Jauns Izpārdošana
12 Slots Cietais Apvalks Ēteriskās Eļļas somiņa ar 5ml 10ml Roll-on Pudeles & Aksesuāri doTERRA Jauniešu Dzīves Ceļojumu Soma Skatīt lielāku

12 Slots Cietais Apvalks Ēteriskās Eļļas somiņa ar 5ml 10ml Roll-on Pudeles & Aksesuāri doTERRA Jauniešu Dzīves Ceļojumu Soma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€24.03

-24%

€32.04

Kopīgot

Vairāk informācijas

Iepakojums Ietver: 1 gab izturīgi CIETĀ KORPUSA ēteriskās eļļas somiņa, ar rokturi, ir 12 no jūsu 5ml vai 10ml rullīšu pudeles, liels īsu braucienu un daudz vieglāks nekā alumīnijs vai metāla gadījumos.

12 gabali BIEZA Stikla Roll Pudeles, jūs varat izvēlēties, 5ml vai 10ml, Dzintara, Zilā vai Skaidrs, ar nerūsējošā tērauda rullīši & melnas plastmasas vāciņiem.

BEZMAKSAS Bonuss: 1 gab., rullo nazis(ar keychain, izlases krāsas), var izmantot, lai atvērtu rullīšiem vai sprauslu reduktori.

BEZMAKSAS Bonuss: 2 lapas, krāsains tukšu zīmi, tostarp 18 ovāls uzlīmes un 24 apaļas uzlīmes.

BEZMAKSAS Bonuss: 4 gabaliem 3ml beidzis pārsūtīt pipetes.

BEZMAKSAS Bonuss: 2 gabaliem mazas plastmasas piltuves.

Produkta iespējas: VIENAS PIETURAS: Šīs ēteriskās eļļas paketi ietver KATRU rīkus, kas jums var būt nepieciešams, lai jūsu essencial eļļas, tā, ka jums nav iegādāties tos atsevišķi, kas var izmaksāt daudz vairāk naudas un gaidīt ļoti ilgu laiku, lai saņemtu viņiem viss gatavs.

IR ĒTERISKĀS EĻĻAS, SAIŠĶIS: vai jums patīk ēteriskās eļļas?Pēc tam šo apbrīnojamo saišķis ir tieši tas, kas jums nepieciešams!Šī unikālā ēteriskās eļļas komplektā ietilpst aizsardzības somiņa + 12 BIEZA stikla rullīšu pudeles + 1 rullīšu pudele nazis(ar keychain) + krāsains tukšu etiķetes + 4 3ml pipetes + 2 mazas piltuves, tā, ka varat atvērt un uzpilde ēteriskās eļļas pudeles, ar vieglumu, un ļauj jums veikt jūsu iecienītākās ēteriskās eļļas ar jums, kad jūs atstāt māju.

Premium Aizsardzība: Šo neiznīcināms cietais apvalks gadījumā ar trīs auduma slāņi un neoprēna dalītāju, nodrošina maksimālu aizsardzību, padarot šo par labāko rullīšu gadījumā.Ar šo eļļas organizators ir jūsu eļļas aizsargā, izolē un lieta ir laika apstākļiem izturīgi.Nekad atkal ir sadalīti eļļas pudeles un netīrs noplūdēm!

LIELAS RULLĪŠU PUDELES: Mūsu rullīšu pudeles ir izgatavotas no BIEZA STIKLA ar augstu kvalitāti, tūkstošiem klientu izvēles, ar vienmērīgi darba nerūsējošā tērauda rullīšu bumbu, vēl nekad nav noplūdes, kad aizver vāku gadā.Tumšā dzintara/zila stikla saglabās savu dārgo ēteriskās eļļas, prom no saules gaismas.

PIEPILDĪT PUDELES AR VIEGLUMU: Nāk ar vairākiem instrumentiem, kas palīdzēs jums viegli, lai atvērtu rullīšu un piepildīt pudeles, uzlīmes palīdzēs jums viegli atrast un organizēt savu ēteriskās eļļas.

PIRKT TAGAD: Get sākt un baudīt jūsu ēteriskās eļļas dzīvi.

Tagi: huaawei p30 pro gadījumā, gadījumā, iphon xr, pocos x3 nfc gadījumā, peint zīmuli gadījumā, iphoned x lieta, gadījumā, iphon, iphone gadījumā 6e, coque iphone 10, ierīču brauciens, iphone 10 xs max telefonu gadījumā.

Datu lapa

Virsmu Apstrāde Sietspiede
Modeļa Numurs Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles
Specifikācijas 10ML
Funkcijas Ideāls, lai uzglabātu grims
Izmantošana Ēteriskās Eļļas
Materiāls Stikla
Kuģi, No Ķīna
Vienuma Tips Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles
krāsa violeta melna rozā
Blīvējuma Veids rāvējslēdzēju
Izmērs 10ml
rūpnieciskā izmantošana Kosmētikas Iepakojums
Veids Ēteriskās Eļļas Lietā

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

12 Slots Cietais Apvalks Ēteriskās Eļļas somiņa ar 5ml 10ml Roll-on Pudeles & Aksesuāri doTERRA Jauniešu Dzīves Ceļojumu Soma

12 Slots Cietais Apvalks Ēteriskās Eļļas somiņa ar 5ml 10ml Roll-on Pudeles & Aksesuāri doTERRA Jauniešu Dzīves Ceļojumu Soma

Saistītie Produkti: