Jauns Izpārdošana
Jaunas Ielidošanas Modes Matēts Apli auskariem Vienkārši Sīkiem Stud krāsa zelta/rose gold 30 pāriem/daudz Bezmaksas Piegāde ED013 Skatīt lielāku

Jaunas Ielidošanas Modes Matēts Apli auskariem Vienkārši Sīkiem Stud krāsa zelta/rose gold 30 pāriem/daudz Bezmaksas Piegāde ED013

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.69

-10%

€18.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti mūsu veikalā un ceru, ka jums baudīt jūsu iepirkšanās ar mums

Visiem darbiem tiek tieši no mūsu rūpnīcā un Pasūtījuma izgatavotu dizainu, esat laipni gaidīti

Mēs cenšamies veidot labāko kredītu, kvalitātes un apkalpošanas

Produkta Apraksts:

Mater nanšu: Misiņš

Pārklājumu krāsa: 18k zelta,pieauga zelta un sudraba

Sīki pitures :

Apmaksas Nosacījumi:

Mēs pieņemam apmaksu veicis Darījumu, Western Union, Money Gram, Kredītkartes, T/T Reālā laika bankas pārskaitījumu.

Piegādes Veidus:

Preces tiks nosūtītas no 15 (piecpadsmit) darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir pārbaudīta sistēma.

Kuģniecības metodes ietver: UPS / DHL / TNT / FedEx/ EMS / China Post Air Mail / China Post Air Parcel utt. (lūdzu atstāt mums ziņu, ja jums ir vēlamais izvēle.)

Parasti tas notiek 7-20 darba dienas, ierašanās ar Gaisa Pastu , un ilgst 3-10 darba dienu laikā ar kurjeru .(neskaitot nedēļas nogalēs vai brīvdienās, tas galvenokārt ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties).

Ja jūs vēl arvien neesat saņēmis paketi pēc 30 dienām, jo daži nepārvaramas varas dēļ (piemēram, slikti laika apstākļi, muitošana kavēšanās u.c.), lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs būtu solis, lai palīdzētu jums out.

Lai nodrošinātu iepakojuma esat saņēmis nodokļu brīva, mēs atzīmējiet tos kā DĀVANU, lai samazinātu deklarēt vērtības, bet tas neatspoguļo patiesās vērtības par tiem.Bez tam, jebkuru importa tarifu radīts, ir uzņēmies pircējs.Paldies par sapratni.

Kompensācijas Politiku:

Mēs garantējam nulles riska iepirkšanās pieredzi.Mēs esam jau izmēģinājuši visas vietas pirms sūtīt tos.

Ja jūs vēlaties kompensāciju sakarā ar objekta defektu vai kādu citu kvalitātes problēma, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat paketi, bet klients ir atbildīgs par Atgriešanās Piegāde.

Atsauksmes:

Klientu apmierinātība ir mūsu mērķis, tāpēc, ja esat apmierināta ar vienumus, kas jums lika , lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atgriezenisko saiti.Pirms došanās negatīva atgriezeniskā saite, lūdzu, sazinieties ar mums , mēs uzskatām, ka mēs varētu strādāt kopā, lai atrisinātu visus strīdus.

Sazinieties ar mums:

Ja jums ir kādi citi jautājumi, vienmēr sazinieties ar mums pa E-pastu, Tirdzniecības Vadītājs, vai pat telefona zvani.

Tagi: tiny metāla rozes, tiny zilās rozes, tālvadības pults sony rm ed046, bravia, tiny roze, smart ligzda, Mini Smart Ligzda, foamiran mazas rozes, remot sony, vienas mazas rozes.

Datu lapa

Dzimums SIEVIETES
Sods vai Modes Modes
Materiāls Rhinestone
Vienuma Tips Auskari
Metālu Tips Vara
Stils Gudrs/Romantiska
Modeļa Numurs ED013
Formas\raksts Dzīvnieku
Zīmola Nosaukums Shuangshuo
Auskari Tips Auskariem

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunas Ielidošanas Modes Matēts Apli auskariem Vienkārši Sīkiem Stud krāsa zelta/rose gold 30 pāriem/daudz Bezmaksas Piegāde ED013

Jaunas Ielidošanas Modes Matēts Apli auskariem Vienkārši Sīkiem Stud krāsa zelta/rose gold 30 pāriem/daudz Bezmaksas Piegāde ED013

Saistītie Produkti: