Jauns Izpārdošana
3PCS Ligzdas Adapteris Ietekmes Kopums Hex Kāta, lai 1/4 3/8 1/2 collu Krāsains Pagarināšanu Converter Ietekmes Urbju Vadītājs Jauda Roku Skatīt lielāku

3PCS Ligzdas Adapteris Ietekmes Kopums Hex Kāta, lai 1/4 3/8 1/2 collu Krāsains Pagarināšanu Converter Ietekmes Urbju Vadītājs Jauda Roku

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.15

-38%

€6.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

Augsta Kvalitāte: Super Spēcīgu Termiski Apstrādāts Hroma vanādija tērauda Normālai un Ietekmi Vadītājiem.Atduri bumbu, par katru adapteris secure socket saglabāšanu.Lūdzu, lūdzu, ievērosiet, kad, izmantojot rīkus, ar pieslēgvietu adapteri, griezes moments Mazāks par vienlīdzīgu 50 Nm.

Izmērs: 1/4 collas , 3/8 collas un 1/2 collu diska adapteri, katrs ar 1/4 collas hex kāta/vadītāja biti, kas der visiem quick-change urbja patronas sistēmu, kā arī standarta urbšanas patronas.Ligzdas Snap-On Cieši & Nebūs nošļukt.

Pieteikums: Šī adaptera komplekts ir veidots, lai nodrošinātu droši bloķēta pagarināt savu esošo rīku.Nodrošina papildu garumu, lai sasniegtu vērā daudzas grūti sasniedzamas vietas.Pavasara balle lock nodrošina saspringto iederas vadītāja galvas, lai novērstu slīdēšanu izmantošanas laikā.Īpaši izstrādāta, lai atbilstu droši uz rokas vadītāja, urbt vadītāja vai trieciena uzgriežņu atslēgu.

Daudzfunkciju: Izmanto uzstādīšana, pneimatiskais skrūvgriezis, elektriskais skrūvgriezis, pneimatiskais urbis, manuālā skrūvgriezi un citas iekārtas, lai skrūvēm rīks .Tas ir labs aksesuārs atgriešanos.

Colourfull dizains: Dažādu krāsu kodēta gredzeni, padara to viegli izvēlēties pareizo vienu.

krāsa: zils +sarkans +dzeltens

Materiāls: Hroma vanādija tērauda

Visas Kontaktligzdas Standarta 1/4 collas Hex Kāta

Izmērs:

(1/4 collas hex kāta, lai 1/4 collu ligzda), Ligzdas, Adapteri,garums aptuveni 65mm

(1/4 collas hex kāta, lai 3/8 inchsocket)Pieslēgvietu Adapteri,garums aptuveni 65mm

(1/4 inchhex kāta 1/2 collu ligzda), Ligzdas, Adapteri,garums aptuveni 72mm

KOMPLEKTĀ IETILPST:

1 X (1/4 collas hex kāta, lai 1/4 collu ligzda)Ligzdas Adapteris

1 X (1/4 collas hex kāta, lai 3/8 collu ligzda)Ligzdas Adapteris

1 X(1/4 collas hex kāta 1/2 collu ligzda)Ligzdas Adapteris

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: folijas nagu urbi, 100w led smd, komplekts ligzda, 18v, trieciena vadītāja bit set, vielmaifas trumu rīks, bušs urbi, 12 līdz 14, concret urbi, āra robots, mazliet urbju komplekts.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Xzante
DIY Piederumi Metālapstrāde
Sertifikācija NAV
Veids Citi
Modeļa Numurs Karbīda Endmills
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3PCS Ligzdas Adapteris Ietekmes Kopums Hex Kāta, lai 1/4 3/8 1/2 collu Krāsains Pagarināšanu Converter Ietekmes Urbju Vadītājs Jauda Roku

3PCS Ligzdas Adapteris Ietekmes Kopums Hex Kāta, lai 1/4 3/8 1/2 collu Krāsains Pagarināšanu Converter Ietekmes Urbju Vadītājs Jauda Roku

Saistītie Produkti: