Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Produktu Pārdošanu, 2gab Zilais Mīksta Silikona Gēla Pirkstu Atdalītājs Hallux Valgus Bunion Starplikas Īkšķi Korektoru, Pēdu Aprūpes Līdzeklis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.40

-70%

€8.00

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācijas:

Materiāls: Silikona Gēla

Krāsa: Bule

Komplektā ietilpst:2gab = 1 pāris

Izmērs: Fit sieviešu apavu izmērs 6-10.5+, un vīriešu izmēru 6-11.5+.

Materiāls: Augstas kvalitātes, elastīgs, izturīgs & atkārtoti.Big Toe Iztaisnotāji, kas izgatavoti no silikona un gēla uzliku, mīksta un viegla.Ļaujiet jūs ērti visu dienu nēsāt ar zeķes vai apavus.

Motīvs :

1.Dizains Bunion Pirksta Atsevišķi: Gēla pirkstu atdalītāji darbu, kā spacer, lai atsevišķas pārklājas kājām, pareizi bunion problēmu bez ķirurģiskas iejaukšanās.Tā būs atsevišķi un noregulēt savirze uzmanīgi, jo tas ir pietiekami, starplikas darīt atsevišķi.Atbrīvot bunion pain un kāju spiedienu.

2.Atpūta-Nodot Dizains: Toe Sadalītājs ar loop design, ka liels, lai paliek stāvam, lai tas ir ērti, lai skriešana, pārgājieni, kāpšana un citas aktīvās sporta nodarbībās.

Tagi: korektoru kājām, 3d pildspalva, korektoru toe, 2020. gadam, modes sievietēm, kzz1, populārākajiem produktiem, ko pārdod 2020, black butler manga, "Eiropa 2020" sīkrīku, labākā pārdošanas 2020, bonsai rīks.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Barošanas Avots Neviens Elektriskā
Izmērs 2pcs
Veids Ortopēdiskie Piederumi
Materiāls silikona gēla
Modeļa Numurs 3214

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Produktu Pārdošanu, 2gab Zilais Mīksta Silikona Gēla Pirkstu Atdalītājs Hallux Valgus Bunion Starplikas Īkšķi Korektoru, Pēdu Aprūpes Līdzeklis

Saistītie Produkti: