Jauns Izpārdošana
Elektriskā Pārtikas Mikseri Izslēgt 4.2 L Nerūsējošā Tērauda Bļoda, Galdu Kūka Mīklas Maisītājs Rokas Olu Putotājs Blenderī Virtuves Maisītājs Skatīt lielāku

Elektriskā Pārtikas Mikseri Izslēgt 4.2 L Nerūsējošā Tērauda Bļoda, Galdu Kūka Mīklas Maisītājs Rokas Olu Putotājs Blenderī Virtuves Maisītājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€48.51

-32%

€71.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Informācija:

Paketē iekļauts:

1x Uzņēmēja Mašīna

2x Mīklas Mīcīšanas Āķi

2x Dzinējiem

1x Lāpstiņa

1x 304 Nerūsējošā tērauda maisīšanas trauka

1x angļu Ekspluatācijas Instrukcija

Specifikācija:

Zīmols: SOKANY

Jauda: 800W

Materiāls: 304 Nerūsējošā tērauda + ABS videi draudzīgas plastmasas

Pievienojiet standarta: ES Plug

Spriegums: 220V-240V 50Hz

304 Nerūsējošais tērauds bļodas tilpums: 4.2 L

Funkcijas:

● 5 ĀTRUMI: Zema, Vidēja vai Augsta ātruma kontroli ļauj jums ātri MAISĪJUMS, MAISĪJUMS, vai SAKULT olu baltumus, kūka plakanot, cepumu mīklu, saputo krējumu un vairāk, nospiežot pogu.

● SMALCINĀTĀJS UZGLABĀŠANA: Nemanāmi izgrūst dzinējiem un pacelt tos, kas tikko iztīrīts, pa labi atpakaļ smalcinātājs uzglabāšanas klipu par pusi no ierīces, padarot optimālu uzglabāšanu.

● KOMPAKTS un PĀRNĒSĀJAMS: IR mazākas virtuves, koledžas kopmītnes dzīve, vai camper/RV ceļojumā.

● LIELISKA DĀVANA: Ideāli piemērots kāzām vai jaunas mājas dāvanu.Tā mazā izmēra, aizņem maz kabineta vai counter telpā, un tās pieglaust dizains un moderns krāsu iespējas atbildīs jebkurā virtuvē.

● 4.2 litru BĻODA: Liela jauda, un maisa, vairāk viegli, viegli apmierināt jūsu pārtikas kuņģī brīvi kontrolēt porcijas lielums, izvairītos no izšķērdēt sastāvdaļas.

● ENERĢIJAS TĪRA VARA MEHĀNISKO: Maisot, bez spiediena, lielu jaudu un augstu ātrumu, ātru siltuma izkliedi un ilgu mūžu.

● Noņemama, var izmantot atsevišķi.

● Augstas kvalitātes un Pārtikas Klases 304 Nerūsējošā Tērauda Materiāls

Droša un izturīga, bez rūsas, kas ir droša cepšanai.

Produkta Rādīt:

Mūsu produkts nāk ar kontaktdakšu, kas ir Eiropas standarta kontaktdakšu(piemērots ģimenēm eiropā, piemēram, Vācijā, Francijā,Krievijā,u.c.) Ja citas sveces, ir jums nepieciešams.Lūdzu, skatiet pictureselection (Izvēlēties šos sveces, un mēs sniegsim pārveidotāji).

① .AU PLUG Austrālijā.

② .UK PLUG Apvienotā Karaliste.

③ .ES PLUG Par Izraēlu un Šveici etcIsrael un Šveici utt ir dažādas Eiropas sveces.

Ja nepieciešams,Mēs varam nodrošināt pārveidotāju, Bet, lūdzu, norādiet iepirkuma ziņu.

Sūtījumu: 1.Parasti, mēs nosūtīt preces ar 1-3 darba dienas. 2.Lūdzu, pārbaudi, vai preces ir labā stāvoklī un parakstīt pirms piegādes cilvēks lapas. 3.Ja jums atrast produktu, ir pazaudēta vai bojāta ceļā.Lūdzu, ņemt foto un ļaujiet piegāde vīriešiem, kas to apstiprinātu.Pēc tam mēs palīdzēsim uzpildīt jūsu zaudēt. 4.Ja vēlaties produktus, nosūtīt, lai jūs varētu ātri, vai jums tā ir nepieciešama steidzami, Lūdzu, izvēlies, DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.ja jūs domājat, ka maksa ir augsta, jūs varat sazināties ar mums, mēs pārbaudīsim jūsu adresi un jums lētākais kravu.

Garantija: 1. Visi produkti tiek rūpīgi pārbaude pirms to nosūtīšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma. 2. Mēs apsolām, kvalitātes garantija vienu gadu, un mēs salabosim tās bez maksas.Atgriešanās kuģniecības būtu jāmaksā klientam. 3. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, Lūdzu sazinieties ar mums.Mēs piedāvājam jums atbilstošu risinājumu.

Atsauksmes: 1. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

2. Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

3. Mēs augstu vērtējam jūsu atsauksmes ir ļoti daudz.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Tagi: pārtikas virtuves maisītājs, Elektrisko Rokas Mikseri, bol blenderis, virtuves paklājs, kūka dekori rīks, mikseris, automātiskā folija štancēšanas mašīna, olu putotājs, pārtikas mikseri, kitchenaid mikseri.

Datu lapa

Korpuss Nerūsējošā Tērauda
Modeļa Numurs elektriskā pārtikas mikseri
Zīmola Nosaukums becornce
Iezīme Noliekt Galvu Un Dizains
Sertifikācija CE
Jauda (W) 800w
Struktūra Statīvs / Tabula
Aksesuāri Stieples Pātagu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Spriegums (V) 220V-240V

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Elektriskā Pārtikas Mikseri Izslēgt 4.2 L Nerūsējošā Tērauda Bļoda, Galdu Kūka Mīklas Maisītājs Rokas Olu Putotājs Blenderī Virtuves Maisītājs

Elektriskā Pārtikas Mikseri Izslēgt 4.2 L Nerūsējošā Tērauda Bļoda, Galdu Kūka Mīklas Maisītājs Rokas Olu Putotājs Blenderī Virtuves Maisītājs

Saistītie Produkti: