Jauns Izpārdošana
5 Krāsas LED Elektriskā Mikro Adatām Derma Rullīšu Titāna Microneedle Mašīna Ādas Kopšanai Treament Matu Augšanu Skatīt lielāku

5 Krāsas LED Elektriskā Mikro Adatām Derma Rullīšu Titāna Microneedle Mašīna Ādas Kopšanai Treament Matu Augšanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.10

-29%

€11.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

1. Pieņem LED gaismas fotodinamiskā terapija un masāžas vibrācijas, aktivizē šūnas, dziļi un stiprināt detoksikācijas funkcija no limfātiskās sistēmas, lai atrisinātu dažādas ādas problēmas, nav augsta siltuma enerģijas un nav blakusparādības, piemērots visiem ādas tipiem. 2. Nāk ar 5 regulējamiem krāsu gaismu dažādos viļņu garumos, kas var izdala enerģiju labvēlīga ietekme, piemēram, balināšanai pigmentācija, lai izbalināt vietas un balināt ādu, gludu grumbu un smalkās līnijas, lai atjaunotu ādas elastību un spiedoša sajūta, samazinās poras un kavē pinnes, lai pastiprinātu ādas remonts efektu, un tā tālāk. 3. Sīkas mikro adatu ādas terapija dizains var veicināt kolagēna atjaunošanos un padarīt aktīvo vielu labāk iekļūst ādā par labāku uzsūkšanos un uzlabošanas efekts, nesāpīgi un ātri, lai atgūtu, nav rētas atstājis aiz muguras, viegli, padarot jūsu ādu zīdaini gludu. 4. Racionalizēt neslīdoša roktura dizains ļauj ergonomisku un drošu rokturi, ērti turēt un samazinātu nejaušu izslīdēšanu no rokas. 5.Viegls un pārnēsājamo dizains padara uzglabāšanas un uzskaites brīze, piemērots lietošanai mājās un ceļojumu izmantot.

>> Iezīmes mikro adatām

>> LED Funkcija

1. Sarkans(650nm) Palīdz palielināt asins cirkulāciju un stimulētu ādas šūnas izdalīt kolagēnu un paātrinātu vielmaiņu, padarot ādu stingru un spīdīgu vienmērīgu tekstūru. 2. Zaļš(530nm) Samazināt ādas eļļa sekrēciju uzlabotai eļļas un ūdens līdzsvaru, lai sasniegtu neitralizācijas un stabila valsts. 3. Zils(463-480nm) Kavētu pinnes izaugsmi ar pret iekaisumu un ādas remonts efektu, samazināt riskus atstājot rētas. 4. Dzeltena(590nm) Uzlabo limfātiskās detoksikācijas funkciju un veicināt mikro cirkulāciju, lai atjaunotu enerģiju ādas šūnām. 5. Jaukta Par daudzprofilu ārstniecības par dažādu ādas slimību.

>> Specifikācijas

Materiāls: ABS Krāsa: Balta Rokturi + Violeta Veltņa Vadītājs Gaismas Režīms: Dzeltena Gaisma, Zaļa, Gaiši Zila Gaisma, Sarkanā Gaisma, Sajauc Gaismas Strāvas Padeve: USB savienojumu izmantošana/1* 4LR44 6V Sauso Bateriju(Baterija NAV Iekļauta) Kabeļa Garums: 1m Izmērs: appr. 15.5*3*2.5 cm

>> Paketē Iekļauts

1* LED Elektrisko Vibrāciju Mikro Adatām Derma Roller 1* USB Kabelis 1* Aizsardzības Gadījumā 1* Lietotāja Rokasgrāmata

Tagi: bārdas augšana veltnis, derma roller, vīriešiem bārda veltnis, 5 in 1 ems, bārda veltnis, derma rullīšu ādas kopšanai, microneedl, epn microneedling profesionālās, needl, derma rullīšu komplekts.

Datu lapa

Funkcija 3 derma roller
Zīmola Nosaukums agdoad
Iezīme 2 micro needling
Barošanas Avots elektriskā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Līdzeklis 1 Mikro adatām
4. funkciju led derma roller
Microneedle Garums 0.25 mm
Funkcija 5 Mezoroller
Materiāls Metāla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5 Krāsas LED Elektriskā Mikro Adatām Derma Rullīšu Titāna Microneedle Mašīna Ādas Kopšanai Treament Matu Augšanu

5 Krāsas LED Elektriskā Mikro Adatām Derma Rullīšu Titāna Microneedle Mašīna Ādas Kopšanai Treament Matu Augšanu

Saistītie Produkti: