju šūnu membrānu, DNS un proteīnu, tādējādi spēlējot baktericīda iedarbība.Funkcijas 1) Uzlabot apguves līmenis aktīvās sastāvdaļas ādas kopšanas produktu un uzlabotu efektu, funkcionālās kosmētikas. 2) Baktericīda un pretiekaisuma, efektīvi novērstu dziļi pinnes baktērijas uz ādas, pinnes zīmes, hemoroīdi, pinnes un citas ietekmes, un novērš to atkārtošanos. 3) Paātrināt ādas vielmaiņu, veicina kolagēna atjaunošanos un mazina ādas novecošanos. 4) Mazināt ādas niezi, ko izraisa alerģijas un ādas sausumu.Nomāc melanīna, izgaismo ādas tonis, maiga ādas tekstūru un samazinās poras.

Uzņēmuma Informācija

Tagi: pildspalvu plazmas, šampūns caurule, iekārtas plazmas ādas, cavit, masuinq plazmas, ozona pildspalvu, mikro burbulis dušas galvas, plazmas, sejas ozona, aukstā plazma.

Datu lapa

Veids Sejas Mazgāšanas Birste
krāsa Balts
Tehnoloģija plazmas
Funkcijas Aktīvās Pinnes noņemšanas, skaistas ādas,antibakteriāla, baktericīda
Garantijas laiks 1 Gads
Zīmola Nosaukums miruoou
Modeļa Numurs 0086
Pieteikums Par Komerciāli Un Mājas Lietošanai
Stils Luksusa
Barošanas Avots AU
Standarta Spriegums 220V
Materiāls Plastmasas
Operāciju Sistēmas plazmas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Jaunākās aukstās plazmas ozona dušas pinnes skaistumu plazmas pildspalvu sejas ādas lifts

Saistītie Produkti: