Jauns Izpārdošana
11+1BB Dual Bremžu Sistēma Ēsmu Liešanas Zvejas Spole 3000-6000 Alumīnija spinings Priekšā Velciet Zvejas Spole Karpu Jūras Zvejas Skatīt lielāku

11+1BB Dual Bremžu Sistēma Ēsmu Liešanas Zvejas Spole 3000-6000 Alumīnija spinings Priekšā Velciet Zvejas Spole Karpu Jūras Zvejas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.67

-12%

€16.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

Šī tipa zvejas spole ir īpaši paredzēts jūras zveju.

Tas ir labākais, lai izmantotu ar zvejas signālu.

Tas arī ir divējāda-bremžu sistēma ar priekšējo un aizmugurējo spēkā izdalījumi, kas tiek kontrolēta ar augšējo un apakšējo uzgriežņu atslēgu pie astes.

Lietošanas instrukcijas:

Pirms lietošanas, kas izveidota priekšējo un aizmugures izmetēju spēkā.Parasti priekšā ir nedaudz smagāka velcēšanas zivs un aizmugurē ir salīdzinoši vairāk brīvs.

Kad gaidīt zivju iebarošanas pēc liešanas zvejas līniju, velciet uzgriežņu atslēgas, lai pārslēgtos uz aizmuguri spēkā discharge.By to darot, pēc tam, kad zivju ēsmas uz aizmuguri spēku var viegli sakratītu līniju, lai trauksmes laikā.

Kad velkot zvejas līniju, sakrata šūpuļkrēsls roku, lai automātiski pārslēgtos uz priekšu gāzizlādes spēkā, ļoti ērti.

Specifikācijas:

Modelis: 3000/4000/5000/6000

Gultņu: 11+1

Materiāls: Alumīnija Sakausējuma

1 x Zvejas Spole

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT PRIEKŠMETUS AR

BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: fising risināt, surfcast, cnc spīļierīču, alumīnija lidot spole, rokas spole, lido zivis spole, lidot ruļļa sālsūdens, penn spinfisher 6500, 3d melnais caurums, metāla ruļļa sēdekļa.

Datu lapa

Ēsmas Veids Viltus Ēsmu,
krāsa Kā Liecina
Zīmola Nosaukums VKTECH
Pozīcija Okeāna Zvejas Laiva
Pārnesumu Attiecība 5.1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zvejas Spoles Tips Velcēšanas Spole
Zvejas Metode Lidot Zvejas
Modeļa Numurs zvejas spole
Gultņu 11+1
Materiāls Alumīnija Sakausējuma

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

11+1BB Dual Bremžu Sistēma Ēsmu Liešanas Zvejas Spole 3000-6000 Alumīnija spinings Priekšā Velciet Zvejas Spole Karpu Jūras Zvejas

11+1BB Dual Bremžu Sistēma Ēsmu Liešanas Zvejas Spole 3000-6000 Alumīnija spinings Priekšā Velciet Zvejas Spole Karpu Jūras Zvejas

Saistītie Produkti: