Jauns Izpārdošana
16MP 1080P Taka Medību Kamera Wildcamera Savvaļas Uzraudzības HC800A Nakts Versija Savvaļas dzīvnieku Izpētes Kameras Foto Lamatas Trase Skatīt lielāku

16MP 1080P Taka Medību Kamera Wildcamera Savvaļas Uzraudzības HC800A Nakts Versija Savvaļas dzīvnieku Izpētes Kameras Foto Lamatas Trase

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€42.09

-40%

€70.16

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts

Ūdensizturīgs 1080P HD medību kamera ir daudzfunkcionāls, visi ap kamera, kuru var izmantot āra medības, dzīvnieku monitorings, apsardze, kriminālistikas, saimniecības zivju dīķī monitoringa, meža novērošanu un citām pilsoniskās vai zinātniskās pētniecības gadījumos, vai kā parastu digitālo kameru.Tās noslēptas, ūdensizturīgs un dizains nepievelk putekļus un siltuma infrasarkano staru sensoru tehnoloģija ļauj jums, lai noteiktu dzīvnieku visiem laika apstākļiem dažādām āra apstākļos, fotografēt vai ierakstīt nosacījumiem, dzīvnieku pēdas.Mašīna nāk ar infrasarkano LED apgaismojums, nav flash naktī, IP56 ūdensizturīgs un nepievelk putekļus maskēties apvalks nodrošina spēcīgu slēpšana ietekmes un iedarbības novēršanai.

Funkcijas

- Krāsa: Tumši Zaļa.

- Materiāls: Plastmasa.

- Izmērs: 13.5 x 9 x 7.6 cm.

- 16MP HD kamera.HD 1080P izšķirtspēju piedāvā augstas skaidrus attēlus un video.Nekad misss detaļu.

- Nakts redzamības.Medību kamera ir 42 ir Led, kas ļauj jums veikt skaidrs, melnā un baltā fotogrāfijas, video, nav jāuztraucas par vāju gaismu, pat tumšā naktī.

- PIR Kustības detektors.Kustības sensoru, kas var atklāt jebkāda kustība cilvēkiem vai dzīvniekiem, kad tie iet ar super garo noteikšanas diapazons līdz 20m / 65 pēdas.

- IP56 aizsardzības pakāpe, efektīvi novērstu lietus, putekļi un kukaiņu iekļūšanu fotokameras.Maskēšanas apvalks ne tikai nodrošina spēcīgu slēpšana ietekmes un iedarbības novēršanai, bet arī dot savu kameru atdzist izskatu.

- Viegli darboties.Ielieciet akumulatoru un SD atmiņas karti (gan nav iekļauts) uz kameru, ieslēgt kameras testa režīmā un iestatiet parametrus.Pēc tam, kad, nosakot to, pārslēgties uz režīmu, un pēc tam sākt, lai ierakstītu.

- 120 grādu plašu ierakstu.Medību taka kameru, varat uzņemt katru darbību dzīvnieku ar 90 grādu noteikšanas leņķis.

- Universāls un multi-purpose: Liels āra medības, dzīvnieku monitorings, apsardze, kriminālistikas, saimniecības zivju dīķī monitoringa, meža novērošanu un citām pilsoniskās vai zinātniskās pētniecības gadījumos, vai kā parastu digitālo kameru.

- Cienījamais pircējs, jo apgaismojuma efektu, monitoru spilgtumu, manuāla mērīšana, utt., tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu un izmēru starp foto un faktisko objektu.No sirds ceru, ka var saprast!Paldies!

Specifikācijas

- Attēla Sensoru, 5 Mega Pikseļu Krāsu CMOS

- Atmiņas TF Karti līdz 32GB

- Objektīvs F=3.1; FOV=90 °

- Izmērs 135mm * 90mm * 76 mm

- Displejs 2.0 collu TFT

- PIR Atklāt Diapazons 120 Grādu

- Nakts Redzamības Attālumu 65ft/20meters

- IR LED 42 Infared Led

- PIR Attālums 65ft/20 m

- Sprūda Ātrumu 0,5 sekundēm

- PIR Intervālu 1/5/10/30sec/min. (noklusējums ir 1 sec)

- Attēla Izšķirtspēja 16MP/12 mp izšķirtspēja/8MP

- Vairākus Foto vienā atklāšanas 1/3/6/9

- Video Izšķirtspēja 1080P/720P/VGA

- Failu Formāts JPEG/AVI

- ISO Ekspozīcijas: Auto/100/200/400

- Paroli Drošība 4 ciparu PIN kodu

- Stand-by strāvas 0.2 mA

- Stand-by laiks 6Months

- Saskarne TV out ; USB2.0; Micro SD Kartes ; 6V 1.5 Ārējo plug

- Fix Metodi, Jostas, Statīva stiprinājums

- Darbības Temperatūra -20 ~70℃(-4~158℉)

Iepakojuma saraksts

1 x Medību kamera

Tagi: kamera medības, gsm foto lamatas, dabas taka kameras, tvaika valv, gopro taktiskās kamera, sullen, foto lamatas, kameras video, kamera taka, termiskā attēlu medības.

Datu lapa

Uzstādīšana Sānu
Uzglabāšana Citi
Tehnoloģija Infrasarkano
Sensors CMOS
Zīmola Nosaukums Foxnovo
Skaidrība 1080p

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

16MP 1080P Taka Medību Kamera Wildcamera Savvaļas Uzraudzības HC800A Nakts Versija Savvaļas dzīvnieku Izpētes Kameras Foto Lamatas Trase

16MP 1080P Taka Medību Kamera Wildcamera Savvaļas Uzraudzības HC800A Nakts Versija Savvaļas dzīvnieku Izpētes Kameras Foto Lamatas Trase

Saistītie Produkti: