Jauns Izpārdošana
Spceddy MCX, kas ir 12,5 Collu Sacīkšu Universālā 320mm PU JDM Sporta Auto Auto Stūre Ar Ragu Poga 6-Caurumu 20S010944MM Skatīt lielāku

Spceddy MCX, kas ir 12,5 Collu Sacīkšu Universālā 320mm PU JDM Sporta Auto Auto Stūre Ar Ragu Poga 6-Caurumu 20S010944MM

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.27

-38%

€16.58

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti mūsu veikalā

Produkta apraksts:

Daudzums: Viens

Izmērs: 320mm/12.5"(diametrs)

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Boss Komplekts / Adaptor Hub: Vajadzīgas, Bet NE Iekļauts

Uzstādīt: Universāli piemērotas visiem auto modeļiem

Materiāls: viegla svara alumīnija rāmis & PU & Plastmasas daļas

Stāvoklis: Jauns aftermarket preci,nekad nav izmantots vai uzstādītas.

Saderīga ar lielāko daļu standarta Hub adapteri/ Boss komplekts, 6 x 2 3/4" collu vai 70mm caurumu modelis.

Viegli uzstādīt bez izmaiņām,kas Nav iekļauti instalēšanas Instrukcijas,Profesionāla uzstādīšana ieteicama.

Iezīmes: Šis produkts ir universāla, Augstas kvalitātes produkti, kas Izstrādāti saskaņā ar humānisma, mehānika jēdziens, viegli kontrolēt Jaunu modi, augstas kvalitātes un skaisti, Augstas kvalitātes mājsaimnie

Piezīme:

Šī stūre ir universāla.

Pirmā modifikācija ir nepieciešama bāzes.Dažādiem modeļiem var atšķirties bāzes, kas ir jāiegādājas atsevišķi.Ja jau ir ticis modificēts, tie nav vajadzīgi.

Produkta displejs:

Piegāde:

Mūsu preces tiek nosūtītas no 1 - 3 darba dienas pēc tam, kad jūsu maksājums ir veikts.Mēs kuģis caur loģistikas izvēlas pircējs, un informē par to pircējam tādā laikā, ja ir kādas izmaiņas.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums.

Garantijas Kompensāciju:

Mēs pilnībā garantiju uz visiem mūsu objektus.Visas preces ir pilnīgi jaunas un nelietotas.Ja mēs nosūtīt nepareiza stila vai nepareizu krāsu, mēs varētu atmaksāt naudu vai reship.Ja preces nevar atbilst jūsu vajadzībām, atgriešanās pieņemts.Bet kurjerpasta kravu, būtu jāmaksā pircējam.

Atsauksmes:

Mēs cenšamies 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes.Jūsu atsauksmes ir ļoti imortant MUMS, Mēs centīsimies mūsu labāko, lai piedāvātu vislabāko pakalpojumu, lai mūsu pircēji.Lūdzu, īsziņu ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, jums, līdz jūs apmierina.

Klientu Apkalpošana:

Mēs piedāvājam 24 stundas pilna laika pakalpojumu,Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, nosūtiet e-pastu vai sazinieties ar mums jebkurā laikā.Jūsu pieprasījumu, būs jāatbild 12 stundu laikā.Mēs darīsim visu iespējamo, lai jūsu ļoti nepieciešams,Paldies!

Un ceru, ka laime vienmēr ir ar jums.

Atbildi un jautājumu:

1.jautājums: Kāpēc pārdevējs izvēlēties dažādu kuģu ceļu no mana izvēle?

A: parasti Mēs kuģis saskaņā ar kurjeru izvēlas klients.Tomēr dažos attālos apvidos, pircējam izvēlēties loģistikas nevar ieradušies, vai loģistikas uzņēmums nevar transporta parasti kādu iemeslu dēļ, vai ir citi ātrāk express piegādi, bet pircējam nav jāmaksā vairāk naudas, utt.Mēs nosūtīsim īsziņu uz to informē pircēju, Uzdot pircēji par savu viedokli , lūdzu, atcerieties, lai pārbaudītu www.winwithwow.lv ziņu ".

Q2: Kāpēc jums nav atbildēt uz manu ziņu laiks?

A:mēs parasti organizēt darbinieku darbs naktī, jo, kad jūs cilvēkiem dienā, tas ir, nakts Ķīnā tagad.Mēs piedāvājam 24 stundas pilna laika apkalpošanu.jūsu izmeklēšana tiks atbildēja 8 stundas.Mēs patiešām ceram, rezerves nekādas pūles, lai kalpotu jums labi.

Q3:Kad es varu atcelt manu rīkojumu, cik ilgi būs jums atmaksāt savu naudu?

A: Mīļā, ja jūs atcelt rīkojumu, Ne mums, bet www.winwithwow.lv gatavojas, lai atmaksātu savu naudu atpakaļ ar 3-7days.

Tagi: sacensību vadīt riteni, auto ragu skaļi, savienotājs mcx, nardi drift stūre, avante sporta stūre, ns racing wheel, 320mm šoks, fit stūre, jdm riekstu, sporta stūre 320mm.

Datu lapa

izcelsmes vieta Ķīna
Auto Maker Universal
krāsa Attēls
Materiāls Viegla Svara Alumīnija Rāmis & PU & Plastmasas Daļas
Izmērs 12.5 inch
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Nosaukums 20S010939MM
Pieteikums Der Lielākā Daļa Transportlīdzekļu Ar 6-Skrūvju Rumbas Adapteri
Veids DZIĻI 350 MM
OTRĀ ATSLĒGVĀRDU 20-MO
Zīmola Nosaukums Spceddy

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Spceddy MCX, kas ir 12,5 Collu Sacīkšu Universālā 320mm PU JDM Sporta Auto Auto Stūre Ar Ragu Poga 6-Caurumu 20S010944MM

Spceddy MCX, kas ir 12,5 Collu Sacīkšu Universālā 320mm PU JDM Sporta Auto Auto Stūre Ar Ragu Poga 6-Caurumu 20S010944MM

Saistītie Produkti: