Jauns Izpārdošana
Regulējamas Portatīvo Sudraba Akumulators 15 LED Karājas Laternu Gaismas Kempinga Telts Lampas Skatīt lielāku

Regulējamas Portatīvo Sudraba Akumulators 15 LED Karājas Laternu Gaismas Kempinga Telts Lampas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.53

-19%

€15.66

Kopīgot

Vairāk informācijas

Regulējamas Portatīvo Sudraba Akumulators 15 LED Karājas Laternu Gaismas Kempinga Telts Lampas Iezīme: Aptumšojami ~ Regulējamu spilgtumu Jaunāko LED Ļoti Zemu Enerģijas patēriņu = ilgstošu baterijas Kvalitātes Metāla Izturīga Konstrukcija Viegla Tradicionālo Stilu Veikt Rīkoties & Pakaramais Kvalitātes CE Drošības Apstiprināts ~ Izturīgs Kvalitāte 2 x D Baterijas ietver Ideāls Kempings, Dārza Puses, Avārijas Apgaismojums, Nojume Gaismu un vēl daudz vairāk.Izgatavots, lai augstas kvalitātes tradicionālās kvalitātes dizaina šie LED laternas, kas ne tikai izskatās lieliski, bet tas darbojas lieliski Ar super spilgti Led, kas ir arī regulējamas, lai taupītu enerģiju, kad nav nepieciešama pilna spilgtuma.Funkcijas, karājas uz āķa un nesu rokturi un ir arī brīvi stāvoša.H 240mm x W 145mm x D 115mm.Svars 438g

*Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.

*Visas majoy kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

* Lūdzam ņemt 1 minūtes laikā, lai apstiprinātu pasūtījumu, ja jūs saņemt preci labā stāvoklī, jo, kad jūs vieta lai, savu naudu pārvieto uz Darījumu, kas nav mūsu kontā.Paldies!

Piegādes Adrese

Mēs tikai kuģis uz adresi, kas paredz www.winwithwow.lv.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mēs neesam atbildīgi par nepareizu vai nevar piegādāt adresi.

Kuģniecības Metodes

Mēs esam sadarbojas ar DHL, UPS, FEDEX, EMS vai reģistrētu Aviopastu(China Post Air Mail vai citu Gaisa Pastu).Mēs izvēlēties ātru un uzticamu metodi, lai mūsu dārgie klienti.Saglabāt kuģniecības un droša piegāde ir mūsu mērķis.

Kuģniecības Laiks

Mēs sagatavosim un iepakojums iepakojumā, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.

Laikā Kuģniecības Laiks

Mēs sekotu kuģošanas informāciju un nosūta informāciju, lai jūs šajā laikā nosūtīšanas laiku.Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz ziņu informāciju.

* Katra prece tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

* Mums ir 2 gadu ierobežoto garantiju par katru nekvalitatīvu preci(Izņemot nepareiza darbība vai fiziski bojāts, ko pircējs)

* Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā un oriģinālajā iepakojumā.Lūdzu piedāvāt mums izsekošanas numuru laiku, kā arī.Klients ir atbildīgs atgriešanās kuģniecības maksa.

* Ja jūs vēlaties kompensāciju, jo objekts tiek bojāts vai var nebūt repaird.Lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet to.Mēs darīsim visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

* Visas kvalitātes problēmas vai shippment kaitējumu, lūdzu, parādīt mums, testēšanas pārskatu vai photoes, mēs Atmaksāsim jums 50%-100% naudas, lai jums.Mākslīgo defekti nav garantijas, piemēram, bojātas, scrash.

* Ja neesat apmierināti ar produktu, tas ir ok, lai atgrieztos asv 15 dienu laikā.Mēs jums pilnu kompensāciju, lai jūs pēc tam saņemt atpakaļ paku, bet jums ir maksāt kuģniecības maksas.

* Ja ir vairāk nekā 60 dienas nav saņēmusi jūsu pakete, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu sūtījumu aizsardzību.O r Mēs pārbaudīsim, vai jūs varat saņemt paketi, Ja ne, mēs par pilnu kompensāciju, lai jūs.

* Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

* Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

* Mēs sedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

Regulējamas Portatīvo Sudraba Akumulators 15 LED Karājas Laternu Gaismas Kempinga Telts Lampas

Pārnēsājamie Lukturīši; tūrisma laternu;Zibspuldzes & Lukturi;

Tagi: petrolejas laternas, zivju telts, uzdevumu apgaismojums, nometnes lampas, lampas led, 30 led laternu, melnā gaisma nometne, laternas led, motovox, vango kempings laternas.

Datu lapa

Apgaismojums Periodā (h) 6
Modeļa Numurs Kempings Laternas
Vienuma Tips Pārnēsājamas Laternas
Baterijas Tips A
Zīmola Nosaukums KH-LITEC
Gaismas Avots LED Spuldzes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija ROHS
Nav Baterijas Nepieciešams,
Izmantošana Kempings, makšķerēšana ,pārgājieni
Garantijas laiks 1 Gads
Funkcijas Pārnēsājamas Laternas
Korpusa Materiāls ABS
Barošanas Avots Sauss Akumulators
Pamatnes Tips Ķīlis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Regulējamas Portatīvo Sudraba Akumulators 15 LED Karājas Laternu Gaismas Kempinga Telts Lampas

Regulējamas Portatīvo Sudraba Akumulators 15 LED Karājas Laternu Gaismas Kempinga Telts Lampas

Saistītie Produkti: