Jauns Izpārdošana
Nerūsējošā Tērauda Skatīties Joslas Siksnu Garmin Priekštecis 645 Mūzikas Vivomove AP Vivomove 3 Skatīt lielāku

Nerūsējošā Tērauda Skatīties Joslas Siksnu Garmin Priekštecis 645 Mūzikas Vivomove AP Vivomove 3

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.58

Kopīgot

Vairāk informācijas

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds, Piemērots Garmin Vivoactive 3 / Priekštecis 645 Mūzikas /Vivomove AP Band Garums: 17cm Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes Precizitātes nerūsējoša tērauda materiāla, viegli uzstādīt un noņemt.Pieņem unikālu dubultu pogu, locīšanas aizdare, cieši aizvērts, un neļauj atslābt automātiski, droša un skaista.Izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas.ja jūs domājat, ka grupa ir pārāk gara ,jūs varat iegādāties regulētājs rīku,izņemiet to .High-tech virsma pulksteņu siksniņas atbilst jūsu ierīci un jūtas ērti uz jūsu rokas, Modes dizaina, elegants un izturīgs Ērti valkājot, un mērenu maigumu Pieejamās krāsas: Melna Materiāls: Nerūsējošais Tērauds komplektācija: 1 x WatchBand Watchband TIKAI!Smartwatch un instalēt rīku, kas NAV iekļauti!

Iepakojums: Pircējs Padomi: Atsauksmi 1.Cienījamais klients, ja viss ir labi, lūdzu, sniedziet mums atstāt 5 zvaigžņu atsauksmes.Mēs arī ceram, ka jūs varat dot mums padomu.Mēs pateicamies par jūsu sadarbību un paldies, ka devāt mums iespēju, lai kalpotu jums. 2. Ja jums nav saņēmušas savus objektus, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai paplašinātu savu produktu saņemšanas laiku, lūdzu, nepieļaujiet strīdu uzreiz.

3. Ja jums ir kādas problēmas vai nav apmierināti ar vienumus, kas jums saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms par jūsu atsauksmēm, mums nav cerību kaut kāda kļūda ietekmēt mūsu uzņēmējdarbību.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai tiktu galā ar to.Uzņēmuma Info:

Tagi: garmin priekštecis 645 mūzikas siksna, grupa fit, garmin 245 metāla, 645 priekštecis siksna, grupa elast, garmin phenix 5x, gatmin fenix 5, vivoactive 3 watchband, garmin priekštecis 245 mūzikas siksna, garmin forerunn 645.

Datu lapa

Joslas Garums Citi
Modeļa Numurs BTK-19090504
Band Materiālu Veids Nerūsējošā Tērauda
stāvoklis Jauns, bez birkas
Vienuma Tips Watchbands
Skavu Veids metāla sprādzi
krāsa sudraba, melna, zelta, pieauga zelta
Zīmola Nosaukums beterconn

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Nerūsējošā Tērauda Skatīties Joslas Siksnu Garmin Priekštecis 645 Mūzikas Vivomove AP Vivomove 3

Nerūsējošā Tērauda Skatīties Joslas Siksnu Garmin Priekštecis 645 Mūzikas Vivomove AP Vivomove 3

Saistītie Produkti: