Jauns Izpārdošana
YHELPFUL Skatīt lielāku

YHELPFUL "eiropa 2020" Universālais Trimmeris HeadChain Brushcutter Dārza GrassTrimmer ar Sabiezējums Ķēdes zāles Pļāvēju GardenToolsgrass

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.96

-35%

€9.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

YHELPFUL "eiropa 2020" Universālais Trimmeris Vadītājs Ķēdes Brushcutter Dārza Zāliena Trimmeris ar Sabiezējums Ķēdes zāles Pļāvēju, Dārza Toolsgrass trimmera galvas

YHELPFUL "eiropa 2020" Universālais Trimmeris Vadītājs Ķēdes Brushcutter Dārza Zāliena Trimmeris ar Sabiezējums Ķēdes zāles Pļāvēju, Dārza kopšanas Instrumenti, Ņemiet vērā:

Trīs starplikas un divas blīves tiek izsūtītas pēc nejaušības principa.Abiem produktiem ir universāla, ar to pašu izmēru un dažādus montāžas caurumiem, bet tie var būt universāls.

specifikācija: B rand :YHELPFUL Materiāls: Mangāna Tērauds Krāsa: Sarkana/Melna Montāžas Cauruma Diametrs: Apm. 25.4 mm / 1inch Kopējais Garums: Apm. 33cm / 12.99 collu Diametrs: Apm. 9cm / 3.54 collu Augstums: Apm. 6cm / 2.36 collas Svars: Apm. 547g trimmera galva ir izgatavota no augstas kvalitātes metāla materiāls, izturīgs un izturīgs, nodrošinot ilgu kalpošanas pakalpojumu. 65Mn ķēdes ir augsta cietība, asākai un vairāk izturīgas.Viegli uzstādīt un ērti lietot.Praktiskā nomaiņa aksesuārs jūsu trimmeris.Ideāli piemērots dārza un lauksaimniecības vajadzībām.Iepakojumā ievads: Iekļautās programmatūras pakotnes (atkarībā no iespējām, ko esat iegādājies, ir atšķirīgs):

Pāris ķēdes: 1 pāris no ķēdes

Sarkanā krāsā: 1 x sarkana dekoratīvās vadītājs (ķēdes uzstādītas)

Melnā krāsā: 1 x melns trimmera galvu (ķēdes uzstādītas)

Sarkanā un ķēdes: 1x sarkans dekoratīvās vadītājs (ķēdes uzstādītas) + pāris ķēdes

Melnā un ķēdes: 1x sarkans dekoratīvās vadītājs (ķēdes uzstādītas) + pāri ķēdēm Vilkt Melnu un ķēdes: 2x dekoratīvās vadītājiem (ķēdes uzstādītas) + pāris ķēdes piezīme: 1.Lūdzu atļaut nelielas novirzes dēļ manuāla mērīšana. 2. Sakarā ar atšķirību starp abām fotogrāfija gaismas, leņķi un parādīt metodes, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu.Tas aizņem divas sekundes, lai izsekotu savākšanas un iegādāties, un mēs kļūsim par VIP lietotājiem.Mēs esam loterijā, kas katru mēnesi un katru ceturksni: vai tas ir slieksnis kuponu vai bezmaksas biļeti visam tīkls.

1. Robežlielums kuponi diapazonā no $5 līdz $100.

Otrkārt, bezmaksas biļetes var brīvi izvēlēties produktu mūsu veikalā.

Mūsu pakalpojumu princips ir: klientu pirmkārt, jūsu apmierinātība ir mūsu lielākais pamudinājums, ja jūs to Izmantot nākotnē, lūdzu, sniedziet 5 zvaigžņu atsauksmes!

Tagi: matu clipper remonts, brushcutter mehānisko, asmens zāles, metāla nezāļu trimmera galvas, trimmeris nezāļu, f17 matu clipper, pļāvējs, ryan nezāļu trimmeris, krūmgriezis ķēdes vadītājs, Elektriskie Zāles Pļāvēji.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums YHELPFUL
Griešanas Veids Šūpoles Metāla Asmens
Modeļa Numurs Ravēšana vadītājs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Barošanas Veids Elektrība
Iezīme 4-Taktu
Sertifikācija Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

YHELPFUL

YHELPFUL "eiropa 2020" Universālais Trimmeris HeadChain Brushcutter Dārza GrassTrimmer ar Sabiezējums Ķēdes zāles Pļāvēju GardenToolsgrass

Saistītie Produkti: