Jauns Izpārdošana
Kaķis Nesaskrāpē Tāfeles Pastu Kokā Kāpšanas Rāmis ar Šūpuļa Kaķi Tornis Pet Rotaļlietas Dzelzsbetona Kolonnas Skatīt lielāku

Kaķis Nesaskrāpē Tāfeles Pastu Kokā Kāpšanas Rāmis ar Šūpuļa Kaķi Tornis Pet Rotaļlietas Dzelzsbetona Kolonnas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.18

-9%

€16.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

AMT0081

AMT0072

AMT0043

AMT0052

AMT0027

AMT0042

AMT0014

AMT0032 IZTURĪGA IZVĒLE: 22" augsts stāv uz 11.4"x 11.4" Kvadrāts bāzes.Šī elegants kaķis nesaskrāpē pastu nāk ar 4 pretslīdēšanas pamatni uz kailas grīdas palīdzēt novērst tippling un nodrošinātu drošību un izturīga.IDEĀLI SCRATCHER EFEKTĪVS VEIDS, LAI AIZSARGĀTU MĒBELES: Pārklāts ar paklāju un dabas sizala sniedz dažādus sajūta nesaskrāpē pieredzi un mācīt jūsu augstība ir labs nulles, un palīdzēt viņiem noņem to spriedzi un saglabātu tos prom no clawing jūsu dārgas mēbeles.DAŽĀDI JAUTRI: Jūsu Augstība būs noteikti adore Ideju apvienojums, nesaskrāpē pastu un interaktīvā spēlē Rotaļlieta.Tās būs daudz jautrības, spiežot bumbiņas bumbu bāzi un pampam bumbu no augšas pievienot papildu Jautri.ADDTIONAL BONUSA-Vairāk nekā kaķis pastu, mēs sagatavosim rezerves sizala pēc iekļautas katru paketi, tāpēc, ka jums ir iespēja, lai būtu rezerves, ja sākotnējo tiek patērēts.Tāpēc pēdējās divas reizes, kamēr citiem līdzīgiem produktiem tirgū.VIEGLI SALIKT: Šis kaķis kokā nāk ar dažas daļas ir nepieciešamas nelielas montāža.Tas ir super viegli, lai uzstādītu to uz augšu ar skaidru norādījumu.

1.Šīs preces nosūtītas no noliktavas Eiropā ir pieejama šādās valstīs: Apvienotajā Karalistē, Francijā, Spānijā, Itālijā, Austrijā, Nīderlandē, Beļģijā, Luksemburgā, Polijā, Īrijā, čehijas Republikas, Dānijas, Ungārija, Slovākija, Slovēnija, somija, Zviedrija, Portugāle, Latvija, Igaunija, Lietuva, Somija, Horvātija, Bulgārija, Rumānija, Grieķija.

Ja jūs nevarat atrast savu valsti, jo iepriekš sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Dažas citas valstis ir arī pieejams piegādei.

2.Par krājumiem:

a.Tāpēc, ka prece ir izsūtīta no noliktavas ārzemēs, nekustamā inventāra ne vienmēr atjaunināšanas laikā.Tas nozīmē, ka dažreiz produktu, jūs pasūtīts jau ir izpārdots.Šajā situācijā, jūs varat atcelt rīkojumu vai veikt nomaiņa labprāt.Ja jūs vēlaties atcelt pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties iemesls, "citi".Paldies.

b.Parasti papildināšanu periodu, ir par 10-45 dienas.Ja jums ir gatavi gaidīt, lūdzu pasūtījumu un paplašināt apstrādes laiks, attiecīgi.Mēs dodam priekšroku jūsu rīkojumu, ja prece ir noliktavā vēlreiz.

3. Par kurjeru maksa:

a.Mums nebūs maksas, jums kurjera maksas, ja tā ir valsts piegādes, izņemot dažos attālos saistīts salām.

b.Jums ir nepieciešams, lai samaksātu par kurjeru maksas, ja noliktava neatrodas jūsu valstī.

4.Par apstrādes laiku un piegādes laiku:

a.Mums ir 1-3 dienas, lai apstrādātu jūsu pasūtījumu (sagaidīt brīvdienas).

b.Piegādes laiks ir 5-10 darba dienas.

c.Lūdzu, pievērsiet uzmanību sekošanas informāciju un piegādi kartes.Dažreiz kurjeru atstās jums karti, ja neesat mājās, tad jums ir nepieciešams, lai sazinātos ar kurjeru uzņēmums sevi.

5.Mēs nebūsim atbildīgi, lai jūsu muitas nodoklis.Un, lūdzu, pievērsiet uzmanību, vai jūsu īsziņu centrs, mēs sazināsimies ar jums, ja ir kāds dokuments, kas nepieciešams vai ja jums ir aplikti ar nodokli.

6.Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet šo preci acīs kurjeru.Ja ir kāda problēma ar paketi, lūdzu, ņem fotogrāfijas bojāta kaste un postenis uzreiz kā pierādījumus.Tas ir svarīgi, lai piemērotu kompensāciju par jums.

Tagi: kaķis tornis, trikotāžas pet rotaļlietas, saites mājdzīvnieki, kaķis led rotaļlietas, Kaķis, valdes kaķu skrāpējumiem, kaķis izmantot riteņu, kaķis torņa koka, lepim, barbi krekls.

Datu lapa

Preci gatos.arbre tērzēšanas
Zīmola Nosaukums Ātri pet
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Koka
Veids kaķu rotaļlieta

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kaķis Nesaskrāpē Tāfeles Pastu Kokā Kāpšanas Rāmis ar Šūpuļa Kaķi Tornis Pet Rotaļlietas Dzelzsbetona Kolonnas

Kaķis Nesaskrāpē Tāfeles Pastu Kokā Kāpšanas Rāmis ar Šūpuļa Kaķi Tornis Pet Rotaļlietas Dzelzsbetona Kolonnas

Saistītie Produkti: