Jauns Izpārdošana
Fast Charger for XBOX VIENS Kontrolieris Dual Uzlādes Doks Lādētājs + 2gab Uzlādējams XBOX VIENS Kontrolieris Akumulatora Stander Skatīt lielāku

Fast Charger for XBOX VIENS Kontrolieris Dual Uzlādes Doks Lādētājs + 2gab Uzlādējams XBOX VIENS Kontrolieris Akumulatora Stander

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.01

-26%

€16.23

Kopīgot

Vairāk informācijas

I. Xbox Viens Rokturis Dubultā Lādētājus, kas Ir Maksas Produkts, kas radīts Saskaņā ar Uzlādes Pieprasījums no Xbox Viens Rokturis.Šo Produktu Paketē Ir Divas Bateriju Pakotnes, Kuras Var uzstādīt uz Xbox Viens Rokturis, lai nodrošinātu strāvu Attiecīgi, šis Produkts Ir Aprīkots Arī ar USB Lādēšanas Kabeli, Kas Ir Savienots ar Akumulatoru Mikro Interfeisu, lai Uzlādētu Akumulatoru, izmantojot Ierīci ar Standarta Dc5v USB Izeja Vai Uguns Bull Interfeisu; Kad Akumulators Ir Uzstādīts uz Xbox Viens Rokturis, Rokturi Var uzlikt Tieši ar Dubulto Lādētāja Pamatnes Šo Produktu.

Šis Produkts Pieņem Standarta Dc5v Ieejas Spriegums, Kas Padara To Vieglāk Iegūt enerģiju no USB Interfeisu no Xbox Sērijas Uzņēmējas, Datora USB Interfeisu Vai Citas USB Interfeiss 5V Strāvas Adapteris, Nav Nepieciešams Speciāli Izmantot PS4 Uzņēmēja Aprīkojuma un speciāla Strāvas Padeve.Daļa Izskatu, Ir Jaunu un Viegls, Viegli lietojams, Ērts un Praktisks, Kas Ir Must-Have Xbox Viens Rokturis Spēlētājiem.

II.Lietošanas instrukcijas:

1. Tieši Uzlādētu Akumulatoru:

1.1 Pievienojiet USB Kabeli Ierīcei ar Standarta Dc5v USB Izeja Vai Uguns Bull Interfeisu.

1.2 Pievienojiet Mikro Pievienojiet USB Uzlādes Kabelis Micro Interfeiss Akumulatoru, lai Tieši Uzlādētu Akumulatoru:

1.3 uzlādējot Akumulatoru, Indikators Akumulatoru, kas Ir par.parastais Lādēšanas ilgums Ir aptuveni 2-6H Atkarībā no Atlikušās Akumulatora Jaudas,

1.4 Indikators, kas Aprīkots ar Akumulatoru, kas Šo Produktu Ir viens, Gaismas Indikators, un Krāsu indikators Ir Zils.Indikators Iedegas, lai Norādītu, Ka Baterijas Parasti Ir Savienota ar Strāvas avotu un nerāda Uzlādes Piesātinājuma Stāvoklī.Maksas Var pabeigt, Ja parastais Lādēšanas Piesātinājumu Laiks Ir aptuveni 4H.

1.5 Maksas ir Jānotiek, lai Akumulators Ir Atvienots no Strāvas Avota Nepārtraukti pie Varas pēc tam, kad Indikators nodziest.

1.6 Kad Akumulatora Pakotne Ir Instalēta Rokturi Vai Ir Uzstādīti Rokturi, iepriekš Uzlādes Režīms Var pieņemt; Ja Akumulatora Pakotne Ir Instalēta uz Roktura, izmantojot iepriekš Režīmu, lietotāji Var Veikt Spēles Darbība Uzlādes laikā.

2. Uzlādējiet Akumulatoru, izmantojot Divreiz Lādētāja Pamatnes Šo Produktu: (Kad Akumulators Ir Uzstādīts uz Xbox Viens Rokturis)

2.1 Pievienojiet USB Kabeli Ierīcei ar Standarta Dc5v USB Izeja Vai Uguns Bull Interfeisu.

2.2 Pievienojiet Mikro Pievienojiet USB Uzlādes Kabelis Micro Interfeisu Dual Uzlādes Bāzes Šo Produktu

2.3 Visbeidzot, Ielieciet Xbox Viens Rokturis ar Bateriju Pakotne Instalēta Maksas Tranšejas Divkāršā Lādētāja Bāze par Šo Produktu, un Uzlādējiet Bateriju Pakotne ir Instalēta Apstrādāt ar Dubulto Lādētāja Pamatnes Šo Produktu.

2.4 uzlādējot Akumulatoru, Rokturi, Gaismas Indikators, kas Atbilst Uzlādes Tranšejas Divkāršā Lādētāja Pamatnes Šo Produktu, kas Ir par.Saskaņā ar Atlikušo Jaudu Akumulatoru Rokturi, parastais Lādēšanas ilgums Ir aptuveni 2-6H,

2.5 Indikators Šis Produkts Ir Vienu Gaismas Indikācija, Krāsa, Gaisma Ir Zila.Ja Indikators Ir ieslēgts, Tas Nozīmē, Ka Rokturis Ir Parasti Saistīts ar Elektroenerģijas Padeve Dual Lādētāja Bāze, un Akumulatoru uz Roktura Nav Uzlādēts un Piesātināti, uzlādes Var Tikt Pabeigts, Ja parastais Lādēšanas Piesātinājumu Laiks Ir aptuveni 4H.

2.6 Pēc tam, kad Uzlāde Ir Pabeigta, izņemiet Rokturi no Produktu Dubultā Lādētājs Bāzes.pēc tam, kad ārā Rokturi, Indikators, kas Atbilst Uzlādes Tranšejas un Iet ārā.

2.7 Šis Produkts Var Uzlādēt Divas Xbox Vienu Rokturi ar Bateriju Pakotnes Uzstādītas tajā Pašā Laikā.

2.8 uzlādējot Xbox Viens Rokturis, izmantojot Šo Produktu, jālieto Akumulatoru Konfigurēta ar Šo Produktu.

III.Tehniskie Parametri

1. Darbības joma: Piemērojamajiem Sākotnējā Rokturi Xbox Viens

2. Ieejas Spriegums: Dc5v

3. Uzlādes Strāva: 300 Ma

4. Akumulatora Izejas Spriegums: Dc2.4v

5. Akumulatoru Baterijas Jauda: 600 MAh

6. Produkta Materiāls: ABS Materiāla.

7. Produkta Izmērs: MM

8. Produkta Svars: G

9, Produktu Piederumi: Double Charge Base 1, Lādējot.Akumulatoru 2GAB

Tagi: akumulatora kontroles xbox viens, gadījumā godu 9 lite dūmu, honda tālruni, logo playstation, lādētājs varde, dock station xbox, xbox, pamatplates ps4 pro, doks xbox viens, mate 20 lite ādas.

Datu lapa

Ar USB
Saderīgs Marku/Modeli Microsoft
Zīmola Nosaukums KaRue
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs XBOX
MicroSoft Modelis Xbox Viens
Produkta Tips Uzlādes bāze

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Fast Charger for XBOX VIENS Kontrolieris Dual Uzlādes Doks Lādētājs + 2gab Uzlādējams XBOX VIENS Kontrolieris Akumulatora Stander

Fast Charger for XBOX VIENS Kontrolieris Dual Uzlādes Doks Lādētājs + 2gab Uzlādējams XBOX VIENS Kontrolieris Akumulatora Stander

Saistītie Produkti: