Jauns Izpārdošana
Vidukļa Gaisa Vilces Lencēm Josta Mugurkaula jostasvietas Atbalstu, Muguras Glābšanas Jostas Backach Sāpes Atbrīvot Massager Unisex Fizioterapeitiskais Dekompresijas Skatīt lielāku

Vidukļa Gaisa Vilces Lencēm Josta Mugurkaula jostasvietas Atbalstu, Muguras Glābšanas Jostas Backach Sāpes Atbrīvot Massager Unisex Fizioterapeitiskais Dekompresijas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€31.88

-60%

€79.70

Kopīgot

Vairāk informācijas

Vidukļa Gaisa Vilces Lencēm Josta Mugurkaula jostasvietas Atbalstu, Muguras Glābšanas Jostas Backach Sāpes Atbrīvot Massager Unisex Fizioterapeitiskais Dekompresijas

Produkta nosaukums: Jostas vilces jostas

Dzimums: Unisex

Krāsa: Bēša

Paredzēts Izmantot: Atpakaļ Un Muguras Atbalsts

Tips: Atkal Breketes & Jostas Atbalsta

Iezīmes: mugurkaula Korekcija

Ārējā kārta: PU

Iekšējais slānis: kokvilna

Iekšējais slānis ir gaisa inflācija: TPU

Motīvs:

1.MUGURAS ATBALSTS : Sniegt klīniskās pakāpes vilces un dekompresijas terapija, kas palīdz pacelt savu ķermeņa augšdaļas un izkraušanas svars pie muguras un ļaujot muskuļiem atslābināties.Palīdz mazināt spiedienu nost satvertu nervu.

2.MUGURAS SĀPES ATVIEGLOJUMS : Caur vilces, mazināt slogu, ap saišu, dot labu atpūtu par bojāto jostas šķiedru gredzenu.Stretch & atbrīvot saspringto muguras muskuļus un mazināt sāpju, piemēram, deģeneratīvas disku, hiperglikēmija jostas skriemeļa, ilgu laiku, braukšanas, vai sēž, skolioze un anesteziologu un vairāk.

3.BAUDĪT JEBKURĀ laikā, JEBKURĀ vietā : laikā Var izmantot darbībām, vai tad, kad atpūtas un relaksējošas, piemēram, pastaigas, sēdus, guļus, dārzkopība, golfu, darba, autovadīšana, utt.

4.VIENS IZMĒRS 29-49 VIDUKLIS : Ietver pagarinājumu josta, ko var izmantot saskaņā ar individuālām vajadzībām un var atbalstīt vidukļa izmērs līdz 49 cm.

KĀ LIETOT:

1. Stāvot, ievietojiet pilnībā deflāciju jostu ap vidukli.Apakšā drošības jostas būtu cradling top jūsu iegurņa crest (gūžas).Sūkāt jūsu kuņģī un velciet diviem galiem cieši kopā ar Velcro siksniņu.Tas ir fit cieši, lai darbotos pareizi.Kā Ārstēt logo būtu jānovieto viduslīnijas tieši priekšā no jums.Izmantojiet pagarinājuma, ar nosacījumu, ja jums ir nepatikšanas, slēdzenes jostas cieši ap jūsu vidukļa.

2. Aizvērt metāla gaisa vārsts uz jostas, pagriežot to pulksteņrādītāja kustības virzienā.

3. Klipu gaisa sūkņa uzgalis uz metāla gaisa vārsts uz jostas.Izmantot abas rokas, lai push gaisa sūkņa uzgalis un metāla gaisa vārstu kopā cieši, lai novērstu gaisa noplūdi, bet, sūknēšanas augšu jostas.Ja jūs dzirdama gaisa noplūde no armatūras uz jostas, tas nozīmē, ka jūs neesat piespiežot uzgali un metāla vārstu kopā pareizi, vai vārsts nav pilnībā aizvērtas.

4. Sūkņa kāju sūknis, stāvot uz augšu.Push visu ceļu uz leju un paceliet kāju pie pilnīgi par katru takti.Ja jums ir nepatikšanas, balansējot uz vienas kājas, kamēr sūknēšana, liesās pret sienu, lai atbalstītu vai ir kāds cits palīdzēs jums sūknis līdz jostas.

5. Saglabāt sūknēšanas augšu jostu, līdz tas ir pilnībā piepūstas.Ja drošības josta ir pilnībā piepūstas, jūs dzirdēsiet gaisu, kas tiek izlaists no drošības gaisa izlaišanas vārsts uz kāju sūknis.Kad pilnībā piepūstas, jostas tiks pārtraukta, kļūst lielāka.

6. Kad pilnībā piepūstas, noņemiet uzgali no jostas un baudīt.Pēc tam, izmantojot drošības jostu, vismaz 30 minūtes vai tik ilgi, cik jūs vēlaties, deflāciju jostas, pagriežot metāla gaisa vārstu pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam, lai atbrīvotu gaisa.Velciet Velcro siksnas, izņemot un sajust atvieglojumu!

Paketi, Ieskaitot:

1 x Vilces Jostas

1 x Rokas Gaisa Sūknis

1 x Pagarināt Jostas

1 x Lietošanas Pamācība

Piezīme :

Q : Kāpēc izvēlēties mūs ?

A : Mēs esam rūpnīcā.Mēs atbalstām OEM jums.Tāpat kā preces, kas mums bija paredzēti citi pārdevēji, kas pārdod par www.winwithwow.lv.Mēs atbalstām papildus 2 gadu pēc-pārdošanas servisa (jums ir tikai nepieciešams nodrošināt pierādījumus, un freigt, lai iegūtu jaunas ).Lai gan, salīdzinot ar citu pārdevēju, jūs varat saņemt Vairāk piedāvājumus un pakalpojumus ar choossing mums.

Pēc pārdošanas pakalpojumus: Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu, atstājiet 5-zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu servisu un objektu.Mēs piedāvājam atlaidi savu nākamo pasūtījumu.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu preci un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums tiešsaistē, vai caur e-pastu, tālruni hellipWe centīsimies mūsu labāko, lai jūs apmierina.Atgriešanās Politiku, Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā pēc preces saņemšanas bez iemesla.Lūdzu, lūdzu, veiciet preces to oriģinālajā nosacījumiem.Paldies!

Tagi: rotas siksniņa, korektoru postur, muskuļu sāpes, sāpes, pasūtījuma putekļu maska, kakla fiksators, jostas atbalsts, kakla vilces, gaisa jostas vilces, lencēm zobu.

Datu lapa

Ietekme Atbrīvot Sāpes No Vidukļa Atpakaļ Slimība
Ārējā slāņa Materiāls PU
Zīmola Nosaukums OLIECO
Garums 115cm with extention belt 25cm
Applicatable Unisex
Josta Svara 280g
Iekšējais slānis ir gaisa inflācija TPU (īpaši mīksta materiāla)
Iepakojums Kartona kārbas un Drošību, burbulis soma
Funkcija 3 Muguras Atbalsta Josta
Kvalitāte top
stāvoklis 100% Brand New
Līdzeklis 1 Fizioterapeitiskais Dekompresijas Muguras Jostas
Platums pēc tam, kad inflācija 20cm
Vienuma Tips Atpakaļ Jostas Lencēm Atbalstu
krāsa Dzeltena
Izcelsme Ķīna
Iezīme 2 Jostas Gaisa Vilces Jostas
Iekšējais slānis materiāls Kokvilnas
Funkcijas ķermeņa veselības aprūpes
Platums pirms inflāciju 13cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vidukļa Gaisa Vilces Lencēm Josta Mugurkaula jostasvietas Atbalstu, Muguras Glābšanas Jostas Backach Sāpes Atbrīvot Massager Unisex Fizioterapeitiskais Dekompresijas

Vidukļa Gaisa Vilces Lencēm Josta Mugurkaula jostasvietas Atbalstu, Muguras Glābšanas Jostas Backach Sāpes Atbrīvot Massager Unisex Fizioterapeitiskais Dekompresijas

Saistītie Produkti: