Jauns Izpārdošana
Saulrieta Drukāt Lakādas Ikdienas Apavi Mežģīnes Up Grafiti Kurpes Vīriešu Modes Luksusa Kvalitātes Vīriešu Kurpes ar Zemu Top Zīmolu Sneaker Skatīt lielāku

Saulrieta Drukāt Lakādas Ikdienas Apavi Mežģīnes Up Grafiti Kurpes Vīriešu Modes Luksusa Kvalitātes Vīriešu Kurpes ar Zemu Top Zīmolu Sneaker

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€75.84

-49%

€151.67

Kopīgot

Vairāk informācijas

Nekādu problēmu,jūs varat sazināties ar +8615527511314 Saulrieta Drukāt Lakādas Ikdienas Apavi Mežģīnes Up Grafiti Kurpes Vīriešu Modes Luksusa Kvalitātes Vīriešu Kurpes ar Zemu Top Zīmolu Sneaker VĪRIEŠIEM IZMĒRA

ATTĒLĀ REDZAMS

Par Krāsu atšķirība

Ja jums ir nekavējoties par attēlu mēs parādīt, jūs varat uzdot mums reālās fotogrāfijas.Modelis rāda, var būt dažas atšķirības ar reālā tiem.

Kvalitātes Garantija: 1. Visiem produktiem ir kvalitātes labā, pirms kuģis.Ja jūs saņemat par bojātu preci, lūdzu sazināties ar mums, pirmkārt, un uzņemtu fotoattēlus līdz mums, mēs izskatīsim un aizstāt, lai atrisinātu problēmu. 2. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā ar veseliem iepakojuma nomaiņu vai naudas atgriešanu.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.Mums nav jābūt kravas transportēšanas maksas. 3.Tur ir dažas atšķirības, par krāsu produktu no preces jums saņemti un bildes par lapu ,tas ir normāli ,Ja nevar pieņemt to ,lūdzu, nav iegādātos šo produktu .

Par Atlaidēm

Ja jūs sniedzat mums piecas zvaigznes par abu feedabck un detalizētu reitings no darījuma, mēs dodam jums $3 diskonta savu nākamo pasūtījumu!

Par Atsauksmes

Ja vēlaties saņemt objektu darbība šajā jomā ir neapmierinoša, pls neatstāj negatīvu atgriezenisko saiti un sazinieties ar mums!Komunikācija vienmēr ir labākais veids, kā atrisināt jebkuru problēmu.Mēs apsolām, mēs jums atrisināt jebkuru problēmu, kas jums!

Kuģniecības Politika:

Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet, piegādes adresi un tel jūs piedāvājat, ir pareizs

Mūsu piegādes dienests ir kā belowing:

1. Lielākā daļa valstī mēs piedāvājam bezmaksas piegāde ar Epacket un " China Post Air Parcel (iepakojumā mazāk kā 2KG).Parasti China Post Air Parcel prasīs apmēram 15 ~ 40 darba dienas, kā parasti, un epacket sūtījuma aizņem aptuveni 8-20 darba dienu laikā.dažas reizes varbūt longger vairāk nekā 60 dienām, tas atkarīgs no pircēja, valsts post office.

2. Ja jūs vēlaties saņemt preču ātrāk, Jūs varat izvēlēties, Ekspress sūtījumu, EMS,DHL vai TNT express pakalpojumu, papildu sūtīšanas maksa, kas parasti ilgst aptuveni 3 ~ 10 darba dienu laikā sūtījumu.

Lūdzu, ņemiet vērā, lai nodrošinātu, jūs saņemat pasūtījumu ar nodokļiem vai nodokļu zemāku par importu,mēs deklarēt to kā "dāvanu" ar zemāku vērtību,ja visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.

Tagi: modes vīriešiem kurpes īstas ādas sliņķis, vīriešu ādas mokasīni īstas ādas, sarkano dibenu sneaker vīriešiem, vīriešu apavi mokasīni, īstas zamšādas, vīriešu ādas apavi mokasīni patiesu opp, vīriešu vasaras apavi mokasīni īstas ādas, baleta apavi mokasīni īstas ādas, vīriešu apavu vārpa, sneaker vārpa, sarkano dibenu vīriešiem.

Datu lapa

Iezīme Masāža
Odere-Genuine Ādas Tips Cūku ādu
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Modelis Tips Cietie
Sezona Pavasara/Rudens
Augšējā Īstas Ādas Tips Cūku ādu
Modeļa Numurs sarkano dibenu čības
Zolīte Materiāls Aitādas
Zole Materiāls Gumijas
Virsas Materiāls Genuine Āda
Zīmola Nosaukums Hanbaidi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Oderes Materiāls Genuine Āda
Apavi Tips Mokasīni
Vienuma Tips ikdienas apavi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Saulrieta Drukāt Lakādas Ikdienas Apavi Mežģīnes Up Grafiti Kurpes Vīriešu Modes Luksusa Kvalitātes Vīriešu Kurpes ar Zemu Top Zīmolu Sneaker

Saulrieta Drukāt Lakādas Ikdienas Apavi Mežģīnes Up Grafiti Kurpes Vīriešu Modes Luksusa Kvalitātes Vīriešu Kurpes ar Zemu Top Zīmolu Sneaker

Saistītie Produkti: