Jauns Izpārdošana
HAWSON Mens Kristāla Tie Tack ar Ķēdes Zelta saspraudes Puses Piederumiem 11 Krāsu Iespējas Skatīt lielāku

HAWSON Mens Kristāla Tie Tack ar Ķēdes Zelta saspraudes Puses Piederumiem 11 Krāsu Iespējas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.99

-17%

€8.43

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

ZĪMOLS: HAWSON NOSAUKUMS PRECI: Tie Tack / Tie Pin produkta KODS: 2020. gadam6 - 20209 STILS: Izsmalcināts un Moderns GALVENAIS MATERIĀLS: Premium Misiņš METĀLA APŠUVUMS: Zelta, elegants un Spīdīgs INLEJU: Crystal KRĀSA KASTĪŠU: Kā Attēlu FORMA / MODELIS: Kā Attēlu ATTIECAS UZ: Visas parastās kaklasaites.IZMĒRS: Diametrs: 10 mm Augstums: 18 mm Garums Drošības Ķēdes: 55 mm Iepakojumā: Vienu gabalu, tie tack, iepakots melnā samta maisiņā ar HAWSON Logo.NET SVARS: 3 ± 0,2 g SVARS IEPAKOJUMĀ: 2.2 ± 0.2 g BRUTO SVARS: 5.2 ± 0,2 g VAIRUMTIRDZNIECĪBA: Pieejamo.Izmeklēšanas cenas, lūdzu, sazinieties ar mums atstājot ziņas par Ali-Express".

Balta/Hyaline (2020. Gadam6)

Gaismas Persiku/Šampanietis (20207)

Peridots/Zaļš (2020 " 8 Tika)

Violeta Samta/Tumši Violeta (20209)

Gaismas Topāzs/Zelta-Dzeltens (202091)

Blue Zircon/Blue (202092)

Jet/Black (202094)

Violets/Gaiši Purpura (202095)

Rosaline/Light Rose/Gaiši Rozā (202096)

Sapphire/Tumši Zils (202097)

Light Siam/Red (202098)

Par Adresāta Kontaktinformācija:

1. Uz visu mūsu dārgo klientu: Lūdzu, lai pārliecinātos, ka adresāta kontakta informāciju, kas jums ir pa kreisi, lai mums ir pareiza un pilnīga. 2. Visiem krievijas klientiem, lūdzu, atstājiet mums savu vārdu, uzvārdu, kas ir tādā veidā, jūsu vārdu + jūsu tēva vārdu + uzvārdu, kad veicat pasūtījumu.Tā ir jauna regula par krievijas post office visiem zemes gabaliem.Atruna: HAWSON nav atbildīga par jebkādu nepareizi piegādi vai preču nepiegādāšanu, kas izraisa nepareizu, neprecīzu vai nepilnīgu adresāta kontaktinformāciju.

Par Samaksu:

- Ali-jāmaksā ir pieņemams šeit. - Visas galvenās kredītkartes, kas bija, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMU, ir pieņemams.

Par Kuģniecības:

Par Pakalpojumu:

1. Ja saņemtā prece nav pati kā aprakstīts vai bojāta transportēšanas procesā, mēs nosūtīt produktiem, jūs vai kompensācijas maksājumu. 2. Mēs pieņemam jūsu pieprasījumiem par preces atgriešanu vai apmaiņu bez iemesla, 7 dabas dienas pēc tam, kad sūtījumu saņēmis.Lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka jums būs nepieciešams, lai atļauties relatīvās izmaksas par preču atgriešanu vai apmaiņu, piegāde saskaņā ar šo nosacījumu. 3. Ja ir kādas sūdzības, jūs varat sazināties ar mūsu tirdzniecības vadītājs vai atstāt mums ziņu par Ali-Express vai rakstiet mums.Mēs atbildēsim uz jums 24 stundu laikā. 4. Mums ir daudz krājumu noliktavā visiem par-pārdot preces, ātra piegāde var tikt izvietoti viņiem. 5. Cenas visiem mūsu produktiem ietver iepakojums kaste / soma, izņemot vairumtirdzniecības cenas ziņā. 6. Lūdzu, ņemiet vērā, ka NODOKĻU vai PVN NAV iekļauts mūsu cenām.

Par Atsauksmes:

1. Mēs piešķiram lielu nozīmi klientu iepirkšanās pieredzi.Lai palīdzētu mums uzlabot mūsu produktu kvalitāte un serviss, jūsu atsauksmes ir patiesi apsveicami, un ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, rezerves mums dažas sekundes sava dārgā laika, lai atstāt mums dažas atsauksmes, kopā ar savu pircējam parādīt attēlus, kas būtu labāk.Jūsu pozitīvās atsauksmes (5 zvaigznes), un pircējs liecina, būtu ļoti appreciated. 2. Mums ir ļoti stingra kvalitātes vadības sistēmas un procesu, lai nodrošinātu augstu kvalitāti mūsu produktiem, un izmēģināt ļoti grūti, lai sniegtu jums labāko servisa kopīgi ar mūsu loģistikas pakalpojumu sniedzēji.Ja mūsu produktu kvalitāte vai pakalpojumu neizdodas jūs sazvanīt, cerības, tas būtu ļoti apbēdināts, par mums.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt mūs neitrāla (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mums būs nopietnas bažas par jūsu sūdzību un mēģināt atrisināt problēmas, kas nekavējoties.Liels paldies par jūsu laipnību un pacietību!

Tagi: saspraudes bom, smokings kniedes zaļa, nagu tie tack, cufflink zelta, rokas siltuma sealer, zircon kristāla aproču pogas, zaļā kristāla aproču pogas, hawson stud, zip saspraudes, ja aproču pogas.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums hawson
Modeļa Numurs 2020. gadam6--20209
Svars 3 g
Iepakojums Viens gabals iepakotas vienā Auduma soma
krāsa Attēls
Metālu Tips Vara
Izmērs Button
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vairumtirdzniecība Pieejams
Sods vai Modes Modes
Stils Moderns
izcelsmes vieta GuangDong Ķīna
Formas\raksts KĀRTA
Materiāls Metāla
Dzimums Unisex
Vienuma Tips Tie Klipi & Aproču Pogas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

HAWSON Mens Kristāla Tie Tack ar Ķēdes Zelta saspraudes Puses Piederumiem 11 Krāsu Iespējas

HAWSON Mens Kristāla Tie Tack ar Ķēdes Zelta saspraudes Puses Piederumiem 11 Krāsu Iespējas

Saistītie Produkti: