Jauns Izpārdošana
Karstā Pārdošanas 20 Aplauzums Suka Instrumenti Tīkla Slavenību Ieteikumu Tautas Stilā Rouge Slaucīt Acu Ēnas Kosmētikas Brush Set Skatīt lielāku

Karstā Pārdošanas 20 Aplauzums Suka Instrumenti Tīkla Slavenību Ieteikumu Tautas Stilā Rouge Slaucīt Acu Ēnas Kosmētikas Brush Set

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.87

-74%

€11.47

Kopīgot

Vairāk informācijas

Klasifikācija un izmantošana aplauzums sukas:

Ir daudz veidu aplauzums sukas, kas nodarbojas ar ikdienas grims, var kombinēt saskaņā ar personas grims paradumiem.Tomēr, tur ir seši birstes, kas nepieciešami pamata konfigurācija:, korektors birste,,,un.

Medus pulveris suka Tīrīt ārā pulveris, grims ar zīda tekstūru, make-up, sejas tīrītājs un ilgstoša.

Korektors birste Ar smalku otu vadītājs var būt matēta, lai grūti sasniegt daļas, un korektors sekas ir vairāk vienotiem un dabas.

sārtums birste, Birste dabas blush vaigu, halo ēnu, ideāli sejas izteiksmi.

Acu ēnu otas ir daudz veidu.Mums ir nepieciešams, lai sagatavotu dažāda lieluma acu ēnu otu, lai atbilstu dažādām acu marķēšanas metodes.

uzacu suku : Ar uzacu pulveris, var izdarīt diezgan dabas pieri tips.

Lūpu Suka Precīzu kontūru, lūpu forma, tā, ka lūpas pilnīgas un vienmērīgas krāsu, vairāk izturīgas.

Foundation Otu, Lai piemērotu šķidrumu foundation, prasības otu un šķidru fonds ir salīdzinoši augsts.

Sejas Kontūras Suka suka galvas ir 45, līdzīga lieluma blush brush, ar bieziem sariem.

1 Pircējiem vajadzētu sazināties ar mani, lai pārliecinātos, vai tie ir jebkuras preces, pirms fotografēt, lai novērstu trūkumu preču aizkavēt jūsu laiku, bet parasti nav preču.Pircēji var piegādāt preces 1 darba dienas laikā, ja tās ir vietas, produkti veikalā pēc maksājumu (ja tie uzņemtu attēlus pēc 5 p.m., viņi var pagarināt uz nākamo dienu), tomēr nenovēršami būs īpaši iemesli, piemēram, novēlotu piegādi informēs klientu.

2 Šis veikals būs piegādāta uz visiem sūtījumiem, un nepieņems to, pirmais sūtījums.Laipni lūdzam izmantojiet Alipay!

3 Sakarā ar monitoru, nelielu krāsu novirzes var rasties šajā procesā, ņemot fotogrāfijas un zīmējumu.Krāsa ir pakļauti fiziskiem objektiem!

4 Lūdzu, norādiet darījumu 5 dienu laikā pēc tam, ņemot bildes no preces.

5 Par trauslu produktu: preces jāsaņem sejas, lai sejas, inspekcija ir labā stāvoklī, jo parakstīšanas, ir atlikuma vai atrast bojājumus var atteicās atgriezties tieši, atbalstītu atgriešanos, citi cilvēki aizstājēju vai nav pārbaudīt visus iemeslus, pēc tam, kad pircējs maksā par visām problēmām.

6 Ja jums ir apmierināti ar šo darījumu pēc preču saņemšanas, lūdzu, neaizmirstiet, lai dotu mums labu atbalstu.Ja jums nav apmierināti vai ir kādi komentāri vai ieteikumi, lūdzu, dariet mums zināt, lai uzlabotu!

Silts Padoms: Ja jūs saņemat preču, lūdzu, rūpīgi pārbaudiet vai preču daudzums saņēmis, ir tādas pašas kā modelis pasūtīto.Ja ir kāda neatbilstība vai bojājumi, var tieši norādīt uz kvīts, ka vārdiem "bojātās preces, es atsakos pieņemt" vai "man atteikties pieņemt preces, es atsakos pieņemt," noraida preču un mani sauc uz vietas.Uzņēmums, es tiks galā ar to atbilstoši situācijai, lūdzu, neuztraucieties. & nbsp;

Tagi: tīklu ierīces, tīkla organizācijām, top tīklu, tīkla valdes, rīki tīklu, tīkla datori, miglas tīklu, vienkārši tīklu, tīkla savienojums, glabāšanas tīklošana.

Datu lapa

Saru materiāls Neilona
Produktu Kategorija Kosmētikas otiņu
Suka Tips OPP
Produkta Svars 125g
Gadījumā Pūlis valūta
Daudzums 20
Preces Numurs MAG5527
Otiņu Materiāls Neilona
Suku rokturi specifikācija Portatīvo naudu
Suka rokturis materiāls Plastmasas
Roktura Materiāls Plastmasas
Izcelsme Ķīna (Province)
Vienuma Tips Aplauzums Suka
Izmantot Ar Komplekti & Komplekti
Izmērs 19.2cm
Modeļa Numurs MAG5527
Skaits suku atbalsts 20
Vispārējā specifikācija 19.2 cm
Vilnas garums specifikācija 3,5 cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Karstā Pārdošanas 20 Aplauzums Suka Instrumenti Tīkla Slavenību Ieteikumu Tautas Stilā Rouge Slaucīt Acu Ēnas Kosmētikas Brush Set

Karstā Pārdošanas 20 Aplauzums Suka Instrumenti Tīkla Slavenību Ieteikumu Tautas Stilā Rouge Slaucīt Acu Ēnas Kosmētikas Brush Set

Saistītie Produkti: