Jauns Izpārdošana
Tooarts Vīna Turētājs Santa Claus Vīna Plaukts Metāla Roku Darbs Praktiski Amatniecības Ziemassvētku Dāvanu, Mājas Apdares Galda Dekorēšana Skatīt lielāku

Tooarts Vīna Turētājs Santa Claus Vīna Plaukts Metāla Roku Darbs Praktiski Amatniecības Ziemassvētku Dāvanu, Mājas Apdares Galda Dekorēšana

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.76

-48%

€24.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Tas ir Ziemassvētku Vecīša vīna turētājs.Santa Claus nēsā sarkanu cepuri un apģērbu.Viņam ir kupla balto bārdu un uzņemas dāvanu viņa kreisās rokas.Skulptūra ir liels radošums: galvas pudeles izmanto kā Santa Claus ir galva,turklāt ir ķēdes, kas savieno galvu ar ķermeni, nodrošina to mazāk varētu pazust.Augstas kvalitātes vides cepšanas krāsu tehnoloģija, nesaņem rūsas, ne noņemiet krāsas.Faktiski tā ir lieliska izvēle jūsu mājas dekorēšanai.

Funkcijas:

Produkts ir 4.7 collas garš, 4.7 collas platumā un 14.1 collas augstumā .

Roku darbs amatniecības, izsmalcinātu meistarība.

Smalku virsmu apstrādes, īpašu tekstūru sajūta.

Augstas kvalitātes cepšanas krāsas tiek uzklāts uz virsmas, krāsas, netiks izbalināt, ne peel off.

Vairāk nekā dzelzs rotājumu, tā ir smalku rokdarbu.

Lieliska izvēle, biroja apdare, mājas iekārtojuma vai dāvanu par mīlestību tiem.

Specifikācijas:

Materiāls: Dzelzs

Krāsa: Sarkana

Produkta izmērs: 12 * 12 * 3 6 cm / 4.7 * 4.7 * 14.1 jo

Iepakojuma lielums: 13 * 1 3 * 24 cm / 5.1 * 5.1 * 9.4 jo

Produkta svars: 492 g / 17.4 oz

Iepakojuma svars: 695 g / 24.5 oz

Iepakojums saraksts:

1 * Čuguna Skulptūru(Vīns nav iekļauts)

1.Oriģinālā produkta attēli ir paredzēti veco klientiem.

2.Vairumtirdzniecības/dropshipping gan atbalstīts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir nepieciešams vairāk taras cenu vai ātrāka piegāde.

3.Mēs kuģis pasaulē, Ķīna post,HK post, EMS,DHL, Fedex,un tā tālāk,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus.mēs nevaram kontrolēt piegādes laikā,jo ir apstrādāts ar Trešo personu pakalpojumu.

4.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties,sevišķi laikā brīvdienu sezonu .

1. Ja kaut kas padara jūs neapmierināts vai dusmīgs, lūdzu, sazinieties ar mums tieši pirms došanās Atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, līdz jūs apmierina.

2. Ja jūs atbilstat ar preci, lūdzam pievienot mūsu veikalā izlases sarakstā, un atstāt pozitīvu atsauksmi (5stars) lai mudinātu mūs! ?

3. Lūdzu, neatstājiet nevienu negatīvu vai neitrālu atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu, kas bez jebkādas komunikācijas ar mūsu servisa komandai, mēs uzskatām, ka mēs varam atrisināt šo problēmu, jūs lieliski draudzīgā veidā !

Tagi: bull metāla tooarts, vīna turētājs suns, džutas vīna turētājs, caps santa claus, audekls vīna turētājs, tooart kaķis, zaļā santa claus, tooart skulptūras, metāla numuru dekori, neona santa claus.

Datu lapa

Ir Smart Ierīces No
Materiāls Metāla
Tēma cilvēki
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Tooarts
Stils Eiropa

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tooarts Vīna Turētājs Santa Claus Vīna Plaukts Metāla Roku Darbs Praktiski Amatniecības Ziemassvētku Dāvanu, Mājas Apdares Galda Dekorēšana

Tooarts Vīna Turētājs Santa Claus Vīna Plaukts Metāla Roku Darbs Praktiski Amatniecības Ziemassvētku Dāvanu, Mājas Apdares Galda Dekorēšana

Saistītie Produkti: