Jauns Izpārdošana
Hismith 4.3 Skatīt lielāku

Hismith 4.3" Pavasara Extender Adapteris KlicLok Sistēmas Savienotājs Seksa Mašīna Pielikumus izmantot par Piemaksu Seksa Mašīna Pavasara Adapteri

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.30

-24%

€33.73

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta apraksts

Kopējais Garums: 14.5 cm (5.7 collas) Atsperes Garums: 5.8 cm (2.28 collas) Materiāls: atsperu tērauda Sakausējuma & Nerūsējošais tērauds Neto/Bruto Svars: 193g (0.42 LBS) Krāsa:melna,sudraba PAKETI, IESKAITOT: 1 x Hismith 4.3" Pavasara Extender

PIEZĪME:

Izmantot ar KlicLok Sistēmas Savienotājs pielikumus Lūdzu neizmantojiet milzīgu dildo, ne vīriešu masturbācija kauss ar šo adapteri Lūdzu, nemazgāt šis adapteris ar koncentrētus mazgāšanas līdzekļus gadījumā, ja rūsēšanu, Lūdzu, nav turēt acis pārāk tuvu pielikumu, mainot to.

Noslēpums iepakojums:

Lai aizsargātu klienta privāto dzīvi, iepakojuma nav informācijas par produktu,Tikai jūs zināt, kas 's iekšā.Parasti mēs paziņojam, ka "masieris"nosaukums, muitas,Tāpēc nav svarīgi, ko jūs pērkat, jums nav nekādas neērtības sajūtas.

Maksājuma

1. Mēs izmantojam Darījuma maksājumu.Darījuma atbalsta VISA Kredītkartes, Western Union, Bankas pārskaitījums, T/T,Paypal, utt. 2. Pls veikt maksājumu, 3 dienu laikā pēc pasūtījuma.

Sūtījumu

1. Mēs kuģis objektus, izmantojot EMS, DHL, UPS, TNT, Pastu Ķīnas vai Honkongas Pastu. 2. Pasūtījumi apstrādāti 24-72 stundas maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai apstiprināja adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktiskā preci un jūsu atsauci. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKĀ ir sniedzis pārvadātājs un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs organizē sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Lūdzu sadarboties ar muitošanai,ja sakarā ar saņēmēju nesadarbojas ar muitas clearanc,kā rezultātā, preces nosūtītas atpakaļ,mēs ne kompensācijas maksa,kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums,paldies. 8.Visas cenas neietver muitas nodevām, lūdzu, sazinieties ar vietējām iestādēm, lai apstiprinātu tarifu cenu. 9.Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. (Citu valstu vai attālos apgabalos var aizņemt ilgāku laiku.)

Par mums

Tagi: dzimums mašīnas adapteris abvirzienu, sawzall seksa adapteri, automāti seksa mašīna, cilvēks juvelierizstrādājumu premium, dildo machin, 3xlr adapteri, sekss mašīna dildo karstā, fuck machin, sekss mašīna dildoe, legging sieviete premium.

Datu lapa

Kopējais pieejamais garums 12cm (4,3 collas)
Atsperes Diametrs 5.8 cm (2.28 collas)
Seksuāli Divdomīgs No
Modeļa Numurs HSC21
Vienuma Tips Vibratori
krāsa Melns,Sudraba
Materiāls Sakausējuma atsperu tērauda & Nerūsējošā tērauda
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Zīmola Nosaukums HISMITH
Neto/Bruto Svars 193g (0.42 LBS)
Veids Piederums
Izmērs Spring Adapter
Neķītrs Attēlu No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Hismith 4.3

Hismith 4.3" Pavasara Extender Adapteris KlicLok Sistēmas Savienotājs Seksa Mašīna Pielikumus izmantot par Piemaksu Seksa Mašīna Pavasara Adapteri

Saistītie Produkti: