Jauns Izpārdošana
RC auto Tālvadības Kāpšanas RC Auto ar LED Gaismas 360 Grādu Rotācijas Triku Rotaļlietas Mašīna, Sienas RC AUTO Zēns Ziemassvētku dāvanu Skatīt lielāku

RC auto Tālvadības Kāpšanas RC Auto ar LED Gaismas 360 Grādu Rotācijas Triku Rotaļlietas Mašīna, Sienas RC AUTO Zēns Ziemassvētku dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.24

-16%

€6.31

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Kreisā galvas un aizmugurējie lukturi ieslēgsies, kad pagriežot pa kreisi; gaismas labajā pusē kļūs par griežot pa labi.Radot nebeidzamu jautrību bērniem.

Padarot to vairāk izturīgas un drošas bērniem, lai atskaņotu ar.

Jūs varat uzlādēt auto ar tālvadības pults, kas ir lādēšanas kabeli, var uzlādēt, izmantojot plug, portatīvo banka, klēpjdatoru un tā tālāk, izmantojot komplektācijā iekļauto USB kabeli.

Šī tālvadības pults auto ir izgatavots no izturīga ABS materiāli nodrošinātu, ka tā ir spēcīga sadursme izturība un stipra triecienizturīgs ķermeņa.

RC racer ir arī viegla struktūra, kas ir smags pienākums, tāpēc tas nebūs pārtraukumu, pēc kuriem no griestiem vai sienas.

Specifikācijas:

Gaisa tālvadības auto, kas piekļūst 2 režīmi, ar reālu maiņa-SIENAS un GRĪDAS.

Princips vakuuma sistēma ļauj tā kāpt un darboties stabili uz jebkuras līdzenas virsmas, SIENAS režīms: tai skaitā sienas, griesti, logu, grīdu, spoguļiem un skapji.

Aprīkots ar infrasarkano tālvadības pults, jūs varat pilnībā kontrolēt ātrumu un virzienu, tā kustas visos virzienos-pa kreisi, pa labi, uz priekšu un atpakaļ.

Veic trikus 360 grādiem griežas pie pulksteņrādītāja kustības virzienā vai pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam, kad pārvietojas uz priekšu un atpakaļ.

Featured ar viedo LED gaismas atuo slēdzis, pamatojoties uz to, kā jūs vadīt.Abi galvenie lukturi, būs spilgti, kad virzās uz priekšu; aizmugurējie lukturi būs spilgtu, kad zīmējumu atpakaļ.

Paketē Iekļauts:

rc auto X1

tālvadības pults x1

USB uzlādes kabelis X1

Ja ir problēmas ar produktu, lūdzu, atstājiet ziņu, pirms dod sliktas atsauksmes.

Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: auto kontroles remot, rc, rc kravas automašīnas, redcat, rc automašīnas brushless, auto rc, hg rc, d90, hpi vorza, kāpurķēžu komplekts 110.

Datu lapa

Materiāls Plastmasas
Tālvadības Attālums 10 mters
Jauda Akumulators
Vecums > 6 gadiem
Lidojuma Laikā 10 min
Riepu Ceļa 10mm
Uzlādes Spriegums 3.7 V
Brīdinājums NO
Griezes moments --
Dizains Automobiļi
Mēroga 1
Modeļa Numurs T0387
Kontrollera Režīmā MODE2
Gāzes servo --
Kontroles Kanāli 4 Kanāli
Valsts Montāža Ready-to-Go
Par chindren Dropshipping
Paketē Iekļauts USB vads
Riteņu bāze --
Par Ziemassvētku dāvanu / Jaunā Gada dāvanu
Sertifikācija 3C
Svītrkods No
Izmēri 17*9*5 cm
Stūres servo --
Garantijas laiks --
Tālvadības Pults

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

RC auto Tālvadības Kāpšanas RC Auto ar LED Gaismas 360 Grādu Rotācijas Triku Rotaļlietas Mašīna, Sienas RC AUTO Zēns Ziemassvētku dāvanu

RC auto Tālvadības Kāpšanas RC Auto ar LED Gaismas 360 Grādu Rotācijas Triku Rotaļlietas Mašīna, Sienas RC AUTO Zēns Ziemassvētku dāvanu

Saistītie Produkti: