Jauns Izpārdošana
Kodols 550mAh 403540 ar aizsardzības pārvalde 3,7 V polimēra litija jonu akumulators 453540 423540 Uzlādējams Li-ion Šūnu Skatīt lielāku

Kodols 550mAh 403540 ar aizsardzības pārvalde 3,7 V polimēra litija jonu akumulators 453540 423540 Uzlādējams Li-ion Šūnu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.24

-45%

€9.70

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti Mūsu Veikalā, Ja jums ir nepieciešams p nomas kārtību,Paldies!Padomi: Sveiki,draugs,lūdzu, ņemiet vērā,Ja prāta nav nopirkt,ceru, ka jūs varat saprast,Paldies! 1. Pirms jūs pērkat lūdzu, apstipriniet savu mašīnu, vai atbalstīt šo batteryBattery modelis ir sizeas ilgi kā piemērota lieluma var. 2. Baterijas Spriegums 3,7 V-4,2 V ir normalBattery Izmērs un Spējas ir kļūda rangeBut mums var atrast piemērotu vienu jums. 3. Visvairāk veidu baterijas nav izsmidzināts Akumulatora ModelVoltageCapacityetc., NEVIENS Mazumtirdzniecības BoxPacked Droši Burbulis Soma. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. Ja šajā postenī ar kontaktdakšu lūdzu atcerēties, lai pastāstītu mums, kāda veida plug jūs wantotherwise mēs nosūtīsim postenis bez savienotājs, lai jūs.Funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu. 2. Augstas kvalitātes un lielas jaudas. 3. Iebūvēts aizsardzības ķēde PCM, lai novērstu pārmērīgas uzlādes vai vairāk, kas izvada. 4. Pakete ietver: 1 x PC, litija-polimēru Uzlādējams akumulators.Pieteikumi 1. Akumulators ir nodrošināti ar aizsardzības plāksni, kas ir funkcijas, novēršot vairāk nekā uzlāde, vairāk nekā izkraušana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojums, u.c.. 2. Šis produkts, galvenokārt, ir piemērojami MP3 MP4 MP5 Navigators GPS PSP Bluetooth Rotaļlietas DVR Mikrofons Ieraksti Mobilais Tālrunis Avārijas Elektroenerģijas Padeves Planšetdatoru, Mobilo Telefonu, PDA FOTOKAMERU Power Bank DVD EVD Smart Pulksteņi E-grāmatas Grāmatiņa Helikopteru, Elektronisko Cigarešu un citu elektronisko ierīču.

Kodols 550mAh 3,7 V polimēra litija jonu akumulators

Preces Nr.: 403540 423540 453540 503540

Nominālais spriegums: 3.7 V

Nominālā ietilpība: 550mAh

Izmēri: Max 42*35*4~5mm

Produkta svars: 12g

Lūdzu, pircēji rūpīgi izlasiet tālāk, ja šaubāties, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu servisa darbinieki:

Paturiet uzglabāšana

Akumulatoru uzglabāšanas vidi, būtu tīrā, sausā, vēdināmā telpā, būtu jāizvairās no kontakta ar kodīgām vielām, būtu prom no uguns un siltuma avots.Normālos apstākļos, ne vairāk kā 3 mēnešus glabāšanas apkārtējā temperatūra ļauj diapazonā no -20 līdz 40 ° C, ne ilgāk kā 6 mēnešus, uzglabāšanas temperatūras amplitūda pieļaujamā apkārtējās vides temperatūru diapazonā no -20 ° līdz 35 ° C, īpašu produktu ar produkta specifikāciju, ir noteikts pieļaujamā diapazona ir noteicošais.Labākais uzglabāšanas vide temperatūra ieteicis uzņēmums ir 20~25.

Normālos apstākļos, akumulatoru uzglabāšanas vide relatīvais mitrums pieļaujamā diapazona 65 + + 20%.Uzņēmums ieteicams labākajiem glabāšanas vides relatīvā gaisa mitruma 50~70%.

'baterijas izvairītos no noliktavas augsta temperatūra vai augstāks gaisa mitrums, kas var izraisīt akumulatora sūcas šķidrums, rūsas, un samazina jaudu.

"ilgtermiņa uzglabāšana var izraisīt bateriju un akumulatoru jaudas samazināšanu un nepieciešamību 1-3 maksas / Maksimālā izlādes jauda var sasniegt pēc izlādes ciklu.Akumulators ir ievietots trīs mēnešus pēc tam, kad ir nepieciešams papildināt vai cikla uzlādēt un izlādēt vienu reizi.Ja uzglabāšanas laiks pārsniedz 6 mēnešus, uzlādes izlādes aktivizācija jāveic, lai samazinātu darbības zaudējumi.

brīdinājums

Stingri aizliegts iegremdēt akumulatoru sālsūdenī vai ūdenī.Ja ne tur, tas ir jāuzglabā vēsā un sausā vidē.

Nemetiet baterijas ugunī vai sildītāju, vai mēģināt izjaukt, baterijas var sadedzināt vai radīt kaitīgas vielas.

Nē, akumulatoru, blakus siltuma avotiem, kā uguns vai sildītājs izmantot un pamest.

Nekādas apgrieztās polaritātes, akumulators.

Nav reverse uzlāde, akumulatora, būtu precīzi savienotas atbilstoši polaritātei, nevar būt pretēja.

"ir stingri aizliegta saskaņā ar augstas temperatūras (karstā saulē vai karstās auto) izmantošanu un neatstājiet akumulatoru, var noplūst akumulatora pārkaršanu, aizdegšanos vai neveiksmes, īso kalpošanas laiku.

Nav tieša piekļuve akumulatora kontaktligzdu.

Metāls ir aizliegts tieši savienojiet akumulatora pozitīvo un negatīvo polu īssavienojumu.

Aizliegt akumulatoru un metālu, piemēram, matadatas, kaklarotas un citi transportēšanas vai uzglabāšanas laikā.

Nē, streiku vai mest, grasīdamies akumulatoru.

Atvērt, mainīt, tiešā metināšanas akumulatori un izurbt baterijas ar nagiem vai citiem instrumentiem.

Ir stingri aizliegts spēcīgu statiskā un spēcīgu magnētisko lauku, kur izmantot, citādi viegli sabojāt gan akumulatoru, drošības aizsardzības ierīces, celt nedrošu slēptās problēmas.

Nelodējiet akumulatoru.

Ne - atveriet korpusu un izņemiet akumulatoru jaka.

Baterijas nevar lietot saskaņā ar ārkārtējiem apstākļiem, piemēram, temperatūras ierobežojums, dziļi cikls, ekstrēms vairāk nekā maksas un vairāk atbildības.

Nolietotas baterijas izmantot izolētas papīra turēt elektrodi, lai novērstu ugunsgrēku un sprādzienu.

Neļauj veco bateriju vai izmantot pusi no akumulatora sajauc ar jaunu akumulatoru, citādi būs pārmērīga budžeta izpildes apstiprināšanu.

Lūdzu, glabājiet akumulatoru vēsā un sausā vietā.Ja akumulators tiek uzglabāti vai nosūtīti, akumulators jāliek pie pirmā.

Piemēram, akumulatoru noplūdes, elektrolīts nonāk acīs, lūdzu, nelietojiet berzēt, izskalojiet acis ar ūdeni, nekavējoties nosūtīja uz slimnīcu, citādi tā sāp acis.

Tagi: 504050 litija polimēru, 3.7 v 550mah litija polimēru, mq7, godu 7x lcd ar rāmi, 6v akumulatora 700mah, 550mah, 400mAh, 90mah akumulators, 503759 akumulators, 900mah 3.7 v.

Datu lapa

Uzlādējams
Aizsardzība pcb
Spriegums 3.7V
Iepakojums
Daudzums 1GB
Izmantošana MP3 / MP4 Atskaņotājs
stāvoklis 100% Jauns
Veids Standarta Akumulators
Pakalpojums Veikals garantija
Modeļa Numurs Polimēru baterija
Iezīme Uzlādējams Akumulators
izcelsmes vieta Ķīna
Zīmola Nosaukums yorwats

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kodols 550mAh 403540 ar aizsardzības pārvalde 3,7 V polimēra litija jonu akumulators 453540 423540 Uzlādējams Li-ion Šūnu

Kodols 550mAh 403540 ar aizsardzības pārvalde 3,7 V polimēra litija jonu akumulators 453540 423540 Uzlādējams Li-ion Šūnu

Saistītie Produkti: