Jauns Izpārdošana
KZ S1D KZ S1 TWS Bezvadu Bluetooth 5.0 Austiņas Touch Kontroli Dinamiskas Austiņas Hibrīda Earbuds Austiņas Trokšņa Slāpēšanas Sporta Skatīt lielāku

KZ S1D KZ S1 TWS Bezvadu Bluetooth 5.0 Austiņas Touch Kontroli Dinamiskas Austiņas Hibrīda Earbuds Austiņas Trokšņa Slāpēšanas Sporta

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.20

-35%

€25.31

Kopīgot

Vairāk informācijas

KZ TWS Taisnība Bezvadu Earbuds S1 S1D KZ Bluetooth 5.0 Austiņas 1BA 1DD Hibrīda Portatīvo HIFI Stereo Sporta Trokšņa Slāpēšanas Austiņas

Produkta specifikāciju

Lūdzu, zināt, informāciju par versiju, pirms pasūtīšanas:

S1D:Dinamiskā verison (1DD),Baltā un Melnā .

S1 :Hybird tehnoloģiju verison (1DD 1BA),Pelēks un zaļš.

Kastes no divām versijām ir arī

nekonsekventa

Kaste Akumulators: 300mA

Austiņu Akumulatora: 50mAh

Darba laiks: 3-4 Stundas

Ūdensizturīgs: IPX6

Uzlādes laiks: Aptuveni 1 Stunda

Lūdzu Uzmanību :

Taisnība bezvadu hibrīda tehnoloģiju bluetooth austiņas

KZ-S1 Veiktspējas inovācijas, plašu uzlabot

AAC Advanced Audio Pārraides HIFI Skaņas Kvalitāte

Nav jēgas kavēšanās spēle režīmā Bluetooth 5.0

Piezīme:KZ-S1\S1D uzlādes gadījumā uzlabot norise:

1. Kā pārbaudīt jauda uzlādes gadījumā:Upgrade", Nospiediet pogu uz lietu","Automātiski parādītu spēku, kad earbuds ir likts".

2. Apmaksas gadījumā, ir atpakaļ uz oriģinālo izmēru, mazāku un portatīvo

Jaunināšanas laikā periodā jauno un veco versiju būs piegādāta pēc nejaušības principa, bez izvēles.

(Pirms modernizācijas, jums ir nepieciešams, lai nospiediet pogas uzlādes bin pārbaudīt enerģijas uzlādēšanas bin.Pēc jaunināšanas, cancel poga uzlādes urnas, uzlika austiņas tieši uzlādes bin, un jauda uzlādes bin tiks parādīts automātiski.)

*Pirmā versija uzlādes nodalījumā ir 3 kontakti!Otrā versija uzlādes nodalījumā ir 2 kontaktus!Trešā versija uzlādes nodalījumā ir 2 kontakti, un pogas taustiņu tika atcelts , Indikators izmaiņām,vecās versijas uzlādes saskarnes tips-C interfeisu, un jaunā versija ir mainīts uz USB interfeisu .Trīs versijas, kas tiek nosūtīta pēc nejaušības principa!Ja saņemat kādu no šiem trīs versijās, tas ir normāli!ja jums prātā šo situāciju, lūdzu, nav pasūtījumiem! Lūdzu, saprotiet!paldies !

*Atkārtot!S1/S1D jauno versiju uzlādes saskarni, ir Micro USB interfeisu! ! !

Atgriešanās politika:

1. Gadījumā, ja produktu, jūs saņemto nepareizu vienu, lūdzu, fotografēt un, sazinieties ar mums 15 dienu laikā.Mēs nosūtīsim jums ir pareiza.

2. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, bet tas ir labā stāvoklī, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ, lai mums 30 dienu laikā, un pircējs maksā par atgriešanos piegādes maksa.Tad Mēs vai nu nosūtīsim jums jaunu vai dot savu naudu atpakaļ.

3. Gadījumā, ja produktu, jūs saņemts, tika bojāts, lūdzu, sazinieties ar mums 15 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat pasūtījumu, mēs varētu vai nu dot savu naudu atpakaļ vai sūtīt rezerves, lai jūs.

Sūtījumu:

1. Preces tiks nosūtītas uz jūsu www.winwithwow.lv profila adresi, Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pilnīga un pareiza.

2. Pasūtījumi tiek nosūtīti noklusējuma ar China Post Air Mail.par 10-40 darba dienu laikā lielākā daļa valstu & jomās.Attālās valstīs, būs daudz ilgāku laiku, lai ierastos.Lūdzu, saprotiet!

3. Nekādu problēmu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jūs atstāt atsauksmes, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu to.

Atsauksmes:

1. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumus.

2. Ja jums ir kādas problēmas, par mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, nevilcinieties un sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un sniedz jums vislabāko klientu apkalpošanu.

3. Ir jauka iepirkšanās !

Tagi: veikals bezvadu austiņas, meze, bem bluetooth earbuds, kz zst, sl tws earbuds, fones sem fio, bluetooth headphon, kzz, earphon, ios earbuds.

Datu lapa

Kontaktdakšas Tips Līnijas Veids
Modeļa Numurs KZ S1\KZ S1D
s1d Dinamiskā verison (1DD)
Vadības Pogas No
Ūdensizturīgs No
Skaļuma Kontrole No
Paziņojums Bezvadu
Hybird tehnoloģijas Pelēka \ zaļa
Atbalsts APP No
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana No
Savienotāji NAV
Ar Mikrofonu
Vocalism Princips Dinamiskās
Bezvadu Tips Bluetooth
Stils Auss
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Funkcijas Sporta
Bezvadu
Zīmola Nosaukums CCA
S1 Hybird tehnoloģiju verison(1BA+1DD)
Chip QCC3020
Dinamiskās Balts \Melns

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

KZ S1D KZ S1 TWS Bezvadu Bluetooth 5.0 Austiņas Touch Kontroli Dinamiskas Austiņas Hibrīda Earbuds Austiņas Trokšņa Slāpēšanas Sporta

KZ S1D KZ S1 TWS Bezvadu Bluetooth 5.0 Austiņas Touch Kontroli Dinamiskas Austiņas Hibrīda Earbuds Austiņas Trokšņa Slāpēšanas Sporta

Saistītie Produkti: