Jauns Izpārdošana
Modes Nigērijas Mežģīnes Auduma,Jaunākajām Āfrikas Mežģīnes Auduma,Baltā franču voile Mežģīņu Audums Kāzu Kleita Balta mežģīņu LYX01 Skatīt lielāku

Modes Nigērijas Mežģīnes Auduma,Jaunākajām Āfrikas Mežģīnes Auduma,Baltā franču voile Mežģīņu Audums Kāzu Kleita Balta mežģīņu LYX01

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.04

-41%

€36.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūdzam Lucy Mežģīnes Uzglabāt Visu produktu nekustamo fotogrāfijām Produkta apraksts: Stāvoklis: Brand jaunu un unworn Audums: 100% Poliesters Platums: 50"/51" Dizains-Āfrikas dizaina Minimālais pasūtījuma daudzums: Minimālais pasūtījuma daudzums ir 5YD.Materiāls: franču tilla mežģīņu auduma ar vizuļi Svars: aptuveni 0,6 kg/5yards Izmērs: 5 metri garumā Iepakojumā:5 metri/maisiņā

Produkta Bildi

Q&A

Q 1 : Kāds ir jūsu kuģniecības veidā?

Mēs kuģis pa e-Pakešu.Ja e-Pakešu nav pieejamas dažas adresi, mēs izvēlēties citus veidus, lai kuģis.

Q 2 : Cik ilgi es varu saņemt savu mantu pēc tam, kad pārdevējs ir kuģis?

Tas parasti aizņem apmēram 3-7 uzņēmējdarbības d ays ierasties ar DHL, Un par 15-30 dienas ierodas pa e-Paketes vai China Post Air Mail.Mēs nevaram kontrolēt iespējamo kavēšanos, ko izraisa jūsu pasta pakalpojumu vai neparedzēti laika apstākļi.

Q 3 :Cik apmēram minimālais pasūtījuma daudzums?

5 metri ,par vienu krāsu.

Q 4 :kāpēc reizēm šķiet, krāsu nesakritību?

Atšķirības krāsu, varbūt izraisa kādu no ason s, piemēram, gaismas, fona krāsu un pārdomas no monitora, un tā tālāk.Anyway, mēs darīsim visu iespējamo, lai izvairītos no.Ceru, ka jūs saprotat un sadarbību.Paldies ļoti daudz.

Q 5 :Kāpēc es iegūtu produktu, kuru garums ir mazāks par descrip nas?

Mūsu produkts ir nepieciešams, lai krāsu vai drukāt, lai nodrošinātu savu veselību, tas ir jādara, ne augstu temperatūru procesu ,augstas temperatūras padarīs auduma saraušanās, tā, ka audums ir īsāks faktisko, bet neuztraucieties, mēs centīsimies panākt, lai es mprove ražošanas procesu.

Pakalpojums

Mēs pieņemam, Mazumtirdzniecības, Vairumtirdzniecības, Jauktā secībā, un Piliens Kuģa.Mēs piedāvājam lielu atlaides vairumtirdzniecībā un sajauc pasūtījumu.Jūs varat sazināties ar mums par jebkuru jautājumu, Tas ir mūsu prieks, lai atbildētu uz visiem jūsu jautājumiem 24 stundu laikā.

NODOKĻU UN PIENĀKUMS

I n visvairāk laika, pircējs n eed, nav jāmaksā nekādas muitas.Mēs paziņo, ka tā ir kā paraugs un zema vērtība, lai izvairītos no nodokļa.Bet dažreiz, dažās valstīs, muitas amatpersona var būt stingra.mēs do ' nt atbildīgu jebkuras muitas nodevas, Lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti, pircējam būtu u nderstand šo situāciju.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Atsauksmes

Mēs esam interneta veikals, jūsu atsauksmes ir ļoti vērtīgs, lai ar mums.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes, un aktīvu atgriezenisko saiti,mēs darīsim to labāk.Ja tur ir kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes, Tas ir ļoti laipni no jums, lai dotu mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs ticam, ka ir saprātīgs risinājums.Paldies!Ir jauka Iepirkšanās diena!

Uzmanību : Tā kā Krievijas publicēt jaunu politiku par vārdu un uzvārdu , lūdzu, katram pircējam piedāvā savu vārdu, uzvārdu, pirms jūs maksājat jūsu norēķinu adrese .Mēs nepiedāvājam papildu ziņas par pilnu nosaukumu, pēc tam, vietu secību .Paldies par jūsu lielo atsaucību !

Tagi: kleita, barkcloth, Mežģīnes, acs auduma lada, āfrikas audums, šveices mežģīnes, audumi, āfrikas mežģīņu auduma 2020. gadam augstas kvalitātes lappa, āfrikas mežģīņu auduma, tauriņš kleitu audums, mežģīņu auduma.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lietošana
Produkta veids
Svars About 1.0 kilos
Modeļa Numurs YX01
Moq 5yard
Iezīme Šķīst Ūdenī
Platums
Audums
Technics Izšūti
Bezmaksas Piegāde
Apdare Vizuļi
izcelsmes vieta Guandžou, Ķīnas
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Auduma Veids Acs
Garums
Krāsa

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Modes Nigērijas Mežģīnes Auduma,Jaunākajām Āfrikas Mežģīnes Auduma,Baltā franču voile Mežģīņu Audums Kāzu Kleita Balta mežģīņu LYX01

Modes Nigērijas Mežģīnes Auduma,Jaunākajām Āfrikas Mežģīnes Auduma,Baltā franču voile Mežģīņu Audums Kāzu Kleita Balta mežģīņu LYX01

Saistītie Produkti: