Jauns Izpārdošana
SeenDa Bluetooth Bezvadu Tastatūra ar Aizmugurgaismojumu Bluetooth Keyboard Case for Pro 9.7 Skatīt lielāku

SeenDa Bluetooth Bezvadu Tastatūra ar Aizmugurgaismojumu Bluetooth Keyboard Case for Pro 9.7 " iPad Air 2&1 Grozāms 360 Wireless Tastatūras /BT

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€61.87

-49%

€123.73

Kopīgot

Vairāk informācijas

LABĀKAIS iPAD TASTATŪRAS GADĪJUMĀ

Tas ir labākais keyboard case for iPad ir pieejams.Piekrauts ar tonnas jaunas funkcijas un rūpniecības vadošo tehnoloģiju.Šajā iPad gadījumā ar bluetooth tastatūra ir lieliska atbilde tiem, kuri meklē aizsardzību, ka reenforced noņemams TPU iPad apvalks var piedāvāt kopā ar ērtībām, pie klusuma pilnu QWERTY tastatūru un skārienpaliktni, pastiprināta ar Apple divas un trīs pirkstu touchpad īsceļi.

BŪVĒTS, LAI PĒDĒJĀ

Ar Omnitype tastatūra ir veidota no triecienu pārbaudīta augstas stiepes polikarbonāta un funkcijas 10 miljoni taustiņsitienu sertificēts atslēgas.Katram taustiņam ir 3mm ceļa, kad nospiests, un nepieciešama ideāla 80 ° spiediena iesaistīties.Tā klusi taustiņi ir gan atsaucīgi un tactilely patīkami lietot.4 collu touchpad bez pūlēm var pārvietot uz ekrāna kursoru, lai jūsu rokas nekad atstāt tastatūru, veicot atlasi vai atvērt lietojumprogrammas.

NEIEROBEŽOTO SKATA LEŅĶI UN AIZSARDZĪBU .

Tastatūras gadījumā var pagriezt par 360°, atveriet 150°, tas var pat apgāzt sevi telts režīmā.tas ir ideāls veids, kā dalīties ar to, ko jūs skatāties ar draugiem.Kāds ir iPad lietu bez aizsardzības no life kombinē un izciļņiem?Tā ir noņemams TPU gadījumā, kas ir bijusi plaši kritums pārbaudīti un sertificēti, lai aizsargātu līdz divus metrus pilieni.Jūs varat viegli noņemt jūsu iPad no tastatūru jebkurā laikā un vēl zinu, ka tas ir aizsargātas.

LABĀKO APARATŪRU IEKŠĀ

Tastatūras gadījumā sporta labāko aparatūru, kas pieejamas tastatūras iPad gadījumos.Versija 5.0 Bluetooth mikroshēmojumiem ja ar Broadcom nozīmē, ka izveidot savienojumu ar jūsu iPad notiek gandrīz acumirklī.Uzlādējamās iebūvēts litija jonu akumulators nodrošina vairāk nekā 30 stundu darba laiku un līdz 100 dienām gaidīšanas režīmā .

Saderīgs ar modeļiem 2018 Jauno iPad (6th Gen):

A1893/A1954, 2017 iPad 5. paaudze: A1822/A1823, 2016 iPad Pro 9.7 collas: A1673/A1674/A1675, 2014 iPad Air 2: A1566/A1567. Kamēr tastatūra ir funkcionāls, ar visu modeļu iepriekš skārienpaneli ar darboties tikai ar iPad ar iOS v13.0 vai augstāk.

Ņemiet vērā,:šo produktu, neietver pildspalvu ,pirms veicat pasūtījumu ,lūdzu, pārbaudiet savu modeļu uzmanīgi ,ja jums ir kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms

Tagi: ja tastatūra planšetdatoriem, Klaviatūras, seenda usb, tastatūras mechan, tastatūras bezvadu, teclado numerico bezvadu, gadījumā, ja ipad tastatūras, bluetooth klaviatūru, noņemams alumīnija tastatūras gadījumā, tastatūru mac.

Datu lapa

Operācija Stils Kapacitīvais
Zīmola Nosaukums seenDa
Veids Bezvadu
Pilna Lieluma tastatūra No
Iepakojums
Modeļa Numurs Q5
Stils Tablet
Rokas Atbalsts
Interfeisa Tips Bluetooth
Tastatūra Standarta 78 Taustiņi
Valodas angļu
Pieteikums Planšetdatoru
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SeenDa Bluetooth Bezvadu Tastatūra ar Aizmugurgaismojumu Bluetooth Keyboard Case for Pro 9.7

SeenDa Bluetooth Bezvadu Tastatūra ar Aizmugurgaismojumu Bluetooth Keyboard Case for Pro 9.7 " iPad Air 2&1 Grozāms 360 Wireless Tastatūras /BT

Saistītie Produkti: