Jauns Izpārdošana
100 Soļi 3D puzzle Bumbu Magic Intellect Ball ar dāvanu izglītojošas rotaļlietas Puzzle Līdzsvaru Loģikas Spējas Spēle Bērniem pieaugušajiem Skatīt lielāku

100 Soļi 3D puzzle Bumbu Magic Intellect Ball ar dāvanu izglītojošas rotaļlietas Puzzle Līdzsvaru Loģikas Spējas Spēle Bērniem pieaugušajiem

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.90

Kopīgot

Vairāk informācijas

Dārgie Draugi: Ja jūs pērkat Puzzle Bumba tagad, mēs nosūtīsim noslēpums Dāvana jums

Krāsa: Daudzkrāsains

Izmērs: 12cm x 12cm

Soļi / Līmenis:100

Materiāls: Plastmasa

Paketē iekļauts: 1 x Puzzal Bumbu + Dāvana

Funkcijas

Šis izstrādājums attiecas uz... 1.Bērni, Viņi var spēlēt ar draugiem, klasesbiedriem un vecākiem.Tas var būt izdevīga, lai bērna intelektuālo attīstību. 2.Jaunākiem Tās var izmantot, lai spēlēt bezmaksas spēles pie puse.Aktīvā gaisotnē, palielināt draudzību savā starpā. 3.Vecumā To var izmantot vecā vīra pirkstu, bilances, un savas smadzenes, lai iepriekš Alcheimera slimību, Perkins un citām slimībām.

Tas var izskatīties kā pārskatāmu lodes atrakciju parks bumbiņas, bet šajā iebūvētu puzzle bumbu ir sarežģīts labirints visu vecumu cilvēkiem.

Flip, vērpjot, un spin Perplexus, mēģinot pārvietot bumbu gar numurētas ceļus, kamēr jūs strādājat ar un pret spēku smaguma.

Tur ir 100 šķēršļus, lai jūs varētu iekarot ar šo spēli, kas ir viegli spēlēt, bet grūti apgūt!Ja jūsu bumba nokrīt uz ceļa, tikai mēģināt vēlreiz.

Kombinētās pretsvars, prāta, loģiskās domāšanas spējas, roku veiklību spēle.

Izmantot praktisko spēju, uzlabot līdzsvaru, uzlabot izpratni par kosmosa.

Paziņojums:

1.Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu .

2.Par krāsu produktu, ņemot vērā dažādos monitoros mēdz būt dažādas displeja, lūdzu, saprast.

Lielākā daļa no mūsu produktiem, kas nav oriģinālā iepakojuma.Mēs jums izvēlēties piemērotāko iepakojuma saskaņā ar produktiem, jūs pērkat.Pārliecinieties, ka mūsu produkcija tiek piegādāta uz jūsu rokās.

1.Pašlaik var norēķināties, izmantojot Visa, MasterCard, Western Union, QIWI, Maestro un bankas pārskaitījumu.

2.Ja shipp ar DHL,Fedex,UPS,par izmaksām var vienoties pirms atkal pasūtījumus.

3.Maksājumu un izmaksas nav tostarp,vietējiem nodokļiem vai jebkurām citām importa nodevas

4. Lūdzu, norādiet jūsu īpašo pieprasījumu (vērtības deklarāciju,utt.)

5 .Ja jums ir kādi jautājumi maksājumu, jūs varat sazināties ar www.winwithwow.lv online klientu apkalpošanu.

noklikšķiniet uz

Preces tiks nosūtītas, izmantojot www.winwithwow.lv standard shipping (>$7)vai mazā paciņa(

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti 24-48 stundas pēc pārbaudes

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Mūsu produkti ir veikti natūrā, cik vien iespējams, lai parādītu produkta izskatu.Tomēr, ņemot vērā dažādus displejs ekrāni ir dažādas sekas,Tāpēc, lūdzu, dominē veida, attēli ir paredzēti tikai uzziņai

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Arī gadījumā, ja nepārvaramas varas apstākļi (piemēram: zemestrīces, puteņi, plūdi, valsts apvērsumu, strike un tā tālāk) faktorus, kas ietekmēs sūtījumu piegādes laikā.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību,Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,liels jums Paldies.

2.Neatstāj Negatīvas Atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu,lūdzu, jūtieties brīvi Sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Atsauksmes ir mūsu dzīve,pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu,un Mēs atbildēsim uz visiem ziņojumus, kā ātri vien iespējams,Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

3 Jūs sniegtu pārdevējam taisnība, labas atsauksmes, ir arī ļoti svarīgi, lai jūs.Jo pārdevējs pamatā būs jūsu novērtējums uzskaiti, lai noteiktu, vai jums ir labs pircējs.

Tagi: loģika līmenis pārveidotājs 2, las puzzle, big ball 3d labirints, solis solis, bērnu spēle, pocemon bumbu, w11, mideer puzzle, puzzle qi, mi solis.

Datu lapa

Stils Ģeometriska Forma
krāsa Daudzkrāsains
Materiāls Plastmasas
Vecums > 3 gadiem
Brīdinājums NAV PIEMĒROTS BĒRNIEM, KAS JAUNĀKI PAR 3 GADIEM, JO SMAL DAĻAS
Dzimums Unisex
Modeļa Numurs 100 līmeņa Pasākumus
Puzzle Stilā Puzzle Bumbu/Burvju Bumbu Intelekts
Plastmasas Tips ABS
Zīmola Nosaukums JIAJIALE

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

100 Soļi 3D puzzle Bumbu Magic Intellect Ball ar dāvanu izglītojošas rotaļlietas Puzzle Līdzsvaru Loģikas Spējas Spēle Bērniem pieaugušajiem

100 Soļi 3D puzzle Bumbu Magic Intellect Ball ar dāvanu izglītojošas rotaļlietas Puzzle Līdzsvaru Loģikas Spējas Spēle Bērniem pieaugušajiem

Saistītie Produkti: