Jauns Izpārdošana
Deguna Skalošanas Tīrāku Pieaugušajiem Bērniem Deguna Skalošanas Tīrāku Deguna Tīrīšanas Aizsargs Izvairītos no Alerģiskas Iesnas Neti Pot 500ML Skatīt lielāku

Deguna Skalošanas Tīrāku Pieaugušajiem Bērniem Deguna Skalošanas Tīrāku Deguna Tīrīšanas Aizsargs Izvairītos no Alerģiskas Iesnas Neti Pot 500ML

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.45

-44%

€4.45

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta parametru :

Nosaukums :Deguna Skalošanas Tīrītājs

Krāsa : Zila

Divi padomi : Vienu sprauslu uzgalis pieaugušo /Četru caurumu uzgalis bērniem

tilpums : 300/500ml

Funkcijas :

1.Šis produkts ir piemērots maršrutēšanas deguna apūdeņošana ,vai ikdienas deguna aprūpi personām, kas ieelpo daudz putekļu, jo darba dēļ.

2.Produkts ir viegli lietojams un viegli veikt .Tā ir ideāla izvēle personas ikdienas kopšanai.

3. par savu degunu, nodarbojos ar jogu un novērst alerģiskas iesnas.

Kā lietot :

1. Ja izmantojiet YT-300(300ml) modeli, pārlej paketi 2.7 g deguna skalošanas sāls ūdenī pudeli ,tad pievieno siltu ūdeni, lai 300ml zīmes .

2. Ja izmantojiet YT-500(500ml) modeli ,pārlej pakete 4,5 g deguna skalošanas sāls ūdenī pudeli ,tad pievieno siltu ūdeni, lai 500ml zīmes .

Pārliecinieties, ka ūdens temperatūra ir ap 37 ºc.Tā vajadzētu justies nelaimīgs, ja pieskārās ar pirkstu galiem .Samaisa deguna skalošanas sāls thouroughly, līdz tas pilnībā izšķīdis ,un pēc tam pievelciet vāciņu.

3. Izvēlēties pareizo uzgali :pārliecinieties, lai izvēlētos bērnu deguna skalošanas padoms bērniem .Bērni nevar izmantot pieaugušo padoms.

4. Pareiza stāja Ir jūsu ķermeņa augšdaļas, noliekties uz priekšu , skatoties uz leju ,un ar galvu nedaudz noliekties bez blakus ,Turiet pudeli otrādi un uzmanīgi ievietojiet galu vienā nāsī .Atpūsties ,atvērtu muti un nedaudz elpa (caur muti ) .Netur savu elpu .NAV elpu caur degunu .Nospiediet vārsta pogu apakšā ūdens pudele (1. Attēls),un risinājums tiks automātiski plūsmu .NAV izspiest ūdens pudeli .Noskalo risinājums būs ievadiet nāsī un pelde deguna un deguna blakusdobumu un iziet no citiem nāsī .Kad beidzot mazgāšanas vienā nāsī ,atlaidiet pogu, lai apturētu risinājumu .Pagriezt mazgāt gan ar nāsīm.

Piesardzības pasākumi:

1. Nelietojiet ūdens vai parastās sāls vietā deguna skalošanas, sāls .

2.Lai izvairītos no diskomforta ,samaisa deguna skalošanas sāls šķīdumu atbilstošu koncentrāciju, stingri ievērojot instrukciju šajā lietošanas pamācībā.

3.Nelietojiet, ja vienā pusē no deguna aizbāžņi,vai, ja ir vidusauss plašsaziņas līdzekļu vai citas auss slimības.

4.Bērniem 8 gadiem vai saskaņā vajadzētu izmantot šo produktu ar vadlīniju par ārstu un vecākiem.

5.Mazgāt mašīnas throuroughly pirms un pēc katras lietošanas .

6.Nash mazgāšana ir personas veselības aprūpes produktu ,adr nav dalīties ar citiem cilvēkiem.

7.Produkts ir jāuzglabā vēsā ,sausā ,labi vēdināmā vietā .Izvairīties no tiešiem saules stariem ,un glabā to prom no korozīvs šķidrums vai gāze.

Ietver:

1*ūdens pudeli (kā uz bildes, jūs izvēlaties )

1*Četru caurumu bērnu uzgalis

1*Vienu caurumu pieaugušo uzgalis

​ ​

Tagi: deguna skalošanas, spalvu pistoli, smalks deguns, zobu jet ūdens, galviņa hq8, bērnu tīrītājs, spilvenu mazgāšana, aizsargs ceļgala, h mutvārdu irrigator, rinīts, sinusīts ārstēšana.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums tackore
Personīgās Aprūpes Ierīces Tips Mutvārdu Irrigator
Modeļa Numurs Neti Pot
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Posteņa Nosaukums Deguna Irrigator
Iezīme Elpojošs vārstu dizains
Piemērots Pieaugušo & Bērni
Funkcija 3 Medicīnas materiāli
krāsa zila
Iezīme 2 Dubultās konfigurācijas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Deguna Skalošanas Tīrāku Pieaugušajiem Bērniem Deguna Skalošanas Tīrāku Deguna Tīrīšanas Aizsargs Izvairītos no Alerģiskas Iesnas Neti Pot 500ML

Deguna Skalošanas Tīrāku Pieaugušajiem Bērniem Deguna Skalošanas Tīrāku Deguna Tīrīšanas Aizsargs Izvairītos no Alerģiskas Iesnas Neti Pot 500ML

Saistītie Produkti: