Jauns Izpārdošana
10 Pāri/Daudz Nulles Pirkstaiņi Pilnu Pirkstu Cimdi Bērnu Jaundzimušo Bērnu Kokvilnas Pret Skrāpējumiem Zēni Meitenes Cimdu Zīdaiņu Bērnu Cimdi 0~6M Skatīt lielāku

10 Pāri/Daudz Nulles Pirkstaiņi Pilnu Pirkstu Cimdi Bērnu Jaundzimušo Bērnu Kokvilnas Pret Skrāpējumiem Zēni Meitenes Cimdu Zīdaiņu Bērnu Cimdi 0~6M

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.58

-30%

€7.98

Kopīgot

Vairāk informācijas

2020 Jauni 10 Pāri/Komplekti Bērnu Cimdi Jaundzimušo Bērnu Cimdi, Pirkstaiņi, Kokvilnas Super Mīksts Gudrs Anti Skrāpējumiem, Cimdi, Zīdaiņu Piederumi, 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Īpašības: Viens izmērs atbilst lielākajai daļai,elastīgs Mīksts un modes Var lieliski uzturēt aizsargāt jūsu bērnu no kasīšanas pats maigo ādu.Dabiskā kokvilnas materiāla, elpojošs, ērts un silts.Nav viegli pilling pēc mazgāšanas.Ideāls jūsu lovely baby.Specifikācija : Materiāls: kokvilna Izmērs: 10cm*7cm Daudzums:10 Pāriem Piezīme: 1.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!Iepakojumā Ietilpst: 10 Pāriem Bērnu Cimdi (Mazumtirdzniecības iepakojumā)

Pircējs Padomi

1.Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums,

2.Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstājiet mums aktīvo atsauksmes, paldies!

3.Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes!Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Kuģniecības Padomi

1.Un mēs pēc jūsu www.winwithwow.lv adresi TIKAI.Lūdzu, pārliecinieties, vai adrese, no www.winwithwow.lv jums ir pareizi,lai jūs varētu saņemt preci veiksmīgi.

2.Prece tiks nodoti izsekošanas numuru within7business dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir aizpildīts vai IZDZĒSTI.(izņemot brīvdienas un svētku dienas)

3.Laiks transports ir atkarīga no režīmā un loģistikas valsts.Un brīvdienas var ietekmēt arī piegādes laiku.Tātad šādu loģistikas laiks ir tikai atsaucei.Ja ir kādas problēmas, esat laipni aicināti sazināties ar mums.

4. Esam samaksājuši pastmarkas, pirms nosūtīšanas.Bez tam, pārdevējs nav atbildīgs par jebkādu iespējamo ievedmuitas nodokļus, ne kādu citu muitas nodokļus savā valstī.Lūdzu, pastāstiet mums, ko postenis vērtība/vārds, uzvārds, jūs vēlaties, lai pielāgotu deklarāciju, ja jums ir kādas īpašas prasības.

5. Ja jūs vēlaties, lai liels daudzums preču un baudīt labāko eksprespasta pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksājuma.Paldies.

Tagi: cimdi cilvēks zēni, 0 jaundzimušo piederumi, mini bērnu pirkstaiņi, diy jaundzimušo cimdi, korejas mitaine, babi, mitten nomirst, krāsa zobu pirkstaiņi, cimdi, pirkstaiņi ar, kaķis mitten.

Datu lapa

Sezona pavasaris, vasara, rudens
Vienuma Tips Cimdi & Pirkstaiņi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nodaļas Nosaukums mazulis
Materiāla Sastāvs kokvilna 100%
Modeļa Numurs bērnu cimdi
Dzimums Unisex,Bērnu Zēniem,Baby Meitenes
bērnu cimdi Bērnu Cimdi
bērnu pirkstaiņi Zīdaiņu Cimdi,
Zīmola Nosaukums XHWACAT
Modelis Tips Karikatūra
Cimdu Izmērs Viens Izmērs
Materiāls Kokvilnas
Manopla Lēts Stuff

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10 Pāri/Daudz Nulles Pirkstaiņi Pilnu Pirkstu Cimdi Bērnu Jaundzimušo Bērnu Kokvilnas Pret Skrāpējumiem Zēni Meitenes Cimdu Zīdaiņu Bērnu Cimdi 0~6M

10 Pāri/Daudz Nulles Pirkstaiņi Pilnu Pirkstu Cimdi Bērnu Jaundzimušo Bērnu Kokvilnas Pret Skrāpējumiem Zēni Meitenes Cimdu Zīdaiņu Bērnu Cimdi 0~6M

Saistītie Produkti: