Jauns Izpārdošana
Camal 1GB 13 Skatīt lielāku

Camal 1GB 13" 33CM Chrome Pakaramais Centrālais Lustra Rāmis Kāzu Ziemassvētku Puse Kristāla Krelles Karājas DIY Apdare

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.22

-5%

€20.24

Kopīgot

Vairāk informācijas

1gb 13" Chrome Pakaramais Lustra Rāmis Kāzu Puse, Centrālais Apdare

Šie viegls kārta lustra rāmji ir tik funkcionāla!Ideāls DIY kāzu dekorēšana, vai, jebkurā gadījumā.Tie ir viegli, tāpēc ļoti viegli apieties.Jūs varat karājas jebkuru krelles vai ziedi vēlaties, lai izveidotu savu unikālu lustras.Jūs varat nodot tos uz vāzes izveidot apdullināšanu lustra meklē centerpieces.Katrs kadrs ir 4-Pakāpju.Un noņemamu Karājas Ķēdes ir iekļauti.Izmērs: Ārējā rāmja diametru 33cm/12.9" Ķēdes 26.5 cm/10.4" garumā Krāsa : hroma Materiāls: metāls Izmērs : 33cmX 33cm X 0.8 cm / 12.9"X12.9"X 0.31" (Garums*platums*augstums),pārbaudiet foto Dzelzs ķēdes Garums : 26.5 cm / 10.4" Iepakojums: 1GB Mix & Match, lai Izveidotu Savu Dizainu,Piemērots Gaitenis, Dzīvojamā Istaba, Ēdamistaba,Vannas istaba,Guļamistaba.Viegli uzstādīt; piešķir, lai lielākā daļa standarta gaismas vadu komplekti,E26/27 Ligzda.Ideāli piemērots kāzām, pieņemšanām, personām, aizrādījums prezentācijas, līgavas un bērnu dušas, dzimšanas dienas, konfektes, bufetes, deserts galdi un vairāk.

Maksājuma

1.Lielākā daļa no apmaksas nosacījumi ir pieņemami, izmantojot Darījuma,SRILL,VĪZAS,WESTERN UNION,QIWI MAKU,KREDĪTKARTI. 2.Ja jūs atbilstat laikā radušās problēmas ar maksājumu apstrādi,pls sazinieties ar mums, lai palīdzētu. 3.Darījuma ir ļoti droši un ērti.

Piegāde

1.Mēs kuģis jūs vienumus -72 24 stundas pēc tam, kad jūsu maksājums ir pabeidzis Pārbaudi www.winwithwow.lv. 2.Lūdzu, lai jūs nodrošinātu pareizu piegādes adrese, maksājuma brīdī. 3.Tas aizņem 1 -3 darba dienu laikā, lai piegāde Ķīnā. 4.Mēs neesam atbildīgi par jebkādu negadījumu, aizkavēšanos Vai Citiem jautājumiem, kas ir atbildīgas Par kuģu satiksmi. 5.Šī zemākā cena neatspoguļo kopējā cena, kas jums jāmaksā par tirgus vērtību.produkta un, iespējams, neattiecas uz valstīm ar atšķirīgu tarifu noteikumiem. 6.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Garantijas un Atgriešanās

Ja jūs jūtaties vīlušies ar posteņiem, pastāstiet mums 2 dienu laikā Par piegādi.Preces jānogādā oriģinālā stāvoklī, lai atmaksātu/exchange.Kuģniecības izmaksas, kas radušās, ir pircējs.Mēs rūpējamies par katru pircēju, un darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Jūsu gandarījums ir vienmēr, mūsu pirmā prioritāte.

Atsauksmes

1.Jūsu atsauksmes būs ļoti appreciated ar mums. 2.Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, mēs sagaidām, ka jūsu aktīvo PIECAS ZVAIGZNES atsauksmes. 3.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes, mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu problēmas.

Tagi: 3 lieldienu rotājumi, centrālais daļas, svečturi sveces turētājs, pakaramais kāzu, chandelie, svētku, kāzu dekori, fleurs, laimīgs ziemassvētku pārdošanā, groot bērnu duša, svārki drēbju pakaramais.

Datu lapa

Godu jaunais gads
krāsa Chorme
diametrs izmērs 33cm
Veids Lustra Rāmis
Materiāls Metāla
Daudzums 1GB
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Camal 1GB 13

Camal 1GB 13" 33CM Chrome Pakaramais Centrālais Lustra Rāmis Kāzu Ziemassvētku Puse Kristāla Krelles Karājas DIY Apdare

Saistītie Produkti: