Jauns Izpārdošana
Socofy Vintage Bohēmijas Sieviešu Čības Īstas Ādas Kurpes Sieviete Ķīlis Papēži Flip Flops Pludmales Čības Sieviešu Vasaras Slaidi Jaunas Skatīt lielāku

Socofy Vintage Bohēmijas Sieviešu Čības Īstas Ādas Kurpes Sieviete Ķīlis Papēži Flip Flops Pludmales Čības Sieviešu Vasaras Slaidi Jaunas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€22.95

-50%

€45.90

Kopīgot

Vairāk informācijas

*Lūdzu, Ņemiet Vērā :

1. Lūdzu, izvēlies kurpes izmērs pēc jūsu kāju garums ( papēža līdz pirkstiem ) .

2. Ja jūsu kājas ir plašs, un tauku, jūs varat izvēlēties vienu izmēru lielāks.

3. Ja jūs nezināt, kā izvēlēties izmēru, lūdzu sazinieties ar mums.

*Pirmkārt, lai par katru varētu saņemt papildus 5% atlaidi ?JĀ, bet vienu kurpju pāri tikai .Pēc tam, kad jūs saņemat preci, mēs jums kuponu.

* Kā šīs kurpes piemērots, ja jums ir plašāka kāju?Vai tas ir ērti, vai tas nevar derēs ?Modeļa kāju liesās vairāk uz esot šauras un šīs kurpes der labi.Lai mēs domātu, ka tie būtu pārāk saspringts plaša kāju.Jūs varat izvēlēties vienu izmēru lielāku.

* Ko darīt, ja šīs kurpes neder man vispār, kad es varu saņemt viņiem?Vai es varu atdot?JĀ, jums ir 7 dienas, lai sazinātos ar mums, un mēs dos jums perfektu risinājumu. (lpp.s.ietekme otrajā pārdošanas produktus, kas nepieder kategorijai atgriešanās.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēju un pircēju pusi.)

*Par Krāsu: kurpes krāsu šo produktu lapa ir tikai jūsu zināšanai.Faktiskā produkta krāsa var viegli atšķirties no attēlos redzamas šeit, jo monitora hromatiskās aberācijas vai foto gaismas stāvokli.

*Par Smaržu: kurpes, var būt smaka, jo līmes, apavu pulēšana, vai arī ir pilnībā noslēgta transportēšanas laikā.Lūdzu, nodot tos ar labu ventilāciju vairākas dienas un smarža būs pagājis.

*Par Iepakojums: iepakojuma iekļauts: 1 Kurpju Pāris ( Bez Kastes )

*Par Papildus Maksu: Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgs par visām papildus maksām, brokeru honorārus, un es ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.Kuģniecības izmaksas neietver importu es, un pircēji to ir atbildīga .

Ja jums ir kāds jautājums vai ir kāda problēma, par preci, lūdzu, nosūtiet mums e-pastu nekavējoties.Mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu atrisināt problēmu, ASAP.Mēs uzskatām, ka labas komunikācijas sasniegs labu rezultātu, klienta apmierinātība ir mūsu !

Tagi: socofy čības sievietēm, flip flop sieviešu vasaras, apavu socofi, Pludmales cover up, birkenstock, auduma platformas kurpes, pludmales kleita, platforma tupele sievietēm, banner karogu, leathet kurpes sievietēm.

Datu lapa

Vienuma Tips Čības
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Piemērojamo Vieta Ārpus
Zole Materiāls Gumijas
Seson pavasarī
Modelis Tips Drukāt
Ar Platformu No
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Modes Elements TOTEM
Papēža Augstums Med (3cm-5cm)
Zīmola Nosaukums Socofy
Sezona Vasaras
Apavi Tips Slaidi
Augšējā Īstas Ādas Tips Govs Āda
Oderes Materiāls PU
Modeļa Numurs SKU930803
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Virsas Materiāls Genuine Āda
Zolīte Materiāls PU
Stils Vintage Bohēmas
Papēža Tips Ķīļi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Socofy Vintage Bohēmijas Sieviešu Čības Īstas Ādas Kurpes Sieviete Ķīlis Papēži Flip Flops Pludmales Čības Sieviešu Vasaras Slaidi Jaunas

Socofy Vintage Bohēmijas Sieviešu Čības Īstas Ādas Kurpes Sieviete Ķīlis Papēži Flip Flops Pludmales Čības Sieviešu Vasaras Slaidi Jaunas

Saistītie Produkti: