Jauns Izpārdošana
Golfa Medību Rangefinder Digitālo 7X Lāzera Monokulāri Teleskopu Laser Range finder Rokas 250 metru Attāluma Mērītājs Skatīt lielāku

Golfa Medību Rangefinder Digitālo 7X Lāzera Monokulāri Teleskopu Laser Range finder Rokas 250 metru Attāluma Mērītājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.02

-4%

€16.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Ļaujiet 250 Metri Digitālo 7x Laser Range Finder testi attālums, lai jūs laikā, golfu vai medībām.Tas viens nodrošina precīzu ātruma un attāluma mērīšana.Maza novirze, ērts un pārnēsājamo.

Funkcijas:

Divu Funkciju, Attāluma Mērītājs: Ar zaļo režīmā, jūs varat pārbaudīt attālumu no jums, lai caurums viegli.Ar normālā režīmā, jūs varat izmērīt attālumu starp jums un mērķa. 250yds Mērīšanas Diapazons: Nodrošina jums nekad nebūs ārpus diapazona no mērķa, kas ir ierīce, kas golfers izmantot, lai noteiktu attālumu, lai fiksētu punktus, piemēram, karogu, zaļā vai briesmas. Precīzs Mērījums: 7X palielinājumu un +/- 2 yds precizitāti, likvidējot liekus minējumus par attālumu. Ieslēdzamas Starp Metrs (m) Un Pagalma (yd): Ērts, lai jūs varētu nolasīt mērījumu rezultātus. Plašu Pielietojumu: Neatkarīgi no golfa, jūs varat arī izmantot šo rangfinder kempingu, medniecība un pat būvniecībā.

Specifikācijas:

Posteņa Nosaukums: Attāluma Mērītājs Krāsa: Sudraba Tips: Monokulāri Teleskopu Maks.Mērīšanas Attālums: 250yds(1yds=0.914 m) Palielinājums: 7 Objektīva Diametrs: 18mm Okulāra Diametrs: 12mm Precizitāte: +/- 2 yds Izšķirtspēja: 13 Skata lauks: 7.8° Darbināms Ar: 2 x CR2032 Poga Baterijas Auto Off: Pēc Nesaistītu darbību 60s Izmērs: 94 x 50 x 38mm

Paketi, Ieskaitot:

1 x Attāluma Mērītājs 2 x CR2032 Poga Baterijas 1 x Objektīvs Audums 1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Piezīme:

1.Vienības no attāluma ir vienāda ar vienu nav ievadīts. 2.Ar rangfinder automātiski izslēgšanās pēc nesaistītu darbību 60s.

Tagi: lāzera lentes, golfa klubs, medības rangefinder, newport lāzera jaudas mērītājs, golfa lāzera īsa golfa nūja, titleist golfa, 90 teleskopa meklētājā, range finder golfa ft, golfa zvanīja meklētājs, lāzera nodot golf.

Datu lapa

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Golfa Medību Rangefinder Digitālo 7X Lāzera Monokulāri Teleskopu Laser Range finder Rokas 250 metru Attāluma Mērītājs

Golfa Medību Rangefinder Digitālo 7X Lāzera Monokulāri Teleskopu Laser Range finder Rokas 250 metru Attāluma Mērītājs

Saistītie Produkti: