Jauns Izpārdošana
Vīriešu Velo Bikses MTB Velosipēds Zeķubikses 3D Gēla Spilventiņu Elpojošs Velo Bikses Garas Elastīgās Velosipēdu Bikses Ātri Sausas 5XL Velo Bikses Skatīt lielāku

Vīriešu Velo Bikses MTB Velosipēds Zeķubikses 3D Gēla Spilventiņu Elpojošs Velo Bikses Garas Elastīgās Velosipēdu Bikses Ātri Sausas 5XL Velo Bikses

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.55

-34%

€28.11

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izmēri un ar to Saistītā Informācija

1. Izmērs informācija ir tikai atsaucei produkts ir elastība, lūdzu, izvēlēties izmēru, balstoties uz jūsu vēlmēm un mūsu informāciju.

2. M-5XL ir Āzijas izmēra, lūdzu, skatiet lielums ieteikums (svara un augstuma ieteikums) par izvēloties pareizo izmēru, lai jūs.

Izmērs Ieteikums

Produkta Funkcijas

Augstas kvalitātes auduma velo bikses:

1. Mitruma absorbcija un labi sviedrus: izmantojot audumi, kad sviedri absorbē auduma, tā var izplatīties ātri un paātrinātu iztvaikošanas ātrums sviedri.

2. Elpojošs: elpojošs un ērts, padarot pārvietošanos vairāk sausu un komfortablu.

3. Izturīgs: Anti-pilling, nodilumizturīga,bez deformācijas.

4. Augsta elastība: elastīga auduma, labāk kompresijas atbalstītu, aizsargātu muskuļus, padarīt izmantot daudz ērtāku.

Lietotājam draudzīgs dizains:

1. 3D silikona spilventiņi ir uzcelta bikses, lai mazinātu diskomforta sajūtu, ko izraisa lielu attālumu izjādes.

2. Ārējā pusē kāju atstarojošās lentes dizainu, padarot nakts braukšana drošāka.

Produkta Displejs

Lieliskas kvalitātes auduma un naudas sodu meistarība velo bikses paredzēti, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un drošību

Vīriešu Velo Bikses MTB Velosipēds Zeķubikses 3D Gēla Spilventiņu Elpojošs Velo Bikses Garas Elastīgās Velosipēdu Bikses Ātri Sausas 5XL Velo Bikses

1. Mēs nosūtīsim priekšmetus, 2-3 dienu laikā, kad sistēma apliecina pircēja maksājumu.

2. Kuģniecības izmaksas, kas nav iekļauti nevienā vietējā importa nodokli, pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem, ja tur ir.

3. Kādu iemeslu dēļ, mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pēc tam, kad veiksmīgi piegādāta.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

4. Preces tiek nosūtītas pa www.winwithwow.lv Standard Shipping, www.winwithwow.lv Premium piegādi vai Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket sasniedz lielākajā daļā valstu robežās no 15 līdz 35 gadiem bussiness dienas.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un dažiem citiem faktoriem, tā var ilgt līdz 60 darba dienām.

5. Ja jūs vēlaties, lai iegūtu priekšmetus, ātrāk, lūdzu, sazinieties ar mums maksāt additonal kravu, mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk piegāde: TNT, EMS, UPS, DHL, FedEx, DPEX utt.Caur šiem veidiem, jūs varat saņemt vienumus 5-7 darba dienu laikā.

Paldies par to, kurus interesē mūsu veikalā, jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis, mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums labāko kvalitāti ar labāko cenu un pakalpojumu.Labāka sadarbība, lūdzu, lūdzu, izlasiet zemāk svarīgas piezīmes:

1. Lūdzu, lūdzu, saprotu, ka tur mightbe nedaudz starpība krāsu un izmēru starp reālo priekšmetiem un informācija, kas redzams ekrānā.

2. Lūdzu atstājiet jūsu vārdu, uzvārdu un skaidrs, adresi, kad veicat pasūtījumu.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nesaņemat jūsu vienumus piegādes laiku.

4. Lūdzu, lūdzu, runāt ar mums, ja ir kāda problēma ar jūsu vienību, un nav nekādu negatīvu komentāru, pirms saņemšanas mūsu risinājums.

5. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, mums piedāvā 5 zvaigžņu novērtējumu un koplietot mūsu veikalā informāciju ar cilvēkiem, kas jums rūp.Jūsu pozitīvās atsauksmes un bildes apmaiņai būs ļoti appreciated.

Pateicos jums ļoti daudz, un ir lieliska diena.

Best regards,

OKUQUBE komanda

Tagi: ktm motokrosa bikses, riteņbraukšana jerset vīriešiem, vīrieši cikla ilgi elsas, mtb elsas, darevie ziemas velo bikses, mtb enduro cube bikses, garās velo bikses dāma, velo bikses vīriešiem, fox mtb elsas, xl velo svīteri.

Datu lapa

Modeļa Numurs OKUQUBE-MSP-002
Dzimums VĪRIEŠI
Materiāls Neilona
Zīmola Nosaukums OKUQUBE
Vienuma Tips Pilns Garums
Audums 80% Neilons+20% Spandex
Funkcijas 2 Anti-pilling, nodilumizturīga
Citi Nosaukumi Velo zeķes vīriešiem, riteņbraukšana zeķbikses vīriešiem, velo apģērbi
Par OEM Jā, laipni aptaujai
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
sporta bikses vīriešiem Vīrietis ar velosipēdu apģērbs, apģērbs ar velosipēdu, velo bikses
Funkcijas Augstas kvalitātes, saspringts, augsta elastība, elpojošs, ātri žāvēšanas
Par Taras Iepirkšanu Lūdzu, jautājiet par labāku cenu
Polsterēta 3D GĒLA Elpo Pad
Sporta Veids Riteņbraukšana
Slēgšanas Tips Elastīgs Viduklis
Preci Velo Bikses Man
Auduma Veids JERSEY

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vīriešu Velo Bikses MTB Velosipēds Zeķubikses 3D Gēla Spilventiņu Elpojošs Velo Bikses Garas Elastīgās Velosipēdu Bikses Ātri Sausas 5XL Velo Bikses

Vīriešu Velo Bikses MTB Velosipēds Zeķubikses 3D Gēla Spilventiņu Elpojošs Velo Bikses Garas Elastīgās Velosipēdu Bikses Ātri Sausas 5XL Velo Bikses

Saistītie Produkti: