Jauns Izpārdošana
RGB Automašīnām Atmosfēru gaismas apvidus auto SUV, ATV Kravas automašīnu, Traktoru Laivu 1 Set Skatīt lielāku

RGB Automašīnām Atmosfēru gaismas apvidus auto SUV, ATV Kravas automašīnu, Traktoru Laivu 1 Set

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.33

-42%

€14.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

RGB Automašīnām Atmosfēru gaismas apvidus auto SUV, ATV Kravas automašīnu, Traktoru Laivu 1 Set

Specifikācija:

Vienība:led rock gaismas

Spriegums:12V DC

LED Gaismas krāsa: RGB

Ūdensizturīgs: IP65

Materiāls: PC

1. Apvidus transportlīdzekļi: 4×4, ATV, SUV, UTV, truck, Dakšu, lifts, vilcienu, kuģi,

autobusu, un tvertnes

2. Projektēšana transportlīdzekļi: Ekskavatoru, ceļa veltnis, buldozers, celtnis un ieguves

kravas automašīnu utt.

3. Speciāliem transportlīdzekļiem: Fire engine, policijas automašīnas, glābšanas transportlīdzeklis, komunikācijas

transportlīdzekļa, militāro komandu, transportlīdzekļa utt.

1. Tiem, piegāde ir ļoti populārs veids, lai kuģis.Tas varētu būt poligons, lai kuģis, ja jūs piederat pie attālā rajonā , mēs informēsim jūs pēc kuģniecības aģents teica.

2.Mums nav nekādu papildu ievedmuitas nodokļi , nodokļi sūtījumu galamērķa valsts;un kuģniecības uzņēmums savākt to no pircēja pēc piegādes, kādu vajag papildu dokuments nebūs iekļauts.

3.Atzīt vērtību un nosaukums: mēs paziņojam par 30% no objekta vērtību, lai pircējs no visvairāk valsts, izņemot valsti, ir jābūt atzīt reālo vērtību.Ja jums ir īpaša lūguma, tad, lūdzu, atstāt piezīmes pasūtījuma.Aramex 5-15days DHL 7-15days FEDEX 7-15 dienās UPS 5-15 dienu laikā Ķīna Post is Pastu 20-35days China Post Air Parcel

45-60 dienas(ja jūs esat steidzās, lai saņemtu preces ,

lūdzu neizvēlaties šo ceļu) EMS 10-15 dienas

Jautājums : Ko darīt, ja mans iepakojums ir bojāts, ja tas ir saņemts?

Atbilde: tad, Kad jūs saņemtu preces, ja iepakojums ir bojāts, lūdzu, atver paku un pārbauda, ja preces ir bojātas, un pēc tam pierakstieties.Ja ir kādi bojājumi, lūdzu, atsakās parakstīt un, sazinieties ar mums laika.Mēs sazināsies ar loģistiku.

Jautājums : sistēmas rāda, ka krava ir ieradusies, un preces ir apstiprināti, bet man nav saņēmis preces.Ko man darīt?

Atbilde: Lūdzu, sazinieties ar mums laiks, mēs sazināsies ar loģistikas, lai izprastu situāciju, un pēc tam atbildi uz jūs

Jautājums : Ja es tikko saņēmu sūtījumu un konstatēja, ka tā ir bojāta, ko man darīt?Ja es to izmantot pēc trim mēnešiem kaitējumu?

Atbilde: tad, Kad jūs saņemtu preces, pārbaudīt, vai apvalks ir bojāts.Ja jā, lūdzu, noraidīt un preces, sazinieties ar mani.Ja tiek konstatēts, ka ir slikti, tikai izmantot, lūdzu, sazinieties ar mani laikā, mēs atrisināt šo problēmu, atbilstoši situācijai, garantijas laiks ir bojāta viena gada laikā, mēs sniegsim atbildi saskaņā ar faktisko stāvokli bojājuma

Jūs varētu veikt maksājumu, izmantojot iepriekš minēto maksājumu metodes.Maksājums ir jāveic saskaņā ar spēkā laikā, kad pasūtījumu.www.winwithwow.lv pārbaudīs jūsu maksājumu, 24 stundu laikā pēc tam, kad maksājums ir pabeigta, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu reizi procesu, laiks jau ir pagājis.Ja jūsu pasūtījums ir ticis slēgts, kā drošības iemeslu dēļ, tad jums ir nepieciešams iesniegt prasību, lai www.winwithwow.lv maksājumu pārbaudes, ko pastu

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3.Liecības Rokasgrāmata:

1).Fotogrāfijas sadalīti sīpoli

Jums būs nepieciešama, lai uzņemt skaidras fotogrāfijas un rakstiet mums.Fotogrāfijas jāiekļauj spuldze ar ieslēgšanas un izslēgšanas.

2).Video sadalīti sīpoli

Ja fotogrāfijas nav, var pierādīt, LED lampas ir ar defektiem, video ir nepieciešama.Lūdzu, pievienojiet spuldzes ar 12V strāvas adapteri un parādīt mums, video, ka jums ir izveidots savienojums spuldzes pareizi ar strāvas vadiem.Paldies.

4. Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, tas ir ok, lai atgrieztos asv 15 dienu laikā.Mēs jums pilnu kompensāciju, lai jūs pēc tam saņemt atpakaļ paku, bet jums ir maksāt kuģniecības maksas.

5.Ja vairāk nekā 60 dienas nav saņēmusi jūsu pakete, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu sūtījumu aizsardzību.Vai mēs pārbaudīsim, vai jūs varat saņemt paketi, Ja ne, mēs par pilnu kompensāciju, lai jūs.

Atzīmēja: Mākslīgi bojāts nav iekļauta atgriešanās politiku.

1. 1 gads ražotāja ierobežota garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Mums nav salabot vai nomainīt vienumi, kuriem ir beidzies garantijas laiks.

3. Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

1.Lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigžņu atsauksmes, saņemot paku.

2.Ja jums ir jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs atbildēsim jums, ne pirmo reizi.Lūdzu, neatveriet strīdu.

3.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs atbildēsim jums, ne pirmo reizi.Lūdzu, neatveriet strīdu.

Tagi: soma runner, žetons golfs, pvc laivu, led rgb, laivu inflat, jostas runner, lux auto atmosfēru, Auto atmosfēru gaismas, 7 kravas automašīnu gaismas, kravas automašīnu gaismas.

Datu lapa

12V Rock Gaismas
Kalpošanas Laiks 30000 Stundas
Gaismas Krāsa RGB
Ūdensizturīgs likme IP65
Automašīnas Modelis Offroad kravas automašīnu, traktoru un utt
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums POVTOR
Gaismas Avots led
Vienuma Tips Atmosfēras Lampas
Spriegums DC 12V

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

RGB Automašīnām Atmosfēru gaismas apvidus auto SUV, ATV Kravas automašīnu, Traktoru Laivu 1 Set

RGB Automašīnām Atmosfēru gaismas apvidus auto SUV, ATV Kravas automašīnu, Traktoru Laivu 1 Set

Saistītie Produkti: