Jauns Izpārdošana
Izsmalcināti Elegants Rhinestone Kristāla Zvaigžņu Vainagu Un Auskarus, Matu Aksesuāri, Līgavas Kāzu Kronis Skatīt lielāku

Izsmalcināti Elegants Rhinestone Kristāla Zvaigžņu Vainagu Un Auskarus, Matu Aksesuāri, Līgavas Kāzu Kronis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.26

-41%

€14.24

Kopīgot

Vairāk informācijas

Gibson Līgavas ir profesionāls roku darbs kāzu aksesuārus.līgavas tiara,galvas saites,matu ķemme,līgavas vērtnes,līgavas plīvuri utt.Izsmalcināti Elegants Rhinestone Kristāla Zvaigžņu Vainagu Un Auskarus, Matu Aksesuāri, Līgavas Kāzu Kronis Materiāls:kristāls,importē rhinestone,star(Dažādu stilu būt dažādi) Krāsa:sudraba krāsu apdullināšanu kāzu headpiece ir jābūt, kāzu matu aksesuārs, kas lieliski papildinās lielākā daļa kāzu frizūras, norādot, ka dīvains un zemniecisks izskatu jūs esat bijis meklē.Tas ir pārliecināts, lai padarītu ideāls aksesuārs jūsu īpašo dienu!

AG4214 AH596 viens komplekts

Skaistas un izcilas kvalitātes vainagu un auskari!izsmalcinātu zvaigžņu matu vainagu, ir Līgava, kas meklē modernu vēl mūžīgas paziņojumu.

AG4215 AH597 Viens Komplekts

Šajā apdullināšanas vainagu un auskaru komplekts piedāvāti dažādi zvaigznes ar rhinestone un kristālu, lai veidotu šo dramatisko headpiece par jūsu jauki frizūrām par īpašām svinībām.

AG4208 Kronis

Šo mirdzoša zvaigžņu vainagu un tiaras rotaslietas padarīt ideāls līgava vai līgavas matu aksesuārs uz augšu vai uz leju darīt frizūras jebkuru īpašu gadījumu.

Es esmu laimīgs, lai izveidotu pielāgotu OEM/ODM, lai tieši jums!Es varu mainīt jebkuru dizains – izmantot īpašas kristāla, rhinestone, krāsas, vai koriģēt to formu.Ziņa mani ar saviem jautājumiem un/vai idejām, lai sāktu!Lietošana:foto prop,kāzu kleita,saderināšanās kleitas,svētku kleitas,māte no līgavas kleitas,balles kleitas,utt.Sakarā:Kāzas,Saderināšanās,Gadadiena,Mātes diena, Vakara Pusei,Valentīna diena,Bērnu Duša,Vakariņas,Svinības,Balles,utt.Vairāk kāzu aksesuāri,matu joslu,tiara,matu pin,matu ķemme un matu klipu, kuru pls laipni saņemt no mūsu mājas lapā.

Tagi: kaķu kakla konusveida, saldūdens pērļu tiara, līgavas vainaga kāzas, mansati tiara, vintage baroka līgavas tiara kronis, skaistuma karalienes kroni, līgava auss, bišu kronis, kristāla auss, cirkonija kronis.

Datu lapa

Apgriešana Marquise Akmeņi,Rhinestone,Kristāls,Pērles,Pērles,Opāls
Veids Tiaras
Metālu Tips cinka Sakausējums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs AG4208 AG4214 AG4215
OEM Dienests Pieņemams
Iepakojums 1pc/opp maisiņu(vai ieteikt mums jūsu pieprasījumu)
Materiāls Crystal
Sods vai Modes Modes
Formas\raksts AUGU
Sūtījumu ķīna post,epacket,dhl,ems,e-ems,fedex
Vienuma Tips Hairwear
Stils Roku darbs headpiece,līgavas matu klipu,apģērba piederumus
Izmantošana Puse, Balles, kāzas,kāzu,aktieris,tv šovi
Zīmola Nosaukums AmelieBridal

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Izsmalcināti Elegants Rhinestone Kristāla Zvaigžņu Vainagu Un Auskarus, Matu Aksesuāri, Līgavas Kāzu Kronis

Izsmalcināti Elegants Rhinestone Kristāla Zvaigžņu Vainagu Un Auskarus, Matu Aksesuāri, Līgavas Kāzu Kronis

Saistītie Produkti: