Jauns Izpārdošana
Ziemas Segu, Hoodies Lielgabarīta Kapuci Segas Ar Piedurknēm Iekštelpu Āra Vilnas Plīša Sporta Krekls Liels, Mīksts, Silts Pelēkā Vārna Skatīt lielāku

Ziemas Segu, Hoodies Lielgabarīta Kapuci Segas Ar Piedurknēm Iekštelpu Āra Vilnas Plīša Sporta Krekls Liels, Mīksts, Silts Pelēkā Vārna

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.93

-23%

€27.53

Kopīgot

Vairāk informācijas

[Sega Ziemā]- vai jums vēl joprojām bail iet ārā, jo auksts?Ar šo segu sporta krekls, jūs varat teikt ardievas auksts.Tāpēc, ka mūsu sporta krekls sega ir izgatavota ar super mīkstu microfiber vilnas priekšpusē un Sherpa uzliku uz citas.Vienlaikus nodrošinot jūs ar siltumu, ļauj atbrīvot sevi bez traucēkļiem.

[Daudzfunkcionāls Nolūkā]- negabarīta fleecehug pelēkā vārna sega ir ne tikai telpās, lasot, skatoties TV, segu fleecehug pelēkā vārna var izmantot āra sporta veidiem, sporta pasākumi, nometnes, pludmales un gandrīz jebkurā vietā un izmantot kā skolas uniformas, draudzenes drēbes, pāri drēbes, vecāku un bērnu apģērbu.Tādā veidā, jūs varat dalīties ar siltumu un prieku ar draugiem, mīlētājiem, un ģimenes kopā.

[Pārvietojas Valkājamas Segu]- negabarīta valkājamas sedziņa ir aprīkota ar milzu priekšējā kabata, kurā var uzglabāt savas mobilās ierīces, piemēram, tālruņa, planšetdatora un tālvadības pultis, arī uzkodas.Džemperi sega arī ir liela piedurknēm, lielgabarīta kapuci, elastīgas aproces un platu kaklu dizains, kas ļauj jums, lai pārvietotu savu ekstremitāšu un ķermeņa viegli.

[Viens Izmērs Multi Krāsa der Visiem]- Mūsu kapuci sega ir viens izmērs pieaugušajiem un pusaudžiem, bet tās ir dažādās krāsās pēc izvēles.Gan vīriešiem, gan sievietēm ir piemēroti.Laipni lūgti iegādāties, lūdzu, skatiet produkta aprakstu īpašas krāsas, vienmēr ir krāsu jums.

[Mazgāšanas Norādījumi]- Roku mazgāšanas vai mašīnu mazgā ar aukstu ūdeni.Mazgāt atsevišķi, pirms lietojat pirmo reizi.Pie svarīgi svētki vai brīžos, segu sporta krekls fleecehug pelēkā vārna ir labākā dāvana draugiem, ģimenei, bērniem, mīļotājiem.Ļaujiet siltumu, vienmēr būs ar tiem.

Tagi: hoodi, genshin ietekmes keychain, mīkstās rotaļlietas, shein sievietēm, leopolds, žakete pleca, killua, beekeep, Gulta Sega, audums naruto.

Datu lapa

Kapuci
Apģērba Garums ilgi
Modeļa Numurs lielgabarīta
Svars 850
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piedurknes Stils Regulāri
Materiāls Microfiber
Veids Puloveri
Apkakle Kapuci
Biezums Bieza (Ziemas)
Stils Normcore/Minimālisma
Modelis Tips Cietie
Sezona Ziemas
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Auduma Veids Flaneļa
Vecums Vecums 18-35 Gadi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ziemas Segu, Hoodies Lielgabarīta Kapuci Segas Ar Piedurknēm Iekštelpu Āra Vilnas Plīša Sporta Krekls Liels, Mīksts, Silts Pelēkā Vārna

Ziemas Segu, Hoodies Lielgabarīta Kapuci Segas Ar Piedurknēm Iekštelpu Āra Vilnas Plīša Sporta Krekls Liels, Mīksts, Silts Pelēkā Vārna

Saistītie Produkti: