Jauns Izpārdošana
Master 3/4 Pernambuco ČELLAM LOKU Ebony Varde jaunpienācēji Dabas zirgu Astri, Čells Daļas, Piederumi Augstu izmaksu efektivitātes Skatīt lielāku

Master 3/4 Pernambuco ČELLAM LOKU Ebony Varde jaunpienācēji Dabas zirgu Astri, Čells Daļas, Piederumi Augstu izmaksu efektivitātes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€107.81

Kopīgot

Vairāk informācijas

※ KONCERTS IZMANTOT - Tas ir izgatavots pēc vecā pieredzējuši loku veidotājs un dos jums silts un bagātīgs tonis.Tas ir visvairāk izmaksu efektivitātes master koka priekšgala mūsu uzņēmumā, premium dabas zirgu astri, liels contractility, vieglāk kolofonija un izturīgāks.

※ ELEGANTS DIZAINS - Pilna niķeļa sudraba uzstādīts kaulu varde, ir rotātas ar dabīgiem abalone shell rāda dubultā acis.Un pilnībā uzstādīts, niķeļa un sudraba.Īstu ādas rokturi, elegants niķeļa sudrabaini diegu uztīšanai.Ļoti burvīgs meklējat.

※ PERNAMBUCO - loks ir Pernambuco stick, gaisa žāvēti vairāk nekā desmit gadus.Apaļā stick formas.Priekšgala apm. 71±1g grami, 67cm.Ļoti labs back-up loku, nodarboties ar loku.

※ LIELISKU LĪDZSVARU PUNKTS - Kā jūs zināt, līdzsvara punkts ir ļoti svarīgi, lai priekšgala.Lielisks līdzsvara punktu, kas padara priekšgala vieglāk kontrolēt.Mūsu maker vienmēr pielāgo tā, lai vairākas reizes, lai nodrošinātu tās punkts ir tiesības klāstu.

※ ARĪ ROKU darbs - loks ir pilnīgi pēc vecās pieredzējuši loku veidotājs ar tradicionālo handcraft darbu.Taisni stick, labs darbs.Uzticamu priekšgala, kas ir kvalitātes gabals, kā arī izturīgs.Ātra rīcība, reaģējot ar siltu skaņu.

Loks ir apaļa stick, kas ir izgatavots no vidēja spēcīga pernambuco.Tā pieņem, labas kvalitātes dabas astru ar labu elastību, var turēt kolofonija labi.Jūs varat atrast krāsains māte-of-perlamutra slaidu, ar Īstu ādas rokturi, elegants niķeļa sudraba diegu uztīšanai.Ļoti burvīgs meklējat.

Tas ir ļoti smalks čellam loku ar lielisku līdzsvaru.Tas rada bagātu silta un atvērta skaņas.

Priekšgala labā stāvoklī, taisni, ir gatavi spēlēt.Uzticamu priekšgala, kas ir kvalitātes gabals, kā arī izturīgs.Profesionālo spēlētāju.Labs priekšgala, lai jūs izvēli.

Tagi: vingobow vijole, priekšgala oglekļa šķiedras, oglekļa šķiedras vijole, oglekļa vijole, varde vijole, priekšgala oglekļa vijole, baroka loku, gadījumā, viola, gadījumā, vijole, priekšgala čellam.

Datu lapa

matu Premium Astriem
Veids 3/4 Izmēra Čellu Loku
UPC 782912586079
Metāla Materiāli niķeļa sudraba
varde Ebony
MPN 20090930813C43
Zīmola Nosaukums VingoBow
Stick Materiāla Pernambuco
Darbības Meistars
Izmantošana Čellam Izmantot
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 813C 3/4
Garums Approx. 67cm (Including screw)
Svars Approx. 71±1g

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Master 3/4 Pernambuco ČELLAM LOKU Ebony Varde jaunpienācēji Dabas zirgu Astri, Čells Daļas, Piederumi Augstu izmaksu efektivitātes

Master 3/4 Pernambuco ČELLAM LOKU Ebony Varde jaunpienācēji Dabas zirgu Astri, Čells Daļas, Piederumi Augstu izmaksu efektivitātes

Saistītie Produkti: