Jauns Izpārdošana
Stikla Maisītājs un Turētājs 6 Shot Stikla Maisītājs Un Turētāju, Viskijs, Alus, Vīns Caddy Dzērienu Dozators Puses Plaukts Karstā Dropshipping Skatīt lielāku

Stikla Maisītājs un Turētājs 6 Shot Stikla Maisītājs Un Turētāju, Viskijs, Alus, Vīns Caddy Dzērienu Dozators Puses Plaukts Karstā Dropshipping

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.37

-30%

€7.68

Kopīgot

Vairāk informācijas

6 Shot Stikla Padeves Turētājs, Kam ir daži draugi vairāk, kam patīk fotografēt?Meklē aizpildīt vairākus shot glāzes vienā reizē?Ieviešot šo burvju līdzekļa, seši-shot stikla turētājs un pārvadātāju, kas ļaus jums viegli aizpildīt līdz sešiem shot brilles uzreiz ar savu iecienītāko dzērienu izvēli un pēc tam veikt viņiem, viss vienā!Dzērienu Dozators un Pārvadātājs Daudzveidīgu alkohola pudeļu dozatoru šāvienu, dod lielisku pasākumu, katru reizi, ir veikls un elegants veids padeves.Alkoholiskie dzērieni dispenser ir liels brīvdienas, puses bāri, un mājas bāri.Baudīt labu vīnu, laiks, kad jums ir rezerves mājās.

Ielej 6 Šāvienu uzreiz ar sešiem šāvieniem ļaus jums viegli aizpildīt līdz sešiem shot brilles uzreiz ar savu iecienītāko dzērienu un pēc tam turiet tos uz augšu, viss vienā!Piepilda vairākas shot glāzes vienā reizē, ietaupa jūsu laiku, novērš zudumus, vai izšļakstīšanos.

Mājas Bārs Laiks Baudīt labu vīnu, laiks, kad jums ir rezerves mājās, šis produkts ir lieliski piemērots svētkiem, puses bāri, un mājas bāri.Piemērots seši mazi stikli, stiklu atdalītāju produktiem. #1 Jūs vienkārši ievietojiet vienu šāvienu, stikla, zem katra padeves krāna; #2 ir seši spouts un jūs pour savu dzērienu izvēli, tieši uz augšu Mintiml Shotaide. #3, Tad tas neattiecas uz to, ka šķidro zeltu, lai visi shot brilles zemāk un, bums, jums ir šāvienu sešus gandrīz acumirklī. #4 Tā pat ietver pārvadātājs, lai jūs varat vienkārši paceliet to uz augšu un nest tos pār jūsu draugus.

Labākais veids, lai vienmērīgi pārlej visas 6 šāvienu ir: 1. pārliecinieties, vai virsma ir līmenī, 2. Pārlej ātri augstums vidū ir kupris.

Izmērs: 13.2*12,3 cm Krāsas: Pelēka, Zila, Sarkana Paketes saraksts: 1*Vīna glāzi dozatoru(neskaitot kauss) Piezīme: 1. Jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa projektu var nedaudz atšķirties no attēlā. 2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķiras par 0.5-2 cm.

Tagi: 6 Shot Dozatoru, viskija pudele vāze, 3 ender, kolbu viskijs, 6 shot stikla iztikt, kolbu dzērienu, cibi viskijs stikla, vīna plaukts, pourer shot, alkohols.

Datu lapa

Veids Bārs Rīki
Modeļa Numurs 6 Shot Stikla Padeves Turētājs
Sertifikācija CE / ES
Materiāls Plastmasas
Atbalsts Piliens kuģniecība
Iezīme Eco-Friendly
Bārs Rīki Tips Vīna Kastu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Stikla Maisītājs un Turētājs 6 Shot Stikla Maisītājs Un Turētāju, Viskijs, Alus, Vīns Caddy Dzērienu Dozators Puses Plaukts Karstā Dropshipping

Stikla Maisītājs un Turētājs 6 Shot Stikla Maisītājs Un Turētāju, Viskijs, Alus, Vīns Caddy Dzērienu Dozators Puses Plaukts Karstā Dropshipping

Saistītie Produkti: