Jauns Izpārdošana
Bezmaksas piegāde!Sveķu Ribas, skelets Kameja.sveķu kameja,atpakaļ uz zemes Sveķu Flatback Cabochon par Kaklarotu, Kulonu .Rotaslietas.DIY30*40mm Skatīt lielāku

Bezmaksas piegāde!Sveķu Ribas, skelets Kameja.sveķu kameja,atpakaļ uz zemes Sveķu Flatback Cabochon par Kaklarotu, Kulonu .Rotaslietas.DIY30*40mm

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.22

Kopīgot

Vairāk informācijas

Cienījamie klienti: ja jums ir nepieciešams, lai saņemtu pakas ātri, jūs varat izvēlēties energoefektīvākus maksā loģistikas, piemēram:www.winwithwow.lv Standarta Piegāde.Ja jūs izvēlaties, ekonomikas loģistikas, lūdzu pacietīgi gaidīt, un nav strīda, jo jūs neesat saņēmuši iepakojumā.Paldies!

Materiāls:sveķi

izmērs:30*40mm

konversija:1mm=0.0394 collu 1inch=25.4 mm

Krāsa:kā attēlu

Postenis ērtu vadību:plaši izmantoti embellishment .matu loku centrs.scarpbooking.tālrunis apdare .visu veidu DIY

Maksājuma

1. Mēs pieņemam alipay šeit.

2. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors Darījuma.

Piegāde

1. Bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts, sasniegt lielākā daļa valstu 20-55 darba dienu laikā.Atkarīgs no galamērķa un objektīvi faktori, dažkārt tas var aizņemt vairāk laika.

2. Lielākā daļa elementu, mēs nosūtīt to ietvaros 7 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas, ir apstiprināta (lūdzu, saprotiet, dažreiz kādu preci nav noliktavā, kas notiks dažas dienas vairāk).

3. Pircējs ir atbildīgs par apdrošināšanas, problēmām un bojājumiem, ko izraisa kuģu satiksmi, piemēram, nelaimes gadījumu, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem.Turklāt pircējs ir atbildīgs par jebkādu nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

Atgriešanās un Garantijas

1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas, tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jūs varat apmaiņas priekšmetus, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pirkumu.

2. Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

3. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, skrāpējumi, bojājumi, pēc lietošanas un tā tālāk.

4. Par bojātiem objektus, lūdzu, sniedziet skaidru attēlu.

Atsauksmes

1. Pircēja agrāk apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2. Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

3. Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums pirms strīdu vai atstājot negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu to.Paldies par sapratni!

PALDIES PAR JŪSU LAIKU!LAIPNI LŪGTI MŪSU VEIKALĀ!

Tagi: lācis trušu cosplay, airpods spider gadījumā, android tv kastē 2020, airpods putu sūklis, lāča skelets modelis, asus ux305 atlaides, amifa humora pulksteņi, lāču ziemas romper, aprilia rs 50 ūdens.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums ļauj sākt
Tēma mīlestība
Materiāls Sveķu
Stils Eiropa

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bezmaksas piegāde!Sveķu Ribas, skelets Kameja.sveķu kameja,atpakaļ uz zemes Sveķu Flatback Cabochon par Kaklarotu, Kulonu .Rotaslietas.DIY30*40mm

Bezmaksas piegāde!Sveķu Ribas, skelets Kameja.sveķu kameja,atpakaļ uz zemes Sveķu Flatback Cabochon par Kaklarotu, Kulonu .Rotaslietas.DIY30*40mm

Saistītie Produkti: