Jauns Izpārdošana
Māte un meita kleita māte meitu apģērbu modes ģimenes izskatīties ģimenes atbilstošas drēbes, mamma un meita, vasaras kleitas Skatīt lielāku

Māte un meita kleita māte meitu apģērbu modes ģimenes izskatīties ģimenes atbilstošas drēbes, mamma un meita, vasaras kleitas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.74

-67%

€29.52

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni tonbspFeJanbsp(Modes mājas paradisen Šanhajā, Ķīnā, ražošanas

Cienījamais pircējs, lūdzu, izlasiet šo tekstu, pirms pērkot:

nbspThe cena ir par katru apģērbu,nbspNot visu ģimeni,

lūdzu, izmantojiet iepirkumu grozs pievienot ģimenes drēbes.

izmēri

Meitene Izmēra Krūtis(cm) Garums(cm) 2T/90 54 47 3T/100 57 50 4T/110 60 53 6T/120 63 56 8T/130 66 59 10T/140 69 62 Māte Izmēra Krūtis(cm) Garums(cm) MAMMA S 86 76 MAMMA M 90 77 MAMMA L 94 78 MAMMA XL 98 79 MAMMA XXL 102 80

Silts Padomi

1.Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomas monitorā,scaron

apgaismojums, fona utt.nbsp

2.Saskaņā ar dažādiem mērījumiem, būs par 1-3cm atšķirības, un vecumu, tikai ieteica , ne tieši pēc dažādiem zīdaiņiem un bērniem.Paldies par jūsu laipni izpratni.

Visi mērīšana cm un lūdzu notenbsp1cm=0.39 collas

Jautājums: Kā pasūtījumus visa ģimene, kas (meitene + māte)?A: piemēram, lielums 6 T meitenei kleita, Izmērs L māte, Vispirms jāizvēlas krāsu drēbes vēlaties.Noklikšķiniet uz meiteni, 6T => Pievienot grozam => Turpināt, lai iegādātos => Pievienot māte L Pievienot grozam => Dodieties uz jūsu grozs => Iesniedz Rīkojumu => Pay kopā (Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mani uzreiz)

nbsp nbsp nbspnbspnbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp nbsp

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.nbsp Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.nbspnbsp

A. Mēs parasti kuģis triju darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Mēs parasti kuģis ar China Post Air Mail.Ja vēlaties, lai citas izteikt kā: TNT, FEDEX, DHL, EMS utt, lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments.

B.Lūdzu atstājiet mums messagenbspto informē mūs izmēri un krāsas jūs vēlaties, mēs nosūtīt preces ar savu informāciju, vai mēs nosūtīsim izlases veidā.

C. Lūdzu, sūtiet pilnīgu pareizo adresi un tālruņa numuru, un mēs būsim gatavi aprēķināt kuģniecības izmaksas jums.Jauktas krāsas un modeļi ir gan atzinīgi novērtēja mūsu veikalā.Mēs darīsim kombinētās piegāde par jums.

D. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtītu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

A. pircējam jāsniedz pierādījumi par problēmu objektus.

B. Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko kuģniecības maksas.

C. pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

A. nbspYour apmierinātība ir mūsu ta rget!Piešķirot negatīvu vai neitrālu atsauksmes ir ļoti nopietna attieksme un mēs pārliecināmies, ka mēs VARAM atrisināt jūsu problēmu, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs patiesi ceram, ka jums patīk mūsu objektus un baudīt mūsu pakalpojumu.Mēs ceram yournbspPOS ITIVE ATSAUKSMES.

B. nbspIf Pievienots, produktus, attēlus, atstājot mums pozitīvu feeback uzvarēs par brīvu jauki dāvanu ar savu nākamo pasūtījumu!

Tagi: dzimšanas diena jojo siwa, mamma un dēls, liela meitene eleganta kleita, mamma meitai jauki kleita, mamma un dēls, mamma meitai drēbes kleitu elegants, mamma dēlam, lelle mārīte, rotaļlietas unicorn, ģimenes komplekts.

Datu lapa

Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Stils Modes
Nodaļas Nosaukums Māte & Meita
Materiāls Poliestera
Zīmola Nosaukums FeJa
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
krāsa Vīna sarkans dzeltens melns Ezers zaļš
Modelis Tips Cietie
Vienuma Tips Kleitas
Apkakle Apaļa Kakla
Kleita Garums Mini
Audums Mežģīnes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Māte un meita kleita māte meitu apģērbu modes ģimenes izskatīties ģimenes atbilstošas drēbes, mamma un meita, vasaras kleitas

Māte un meita kleita māte meitu apģērbu modes ģimenes izskatīties ģimenes atbilstošas drēbes, mamma un meita, vasaras kleitas

Saistītie Produkti: