Jauns Izpārdošana
3 Modeļi LED Flash Runā Animācijas Ķirbju Laternu Halloween Puse Apdare Rotājumu Biedējošu Projekcijas Lampas Bērnu Dziedāšanas Rotaļlietas Skatīt lielāku

3 Modeļi LED Flash Runā Animācijas Ķirbju Laternu Halloween Puse Apdare Rotājumu Biedējošu Projekcijas Lampas Bērnu Dziedāšanas Rotaļlietas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€34.14

-14%

€39.70

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Trīs unikālas rakstzīmes: Mūsu ķirbju laternām ir trīs lomas: dīvaini, tradicionālo un interesanti.Pievienot jaunums uz Halloween.Piemērota iekštelpu vai āra segtās vietās.To var izmantot, lai Halloween, pavasara uguns, privātpersonām, skatuves izrādes, utt.

2. Mākslinieks, kurš var dziedāt: Jūs varat izvēlēties dziedāšanas veids, kas būs pievienot izklaides uz savu pusi.Unikālo ķirbju laternas var būt arī jūsu dienas mūzikas draugs.Skaisti dzied dos jums laimīgs noskaņojumu.

3. Iebūvēts skaļrunis Un Smieklīgs puisis: iebūvētais skaļrunis var dzirdēt no jebkura attāluma.Veikt darbības vairāk līdzinās dzīvei.Tur ir 40 populāri joki iebūvēts jack-o-laternu, lai jums smieties.

4. Konfigurēt izlaist un skaļuma regulēšanas taustiņi: Jūs varat izvēlēties tikai tad, dziesmas un joki, kā arī varat pielāgot skaļumu.

5. USB uzlāde: Tas var tikt savienots ar mobilo enerģijas uzlādes un var uzlādēt caur kontaktligzdu.Visu veidu kontaktligzdu var lietot.Vairāk nekā 70 minūtes Fun Animācijas.Progresīvu tehnoloģiju!Īss Mest Projektoru, kas atrodas ķirbju čaulas.

Specifikācijas:

Tips: Animācijas Tēlu Ķirbju

Barošanas avots: USB

Izmērs: 15*15*15 cm

Paketē Iekļauts:

1 x Animācijas tēlu Ķirbju

Piezīmes:

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm novirze.Paldies!

Tagi: svelme apakšveļu, halloween rotaļlietas apdare, led mini, led zīme, led ielu rotaļlietas, costum led, cotillon led, taksometru zīme, rotaļlieta spīd, ķirbju lampas.

Datu lapa

Atbalsts Piliens Piegādes / Vairumtirdzniecības / Mazumtirdzniecības
Līdzeklis 1 Dziedāt Un Pateikt Smieklīgs Joki
Forma ķirbju
Iezīme 11 halovīni ķirbju
Aizrautīgs Laiks 10000H
Svelme Piegādes Veida Citi Spīd Aksesuāri
Funkcija 8 Animācijas Ķirbju
Godu HALLOWEEN
Modeļa Numurs Runā Ķirbju Laternas
Iezīme 12 Flash Runā Animācijas Rotaļlieta
Skaits, Gab 1pc
Funkcija 3 puse rotājumi
Iezīme 2 Mājas Rotājumi
Iezīme 10 led ķirbju
Funkcija 9 Ķirbju Projekcijas Lampas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcija 6 Puse Ārpus Dekori
Funkcija 5 Jaunums smieklīgi rotaļlietas
4. funkciju halloween dekorēšanai
Funkcija 7 Flash Runā Ķirbju

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3 Modeļi LED Flash Runā Animācijas Ķirbju Laternu Halloween Puse Apdare Rotājumu Biedējošu Projekcijas Lampas Bērnu Dziedāšanas Rotaļlietas

3 Modeļi LED Flash Runā Animācijas Ķirbju Laternu Halloween Puse Apdare Rotājumu Biedējošu Projekcijas Lampas Bērnu Dziedāšanas Rotaļlietas

Saistītie Produkti: