Jauns Izpārdošana
Razer Viper Mini Spēļu Pele, 8500 DPI OPTISKAIS SENSORS,61g ULTRA - VIEGLS DIZAINS,CHROMA RGB UNDERGLOW Skatīt lielāku

Razer Viper Mini Spēļu Pele, 8500 DPI OPTISKAIS SENSORS,61g ULTRA - VIEGLS DIZAINS,CHROMA RGB UNDERGLOW

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.91

-33%

€35.69

Kopīgot

Vairāk informācijas

8500 DPI OPTISKAIS SENSORS Ar sensoru, kas nevainojami dziesmas jūsu pārvietošanos ar nulles spinouts, jūs varat sagaidīt, nekas, bet pikseļu precīzu precizitāti, ka ir asu un atsaucīgi.

6 PROGRAMMĒJAMAS POGAS Pilnībā konfigurējama Razer Sinapses, 3, peles ir 2 sānu pogas uz kreiso un vienu blakus ritināšanas ritenis, kas dod jums piekļuvi makro un sekundārās funkcijas, lai katru darbību var veikt ar vieglumu.

100% PTFE PELI KĀJĀM Baudīt slidens peli pārvietoties pa jebkuru virsmu, ar peles kājām, kas izgatavotas no purest, augstākās pakāpes PTFE materiālam, ko izmanto, lai pārklātu non-stick pannas.

UZ KUĢA ATMIŅAS PROFILU Piekļūtu custom DPI iestatījumiem, pogu configs un vairāk bez programmatūra ir instalēta, kad jums ir jūsu mīļākie profils saglabāts, izmantojot Razer Sinapses 3.

Funkcijas: 1. Ar paw3359 sensors ir labu līdzsvaru starp ātrumu un vadāmību, nodrošinot jūs ar veiktspējas un augstas precizitātes nepieciešama konkurences spēles. 2. Ar speedflex super elastīgs kabelis tiek izmantots, lai dotu jums sajūta netraucētu kontroli un ērtai ekspluatācijai. 3. Katru noklikšķiniet uz nostrādā, gaismas ātrumā, bez atsitiena kavēšanās, kas ļauj jums vienmēr pull sprūda, pirms jūsu pretinieks.Apraksts: mini versija ir viegls dizains, bez caurumiem, bet tās konstrukcijas stiprību tas neietekmē.Specifikācija: Krāsa: melna Interfeiss: USB Izmēri: 118.3*56.1*38.3 mm Optiskā izšķirtspēja: 8500 dpi Garums: 2 m Paketē Iekļauts: 1* spēļu pele Piezīmes: 1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: peles razer deathadder v2 mini, lqs spēļu pele, peles razer, vīrieši sunglass, s2 zowie, chroma, logitech peles, razer, tiger peli bungee, peles bezvadu.

Datu lapa

Modeļa Numurs Razer Viper Mini
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Skaits Ruļļi 1
Darbības Režīms Robežstieples elektronisko
Saderīgs Marku/Modeli Citi
Taustiņu skaits 6
DPI 8500
Ar USB
Rokas Orientācija Ar Abām Rokām
Veids Ar vadu
Zīmola Nosaukums OCDAY

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Razer Viper Mini Spēļu Pele, 8500 DPI OPTISKAIS SENSORS,61g ULTRA - VIEGLS DIZAINS,CHROMA RGB UNDERGLOW

Razer Viper Mini Spēļu Pele, 8500 DPI OPTISKAIS SENSORS,61g ULTRA - VIEGLS DIZAINS,CHROMA RGB UNDERGLOW

Saistītie Produkti: