Jauns Izpārdošana
LOEWE gaisa smalkumu eau de toilette 75ml - LOEWE ORIĢINĀLS Skatīt lielāku

LOEWE gaisa smalkumu eau de toilette 75ml - LOEWE ORIĢINĀLS

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€57.94

Kopīgot

Vairāk informācijas

LOEWE gaisa smalkumu eau de toilette 75ml - LOEWE

LOEWE gaisa smalkumu eau de toilette 75ml - LOEWE

Spānijas zīmola Loewe Šķēpu Gaisa Smalkumu .Lai gan tā izriet, Loewe Gaisa Līniju, tas ir vairāk ziedu un citrusaugļu aromāts, ideāli piemērots vasarai.

Gaisa iedvesmu sava saimnieka perfumers, vieglumu un savu lielo jaudu, ir visur, ir tas, ko viņi meklē, lai atspoguļotu Svaigs un delikāts aromāts, Bet tajā pašā laikā Sajūtu un ziedu Šī būtība.Veltīta dabas sievietes, serenas, kas vēlas justies gaismas, nav ielādē savā dzīvē, pat ne savu smaržu, tik smalks un elegants, ka tie atspoguļo tā pat smarža savu ādu.

Vairāk ziedu versija nekā tā antecesoras, citrusu, bet tajā pašā laikā smalks un garšīgs, meklē, lai atspoguļotu elegance sieviete, kas viņas dienas dienā vēlas justies manāmi maiga, izcilu un oriģinālu.

Ievērojami Izejas citrusu Tā ir galvenā iezīme smalkumu gaisa devis Mandarīns atzīmē, Kalabrijā un bumbieru.Tas tiek atvērts solis zem Sirds elegants Un smalks caur balto ziedu, piemēram, magnolijas, Muguet un Jasmīns.Slēdzenes šī kombinācija ir apakšā, tāpēc, krēmveida un izturīgu, ka tas dod muskusa, sandalkoka un Vetivēriju.

Tā burciņa ir tikpat trausls, smalks un rafinēts, kā tās smaržas.Burka viļņaini, ko raksturo tās izliektās līnijas un caurspīdīgu stiklu, kas ļauj būtība iekšā.Vainagojušies ar zelta vāciņu, kas liek gala ar ķiršu šarms un elegance.

Tagi: dzīvnieku oriģinālās smaržas, eau de cartier, zilonis loewe soma, prada soma, mans oriģinālās smaržas, eau de vie, loewe mini soma, loui vuitton, sieviešu tualetes ūdens, mexx vīriešiem.

Datu lapa

Vienuma Tips Pretsviedru
Izcelsme ES(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Loewe

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LOEWE gaisa smalkumu eau de toilette 75ml - LOEWE ORIĢINĀLS

LOEWE gaisa smalkumu eau de toilette 75ml - LOEWE ORIĢINĀLS

Saistītie Produkti: