Jauns Izpārdošana
Baldr Ciparu LCD Pretgaismas Termometrs Kalendārs Iekštelpu Temperatūras Mērītājs Skatīties Galda Atlikšanas Taimeris Bērnu Galda Pulkstenis Skatīt lielāku

Baldr Ciparu LCD Pretgaismas Termometrs Kalendārs Iekštelpu Temperatūras Mērītājs Skatīties Galda Atlikšanas Taimeris Bērnu Galda Pulkstenis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.93

-47%

€16.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Baldr Digitālais Modinātājs Termometrs ar LCD Pretgaismas Kalendāra Iekštelpu Temperatūras Mērītājs Skatīties Galda Atlikšanas Taimeris Bērnu Galda Pulkstenis

Par MUMS klienti, jūs varat noklikšķināt uz šīs saites, lai iegādātos atom stila pulkstenis:

Apraksts: Šis pulkstenis rāda mēnesi, datumu, dienu un temperatūra ar spilgti zilu iekārtas apgaismojums.Modinātāja un snaudas funkciju, ir pieejami, lai jūs varētu plānot savu laiku iepriekš.Šis modinātājs ir ideāli piemērots jūsu biroja galda vai nakts galdiņa.Iezīmes: Modinātājs un snaudas funkciju Kalendārs: Mēnesis, Datums, Nedēļas Diena, Iekštelpu Temperatūra Displejs (F/C) Zils apgaismojums redzamībai tumsā Zems baterijas indikators Specifikācijas: Dimensija: 3.66"L x 1.42"W x 3.66"H (93 x 36 x 93 mm) Neto Svars: 91g Iepakojuma Svars: 150 g, Krāsa: Melna/Balta Powered by 1 x AA Baterijas (Nav komplektā) komplektā Ietilpst: 1 x Modinātājs 1 x Lietotāja Rokasgrāmatā, Ja jūs meklējat vairumtirdzniecības cenām, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Par Mūsu Pakalpojumu

1. Mēs cenšamies, lai mūsu klientu apmierinātība.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi uz e-pastu, ar mūsu servisa speciālistiem.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā (izslēgt svētku dienas).Ja neviena 24 stundu laikā, lūdzu pārbaudiet spam jūsu pasta kastē.

2. Mēs ļoti novērtējam jūsu POZITĪVAS atsauksmes.Lūdzu, lūdzu, neatstājiet negatīvās atgriezeniskās saites, bez jebkādas komunikācijas ar mums.Mūsu mērķis ir sniegt LABU Klientu apkalpošanu.Tādējādi, mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas jums ir.

3. Lūdzu, neatstājiet negatīva vai neitrāla atsauksmes, ja jums nav saņēmušas preci 30 dienu laikā, kad mēs jau vairākkārt minēto kuģniecības laiks datus.

Par Maksājumu

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors Darījuma.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

4. Pircēji ir responsbile par nodokļu vai nodevu maksas, ko savā valstī.

Par Sūtījumu

1. Prece tiks piegādāta noteiktajā 1-3 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas veikšanas. (Uzmanību: izslēdz brīvdienās un svētku dienās)

2. Mēs tikai kuģis savu apstiprināta www.winwithwow.lv adreses.Jūsu www.winwithwow.lv adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3. Parasti mēs kuģis pasaulē ar Gaisa Pastu, Pasta Nosūtīšanas Metodi.Tādējādi starptautiskā lai var aizņemt ilgāku laiku, lai ierastos.Parasti tas aizņem no 10 līdz 30 darba dienas starptautisko sūtījumu, izslēgt Se & Saule.

4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 35 dienu laikā, pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atgriež & Kompensācijas

1. Mēs piedāvājam 14 dienu atgriešanās politiku.Lūdzu, sazinieties ar mums 14 dienu laikā no dienas jūs saņemtu savu pasūtījumu, ja jūs vēlaties, lai atgrieztos.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā, un jums IR jālūdz asv atgriešanas adresi, iepriekš, sniedz īpašu iemeslu atgriešanās un jūsu LIETOTĀJA ID.

3. Mēs atmaksāsim Maksājuma Summai par konkrēto objektu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.VAI jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Pircējs ir atbildīgs par piegādes izmaksas atdod atpakaļ produktu.

Tagi: apaļā pulksteņa mehānisms, ts taimeris, modinātājs, virtuves taimeris, backlit skatīties, led pulkstenis sienas 7, rokas pulkstenis ledus, dzīvnieku šķērso ķiršu, baldr termometrs, mp3 ruizu.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Baldr
Funkcijas Snaudas Funkciju
Materiāls Plastmasas
Motivity Tips Digitālā
Stils Eiropa
Garums 93mm
Diametrs 93mm
Veids Modinātājpulksteņus
Forma Viena Sejas
Svars 91g
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Displeja Tips Digitālā
Modeļa Numurs B0114ST
Ekrāna Tips led
Platums 93mm
Iezīme Kalendāri

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Baldr Ciparu LCD Pretgaismas Termometrs Kalendārs Iekštelpu Temperatūras Mērītājs Skatīties Galda Atlikšanas Taimeris Bērnu Galda Pulkstenis

Baldr Ciparu LCD Pretgaismas Termometrs Kalendārs Iekštelpu Temperatūras Mērītājs Skatīties Galda Atlikšanas Taimeris Bērnu Galda Pulkstenis

Saistītie Produkti: