Jauns Izpārdošana
QQ150 4M & 8M Tig atdzesē metināšanas troches argona pistoli Skatīt lielāku

QQ150 4M & 8M Tig atdzesē metināšanas troches argona pistoli

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€26.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

QQ150 Tig atdzesē metināšanas troches argona ieroci preces nosaukums Tig metināšanas lāpu lāpu iestādes tig 150 ieroci daļas QQ150A lāpu Strāva 150A darba cikls 60% Gāzes Spiedienu 0.1-0.3 Bar Gāzes nosaukums Argona Aizdedzes HF Standarta Garums 4/5/8/10/15M Stieples diametrs 1.0-2.0 MOQ 1gb Pielāgota OEM&ODM ir apsveicami, Krāsa Sudraba, Melna, Zaļa, Zila, Rozā,Violeta, Sarkana, Zelta, Bronzas utt

Uzņēmuma Informācija

Uzņēmums ievads Urumči Siwoke Elektromehāniskās Iekārtas Co.,Ltd nodarbojas ar metināšanas iekārtas un papildu aprīkojums,metināšanas lāpu un neaizsargātās daļas-profesionālo un ražotājiem un tirdzniecības uzņēmumiem.Uzņēmums, kas izturējušas ISO9001-2008 kvalitātes vadības sistēmas sertifikācija;visu veidu produktus, kas ražoti ar saprātīgu dizains,uzlabotas tehnoloģijas,TIG MIG metināšanas lāpu,PLAZMAS griešanas lāpu,metināšanas lāpa,lāpa kabeļu ātrais savienotājs savienotājs sērijas produkti, izmantojot ES CE UN 3C sertifikāciju,un pastāvīgi atbalsta uzsākšanas fāzē, un starptautisko valūtas metināšanas iekārtas, dažāda veida produktiem,kopīgām interesēm un kopīgu izstrādi ar draugiem mājās un ārzemēs.Uzņēmums funkcijas:saskaņā ar dažādām prasībām, metināšanas tehnoloģija mājās un uz klāja ražotāji izvēlēties piederumus, kas atbilst vispiemērotāko;saskaņā ar iekšzemes un ārvalstu tirdzniecības, uzņēmējdarbības, dažādu tirgus pieprasījuma sniegt atbalstu dažādas, cik vien iespējams.Iepakojuma & Shipping Mēs izmantot kartona kastes, kas ir droši un nav viegli pārtraukuma.Mums ir ilgtermiņa sadarbību ar galvenajiem kravu ekspeditori, kas nodrošinās drošību mūsu sūtījumiem uz visām pasaules daļām.FAQ FAQ 1.Es varu pievienot savu logo uz kastes/kastes?utside Jā,OEM un ODM. 2.Vai jums ir pārbaudes procedūras metināšanas vadi? 100% self-pārbaude pirms iepakošanas. 3.Es varu sajaukt dažādās preču pasūtījumu?Jā. 4.Cik ilgi elektriskās metināšanas mašīna garantiju?Mūsu warrenty ir 1year(12 mēneši). 5.Mūsu 100% Solījums: (1) .24 stundu tiešsaistes pakalpojumu. (2) .Mēs vienmēr saka, ka naudas SODS, mans klients. (3) .Minētais produkts fotogrāfijas nāk no galvenajiem ražošanas.Ja jums ir kādas sūdzības vai ierosinājumus,pls justies sazināties ar mums,mēs veiks jūsu problēmu sa drīz sa iespējams!

Tagi: al mig metināšanas, tig metināšanas machin, plazmas griezējs, MIG MAG, lāpu cikla, argona metināšanas, 15ak binzel, tig lāpu šuves, mig metināšanas lāpu, sullen.

Datu lapa

Veids Metināšanas Lāpu
Zīmola Nosaukums MINOO
Modeļa Numurs qq150
lielgabals daļas QQ150A lāpu
Darba Cikls 60%
Metināšanas Veids mig lāpu
izcelsmes vieta Shanghai, Ķīna
standarta garums 4M/8M/10M/15M
Metināšanas Jauda metināšanas troch

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

QQ150 4M & 8M Tig atdzesē metināšanas troches argona pistoli

QQ150 4M & 8M Tig atdzesē metināšanas troches argona pistoli

Saistītie Produkti: