Jauns Izpārdošana
10 x WOODTURNING KOKAPSTRĀDES PURPLEHEART PILDSPALVU SAGATAVES 150 X 20 X20 mm Skatīt lielāku

10 x WOODTURNING KOKAPSTRĀDES PURPLEHEART PILDSPALVU SAGATAVES 150 X 20 X20 mm

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.86

-26%

€35.42

Kopīgot

Vairāk informācijas

Purpura Sirds / Pildspalvu Sagataves Katru Gabalu

Izmērs

150mm x 20mm x 20mm (+/- 2mm) saraksts ir 10 gabali Daudz Bezmaksas Piegāde!!!Bildes ir pārstāvniecība, ko jūs saņemsiet.Jūs saņemsiet līdzīgu gabals no paša krājuma. 100% apmierinātība guranteed!

Šīs sagataves tiks neapstrādātu zāģmateriālu .

Mēs varam piegādāt sagataves jebkura izmēra un nosacījumus, saskaņā ar jūsu pieprasījumu, ja jums ir kādas īpašas pieprasījumu, lūdzu, sazinieties ar mums!

Pamati, paskatieties uz manu citiem kvalitātes sagataves.

Piegāde:

Mēs kuģis pasaulē.Izmaksas ir atkarīga no valsts, un svars.Mēs esam priecīgi apvienot pastmarkas, pērkot vairāk par vienu vienumu.Rakstiet mums pārbaudi frakts likmes.

Pasūtījumus parasti kuģu 3 dienu laikā saņemt samaksu.

Atgriešanās politika: NAV ATBILDĪGAS PAR AIZSTĀJ MATERIĀLU, KAS IR SAŠĶELTS, DĒĻ NEPAREIZAS APSTRĀDES VAI UZGLABĀŠANAS laikā.Ja jūs neesat apmierināts, jums ir jāinformē mūs 2 darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu materiāla.Pēc tam, sazinoties ar mums, jūs varat atgriezt savus objektus, uz sava rēķina, tādā pašā stāvoklī, kādā tas tiek piegādāts 7 dienu laikā pēc saņemšanas exchange, kredīta vai kompensāciju, atskaitot kuģniecības maksas, ko maksā, lai saņemtu preci/items.Kompensācija tiks piešķirta tikai par preces cenu/items samaksāts.Visa peļņa ir saņemta tādā stāvoklī, kā tika nosūtīti uz jums.NAV preces tiks pieņemti, ja tas ir mainīts jebkādā veidā, piemēram: samazināt, izrādījās, aplīmēt, nodod lūžņos, iekrāso vai bojāts.

Tagi: c24 wpl, lodīšu pildspalvas, msi gtx 960, bushcraft firesteel, komplekts, diorāma, kaste instrumentu, voron 2, mino sākas usb atmiņas, vara stieples, leņķis trieciena uzgriežņu atslēgas.

Datu lapa

Modeļa Numurs PB1522ZLL
Veids Rokas Instrumentu Daļas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10 x WOODTURNING KOKAPSTRĀDES PURPLEHEART PILDSPALVU SAGATAVES 150 X 20 X20 mm

10 x WOODTURNING KOKAPSTRĀDES PURPLEHEART PILDSPALVU SAGATAVES 150 X 20 X20 mm

Saistītie Produkti: