Jauns Izpārdošana
MARMORA BALTA/ZELTA Black Matēts Hard Case for Macbook Pro 13 Skatīt lielāku

MARMORA BALTA/ZELTA Black Matēts Hard Case for Macbook Pro 13" A1706 /1708 15" A1707 - ATBRĪVOT 2016

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

Par Modeļa Numurs :

1) lūdzu, Lūdzu, pārbaudiet tā modeļa Klēpjdatora pirms pirkšanas!

2) Piezīme: Ja jūs neesat pārliecināts, modeli, lūdzu, lūdzu pārbaudiet atpakaļ ar savu portatīvo datoru, jūs varētu redzēt modelis (Axxxx) iespiestas tur , vai sazinieties ar mums ar ziņu, mums sniegs atbildi asap.

(Lūdzu, lūdzu, izvēlēties Pareizo Modeli, pirms Maksājuma veikšanas!)

Saderīgs ar: Jaunu izlaists uz 2016. gada Oktobris.Pro 13 ar touch bar Modeļa numurs: A1706 Pro 13 bez touch bar Modeļa numurs: A1708 Pro 15 ar touch bar Modeļa numurs: A1707

. Par H ard Lietā: augstākās Kvalitātes Marmora Zīmējumu, Macbook Gadījumā

Tautas marmora zīmējumu, ja būs pievienot greznu izskatu, lai jūsu klēpjdators!Pilnībā piekļūt, lai visas pogas un funkcijas.Pasargās jūsu portatīvo datoru no skrāpējumiem, dints, skrambām, noplūdes un netīrumiem Ultra slim dizains, kas ir gaismas svara, izturīgs un ir ilgstošu aizsardzību jūsu klēpjdators Snap on dizains vieglai fit, bet ar piekļuvi visiem jūsu pogām un ostām

Nav Izgriezt Dizains, Iepakojums Iekļauti: 1XHard Case For Macbook

( attēlā redzams ir pārstāvniecība objektu, jūs varat saņemt kādu no pieejamajām daudz.Attēlu var parādīties lielāki uz jūsu ekrāna.Krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsu iestatījumu katra atsevišķa monitora . )

Uzņēmuma Info:

Pircējs Padomi

Atsauksmes: 1.Cienījamais klients, ja viss ir labi, lūdzu, sniedziet mums atstāt 5 zvaigžņu atsauksmes.Mēs arī ceram, ka jūs varat dot mums padomu.Mēs pateicamies par jūsu sadarbību un paldies, ka devāt mums iespēju, lai kalpotu jums. 2. I f neesat saņēmis savus objektus, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai paplašinātu savu produktu saņemšanas laiku, lūdzu, nepieļaujiet strīdu uzreiz.

3. Ja jums ir kādas problēmas vai nav apmierināti ar vienumus, kas jums saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms par jūsu atsauksmēm, mums nav cerību kaut kāda kļūda ietekmēt mūsu uzņēmējdarbību.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai tiktu galā ar to.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Tagi: macbook 1708 remonts, md macbook gadījumā, papīra macbook gadījumā, macbook 13 gadījumā, melna matēta, gadījumā klēpjdators lenovo 520, disks macbook 1708, macbook pro gadījumā 13 matt green, kvalitātes lietā macbook, marmora klēpjdators gadījumā 133, gadījumā notebook 15.

Datu lapa

Materiāls Plastmasas
krāsa Skaidrs, Zila, Sarkana, Melna, utt.
Zīmola Nosaukums pwtukn
Piemērojamie Modeļi macbook
Modelis Tips marmora
Iepakojums
Dzimums Unisex
Saderīgs MacBook Pro Datorā
Veids Ekskluzīvu dizainu DIY Modes
Modeļa Numurs Gadījumā A1708
Slēgšanas Tips Nē Rāvējslēdzēju
Stils Klēpjdators Gadījumos

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

MARMORA BALTA/ZELTA Black Matēts Hard Case for Macbook Pro 13

MARMORA BALTA/ZELTA Black Matēts Hard Case for Macbook Pro 13" A1706 /1708 15" A1707 - ATBRĪVOT 2016

Saistītie Produkti: