Jauns Izpārdošana
Acumirklis Zvaigžņotās Debess Projektoru Lāzera Zvaigžņu Gaismu Rotācijas Dinamisku Galaxy Lampas LED Miglāja Mākoņu Nakts Gaisma ar Bluetooth Skaļrunis Skatīt lielāku

Acumirklis Zvaigžņotās Debess Projektoru Lāzera Zvaigžņu Gaismu Rotācijas Dinamisku Galaxy Lampas LED Miglāja Mākoņu Nakts Gaisma ar Bluetooth Skaļrunis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€42.45

-29%

€60.64

Kopīgot

Vairāk informācijas

Acumirklis Zvaigžņotās Debess Projektoru Lāzera Zvaigžņu Gaismu Rotācijas Dinamisku Galaxy Lampas LED Miglāja Mākoņu Nakts Gaisma ar Bluetooth Skaļruni ✨ 【8 krāsas dinamisku prognozēm] aicina : dažādas krāsas apvienojumā ar dinamiskā nakts debesis projekcijas dažādu ātrumu, radot mierīgu, romantisku, krāsains kosmosa projekcijas atmosfērā, lai parādītu jums, krāšņs zvaigžņota jumta.

✨ 【 Tālvadības pults & Muzikālo] aicina Jūs vairs nav jāuztraucas par to, izkāpšana no gultas vai dīvāna, lai ieslēgtu vai izslēgtu nakts gaisma, tālvadības arī var kontrolēt zvaigžņu projektors gaismas, krāsains Gaismas, pielāgot spilgtumu, brīvi ieslēgt/izslēgt lampas, mainīt apgaismojuma režīmu, mūziku, dziesmas, taimeris.Jaunāko skaņu aktivizēts mirgošanas režīms ļauj projekcija, kas maina krāsu atkarībā no mūzikas ritmu vai sasita rokas, kā rezultātā zvaigžņotām debesīm projekcijas.

✨ 【Bluetooth skaļruņiem un taimeri] aicina : Jūs varat izvēlēties jūsu iecienītāko mūziku, izmantojot Bluetooth .Augstas kvalitātes mūziku un zvaigžņotām debesīm prognozes izveidot romantisku un nomierinošu atmosfēru nakts debesis.Taimera opcija ir energoefektīvākas, jums var arī lietos visu nakti gaismas.

✨ 【 Automatizētās vadības taimeris] aicina zvaigžņu projektors, ņemot vērā dinamisko miglājs iebūvēts 1H, 2H, automātiskā izslēgšanās taimeris, nakts gaismas projektoru gaismas automātiski izslēdzas pēc noteikta laika.Un, protams, taimeri, var tikt atcelts, lai paliktu uz visu nakti.tas var radīt silts un kluss miega vidi, lai palīdzētu jums vai jūsu bērniem un bērnu gulēt labāk.

✨ 【Dāvanas Ģimene un Bērni] aicina Zvaigžņu projektors-nakts gaisma ir piemērota dzimšanas dienas, ballītes, Kāzu, Telpu dekori, bērnu svētki, Ziemassvētku, Jubilejas dāvanas, Tas rada brīnišķīgu un zvaigžņotām atmosfērā palīdzēt bērniem, veicinātu to interesi, iztēle, radošums.Arī Izkopj iekštelpu apdare, kā okeāna viļņu projektoru, romantisku noskaņu gaismas, nakts lampas, un gultas lampa.

Lāzera Avots: Green-532nm

LED: 5W LED RGB

Materiāls: ABS Ieeja : 100-240V AC 50/60Hz

Izejas jauda: 5V

Power Line: 1 Metrs

Lāzera Klase: Klase IIIa / Klase 3R;

Sertificēti ar FCC, FDA, CE un RoHS.

Šis produkts pilnībā atbilst standartam, kas iepriekš Sertifikāti.

Paketē iekļauts:

1 * Mūzikas Zvaigžņotām Projektoru

1 * Tālvadības pults(nav iekļauts 2*AAA baterijas)

1 * AU/LV/ES/ASV Adapteri

1 * Karājas pie sienas piederumi

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1) no Durvīm līdz durvīm, transporta pakalpojumi.Lūdzu, saprast, valsts muitas politika.Dažās valstīs var radīt tarifus, kad sūtījums nonāk.Lūdzu sadarboties ar muitas kārtot muitas un saņemt paku laikā. 2) Lūdzu, pārbaudi piegādes adresi informāciju rūpīgi izvietojot savu pasūtījumu.Ievadiet adresi informāciju (pilsētas nosaukums.Atbilst zip kodu, sazinieties).Sakarā ar nepareizu adresi, nevar sazināties saņēmējs izraisīt iepakojumā jānogādā vai iznīcināts.Jūs esat atbildīgs par to. 3) Ja jūs nesaņemat precēm, kas atrodas 35 dienas, vai jūs domājat, ka tur ir problēmas ar pārvadājumu procesu.Lūdzu, neuztraucieties, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs pārbaudīsim tā, lai jūs.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atvēršanas strīdu.Piezīme: Daži no produktiem, kas tiks nosūtīts, izmantojot nereģistrēto pasta un nevar izsekot.Bet, tā tiks nosūtīta jums pēc 40-60 dienas, lūdzu, neuztraucieties.Ja jums nav saņemt, tas 60 dienu laikā, mēs nosūtīt preces uz jums vai kompensāciju pilnā apmērā!Paldies!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

1. Mēs ļoti vēlamies, lai atbalstītu jūsu pasūtījumu un novērtēt savu 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS atsauksmes.Ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, sniedziet mums visiem 5-zvaigžņu atgriezenisko saiti, jūsu atsauksmes motivēs mūs, lai pārvietotos uz priekšu un nodrošināt jūs ar labāku servisu.Un, ja jūs atstāt atgriezenisko saiti ar skaistu priekšstatu par produktu, mēs varētu jums nosūtīt kuponu kā dāvanu.(lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms)

2.Lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot www.winwithwow.lv pēc pasūtījuma vai atstājiet ziņu mums, parasti mēs atbildēsim 1-2 darba dienu laikā

Tagi: infrasarkano prožektoru, lāzera projektoru zvaigžņotām debesīm, led projektoru zvaigžņotām, lampas led, mini projektoru, 4k projektoru, galaxi projektoru, 3d sirds lampas, ask proxima projektors lampas, liela zvaigžņotās debess projektoru.

Datu lapa

Ir Baterijas Iekļautas No
Iezīme 10 Projekcijas lampa
Nav Baterijas Nepieciešams,
Funkcija 5 Krāsains Miglāja Mākoņu Lampas
Funkcija 3 Okeāna Viļņu iedarbība LED Projektors
Elektroenerģijas Ražošana Slēdzis
Sertifikācija ROHS
Barošanas Avots DC
Iezīme 2 led nakts gaisma
Jauda 6-10W
Līdzeklis 1 zvaigžņotā debess projektors
Zīmola Nosaukums BUYBAY
Spriegums 5V
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcija 7 Romantiska Projekcijas Lampas
Funkcija 8 galda lampa
Izmantošana Brīvdiena
Baterijas Tips AAA
Veids projektors
Korpusa Materiāls ABS
Modeļa Numurs Galaktikas Zvaigžņotā Debess Projektors
Funkcija 6 Tālvadības Pults Nakts Gaisma
Forma Zvaigzne
4. funkciju Zvaigzne Projektoru Lampas
Ir Smart Ierīces
Funkcija 9 Rotācijas Nakts Gaisma
Gaismas Avots LED Spuldzes
Ir Spuldzes Iekļauts No
Vienuma Tips nakts gaismas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Acumirklis Zvaigžņotās Debess Projektoru Lāzera Zvaigžņu Gaismu Rotācijas Dinamisku Galaxy Lampas LED Miglāja Mākoņu Nakts Gaisma ar Bluetooth Skaļrunis

Acumirklis Zvaigžņotās Debess Projektoru Lāzera Zvaigžņu Gaismu Rotācijas Dinamisku Galaxy Lampas LED Miglāja Mākoņu Nakts Gaisma ar Bluetooth Skaļrunis

Saistītie Produkti: