Jauns Izpārdošana
4.5 collu lieljaudas Sūkņa Virzuli Piesūcekņa Stiprinājums ar 11 Skatīt lielāku

4.5 collu lieljaudas Sūkņa Virzuli Piesūcekņa Stiprinājums ar 11" Formulēšanu Rokas Apavu Stiprinājums PDR lampas turētājs DSLR Kameras Platformu, Monitora

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.27

-20%

€11.59

Kopīgot

Vairāk informācijas

4.5 collu lieljaudas Sūkņa Virzuli Piesūcekņa Stiprinājums ar 11" Formulēšanu Rokas Apavu Stiprinājums PDR lampas turētājs DSLR Kameras Platformu, Monitora

Produktu Ieviešanu:

4,5" Piesūcekņa Stiprinājums ar Izskaidrotu Rokas ir izturīgas, noņemamas, savienotu papildierīci rokas, kas var izmantot, lai mount mazi ekrāni, gaismas, mikrofoni, vai citu

aksesuāri jebkura plakana, nav poraina virsma, izmantojot integrētu piesūcekni mount.Tas ir ideāls instruments, lai takelāžas pārnēsājams gaismas, grūti sasniedzamām vietām, automobiļu dzinumi,

saspringts biroja vidē vai citas neērtās vietās, neizmantojot lielgabarīta gaismas stendi.

Produkta Iespējas:

1. Izturīga, portatīvo un daudzpusīga.

2. Darbs ay dzīvoklis, uz porainām virsmām

3. Darbs ar šarnīrveida roku vai elastīgu cauruli

4.Ideāls lietošanai automašīnām dzinumi, saspringts, birojā vai citā neērtā lacations

5.Jauku montāžas instruments, video gaismas, monitori un citiem produktiem.

Produkta Specifikācijas:

Materiāls: Gumijas (Grunts Pamatnes), Alumīnija (Top Bāzes)

Dia.: Apakšā Bāze: 4.5 collu

Augstākā Bāze: 2.3 inch

Augstums: par 4.8 cm

Neto Svars: 276.8 g

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO/DAI)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu PO#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: pdr tools noņemšanai iespiedumi paintless dent, monitoru atbalsts, modes pleca platformas, lampu monitoru, datora monitoru, kameras platformu, rāmis nelielu platformu, PDR007, digita dslr kameras, stienis smallrig.

Datu lapa

Dia. 4.5 collu
Līdzeklis 1 ar 11" Magic arm
Funkcija 3 Piesūceknis Mount ar Adajustable Apavu Mount
Nosaukums Virzuli Iesūkšanas Mount
Zīmola Nosaukums WNG
Iezīme 2 Jauku montāžas instruments, video gaismas, monitori un citi produkti
Iepakojums
Modeļa Numurs FW-SC45

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

4.5 collu lieljaudas Sūkņa Virzuli Piesūcekņa Stiprinājums ar 11

4.5 collu lieljaudas Sūkņa Virzuli Piesūcekņa Stiprinājums ar 11" Formulēšanu Rokas Apavu Stiprinājums PDR lampas turētājs DSLR Kameras Platformu, Monitora

Saistītie Produkti: