Jauns Izpārdošana
Insta360 VIENĀ R Skatīt lielāku

Insta360 VIENĀ R

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€246.73

-22%

€316.33

Kopīgot

Vairāk informācijas

Insta360 VIENU R "Eiropa 2020" Jaunais Sporta Action Camera

Kastē (Oficiāls Standarts):

4K Izdevums: ietilpst 1x 4K Platleņķa Mod, 1x Kodols, 1x Akumulatora Bāzes , 1x Montāžas Turētājs , 1x Lādētāja Kabeli.

( Zemu Cenu .To var šaut tikai parasto video, lēts, jūs varat iegādāties arī citas lēcas nākotnē, kas piemērots pirmā pieredze.)

360 Edition: ietilpst 1x Dual-Objektīva 360 Mod, 1x Kodols, 1x Akumulatora Bāzes, 1x Objektīva Vāciņš , 1x Montāžas Turētājs , 1x Lādētāja Kabeli.

( Populārs .Tas var uzņemt 360 grādu omni-directional video ar daudz spēlējot metodes, un ir arī galvenais produkts Insta360. Unikālo spēlēt metodes ietver virziena izsekošanas, neredzams selfie stick, automātiskā skatu meklētāju, aizzīme laiks, asteroīds, telpas-laika maiņa, utt.Pirmā izvēle iesākumam.)

1 Collu Edition: ietilpst 1x 1 Collu Platleņķa Mod, 1x Kodols, 1x Akumulatora Bāzes , 1x Montāžas Turētājs , 1x Lādētāja Kabeli.

( Premium .Objektīvs ir vienu collu liela, strādā ar Leica. 5.7 k platleņķa, attēlu kvalitāte ir ievērojami uzlabojusies, jo īpaši nakts ainas.Papildu pirmo izvēli.)

Dvīņu Izdevums: ietilpst 1x 4K Platleņķa Mod, 1x Dual-Objektīva 360 Mod, 1x Kodols, 1x Akumulatora Bāzes, 1x Objektīva Vāciņu un , Montāžas Turētājs , 1x Lādētāja Kabeli.

( Labākais Vlue . 4K Lnes +360 Objektīvu, jūs varat ietaupīt, par 50 USD.)

Ekspertu Izdevums: ietilpst 1x 1 Collu Platleņķa Mod, 1x Dual-Objektīva 360 Mod, 1x Kodols, 1x Akumulatora Bāzes, 1x Objektīva Vāciņš , 1x Montāžas Turētājs , 1x Lādētāja Kabeli.

( Professinal . 360 Objektīvs + 1 Collu Objektīvu, varat uzņemt visu veidu efektus un augstas kvalitātes video .)

Par Nodokļiem :

1 .Ja jūsu county ir Dienvidkoreja, vai Janpan , mēs izmantosim ātrs veids, lai kuģis (Kuģis No Ķīnas) , jūs varat saņemt to, 5-7 dienu laikā , un jums nav nepieciešams maksāt visus nodokļus .

2 .Ja jūsu valsts ir Krievijas Federācija , jūs varat saņemt to par 25 dienām (Kuģis No Ķīnas) vai apmēram 5 dienas (Kuģiem No krievijas Federācijas), un jums nav nepieciešams maksāt visus nodokļus.

3 .Ja jūsu valsts ir Eiropā , jūs varat izvēlēties, "Kuģis No Spānijas" vai " Kuģis, kas No Polijas ", tad jūs varat saņemt to 3-7 dienām, un jums nav nepieciešams maksāt visus nodokļus.

4 .Ja jūs varat tikai izvēlēties " Kuģis No Ķīnas ", jums ir jāmaksā daži nodokļu,muitas vai express sabiedrība ar jums sazināsimies.Ja jūs izvēlaties, DHL vai FEDEX , jūs varat saņemt to 7-10 dienas , un mēs varam declaer 120-160 USD; Ja jūs izvēlaties www.winwithwow.lv Standard Shipping, jūs varat saņemt to 25-35 dienas , un mēs varam tikai atzīt, 80 USD.Parasti , DHL vai FEDEX ir ātri,un nodoklis ir augstāks. (Saskaņā ar iepriekšējo pieredzi, lielākā daļa valstu var iekasēt ap 40 USD nodokļi).

5 .Ja jūsu valsts ir Turcija un Brazīlija , muitas, ir velns, un nodoklis ir ļoti augsts !Mēs iesakām throwing prom kameras lodziņā un tas izskatās tāpat kā vecā.Tad jūs varat jāmaksā nodoklis, vai tikai neliels nodokļa summa.

Par Starptautisko Garantiju :

1 .Produkts nodrošina vienu gadu garantijas apkalpošana. (no dienas, kad saņemat kameras un aktivizēt)

2 .Saņemot preci, jūs varat sazināties ar mums sniegt rēķina, vai jūs varat sazināties ar mums sniegt rēķina, ja jums ir nepieciešams remonts.

3 .Insta360 oficiāli sniedz bezmaksas tehniskās apkopes vai nomaiņas pakalpojumu.Ja jūsu kamerai ir problēma , lūdzu, nosūtiet e-pastu:

[email protected] , pastāsti par savu problēmu.Viņi jautās, vai vēlaties, lai kuģis Korejā ,Spānijā ,ASV vai HongKong apkope vai nomaiņa.

4 .Jūs varat apmeklēt oficiālo tīmekļa vietni, lai uzzinātu vairāk par garantijas politikas:

Ja jums ir vajadzīgas citas palīgierīces, lūdzu, sazinieties ar mums un izvēlēties DIY , mēs izveidosim savu komplektā, un sniegt jums labu cenu.

Tagi: oficiālais xiaomi, insta360 viens, gopro 9 varonis, 128gb micro sd, dome gopro hero 9, insta360, sporta tops, republikāņu partijas, 360 insta, darbības cam.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums insta360
Sensora Izmērs (collas) 1/1.7 collu
Atmiņas Kartes Tips MicroSD / TF
Maksimālais Diafragmas Atvērums F2.0
Svars 151g-200g
Modeļa Numurs insta360 vienā r
Sertifikācija ROHS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Wideangle 180°
Atmiņas Kartes Atbalsts 256G
Touch Screen
Pieteikums mājas
WIFI Atbalstu
Tālvadības Pults Atbalsts
Ūdensizturīgs
attēla Sensors Citiem SONY Sērija
Attēla Stabilizācija Dubulta Attēla Stabilizācija
HDMI-saderīgam Izejas No
NFC Atbalsts No
Papildu Funkcijas Maināmu Objektīvu Kamera
Efektīvo Megapikseļu Par 12 mp izšķirtspēja
Iebūvētās Atmiņas Izmērs Nav
Ekrānu
Akumulatora kapacitāte 1190mAh
NightShot Funkcija No
Iepakojums
Displeja Izmērs 1.0"
Apjoms /
Bluetooth Atbalsts
Galvenais Apstrādātājs ( Maksimālā HD Atbalsts) Ambarella H22 (4K/60FPS)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Insta360 VIENĀ R

Insta360 VIENĀ R

Saistītie Produkti: